Логопедия
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Re: Логопедия
Ооо Люлин добър вечер
карай ще се прехвърлим на алтернативни източници и ще поддържаме темата от време на време да не изчезне 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
ей,колеги
мен ми е много гадно,понеже изпуснах началото и даже не знам кога ще идвам към София..ама с моя късмет
едно сериозно разболяване се получи
,разчитам на добри хора
да ме въведат в нещата,когато дойда
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
Спокойно колежке .. не беше единствената, която не дойде .. няма да се притесняваш ще помагаме, кой с каквото може 
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
- shubi
- Пишете, о, братя
ВАЖНО!!!
Утре или по- точно ДНЕС 07.10.2009 НЯМАМЕ ЛЕКЦИЯ ПО СП ОТ 9!!! ЧАК УПРАЖНЕНИЕ ОТ 1. В ЧЕТВЪРТЪК ЩЕ ИМАМЕ УПРАЖНЕНИЕ ОТ 9 !!!
Колеги, качвам файл от тези по Когнитивна психология!
Няма как да ги кача всичките в сайта. Та... понеже имаме добър съфорумец в лицето на Spondaic, той ще ги качи чрез линк.
Утре или по- точно ДНЕС 07.10.2009 НЯМАМЕ ЛЕКЦИЯ ПО СП ОТ 9!!! ЧАК УПРАЖНЕНИЕ ОТ 1. В ЧЕТВЪРТЪК ЩЕ ИМАМЕ УПРАЖНЕНИЕ ОТ 9 !!!
Колеги, качвам файл от тези по Когнитивна психология!
Няма как да ги кача всичките в сайта. Та... понеже имаме добър съфорумец в лицето на Spondaic, той ще ги качи чрез линк.
- Прикачени файлове
-
- по Обща психология за 2009-10 акад. г..doc
- (25.5 KiB) Свалено 34 пъти
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
- Spondaic
- Да живей словото
ЕТО ГО И ЛИНКА: http://jump.fm/AFYEL
Събрана е цялата информация от диска на доцент Минчев в рар формат,сваляте разархивирате и вече имате нужната информация за успешно трупане на бонуси
Свалянето става като влезнете на линка долу в дясно на страницата цъкате на click here и от там вече е ясно
Едит: нещо горния сървар пада от време на време резервния линк за сега е този: http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=8658045 има едни секунди там в червено долу в дясно като стигнат 0 ще ви изпише click here to download и цъкате там
Събрана е цялата информация от диска на доцент Минчев в рар формат,сваляте разархивирате и вече имате нужната информация за успешно трупане на бонуси
Свалянето става като влезнете на линка долу в дясно на страницата цъкате на click here и от там вече е ясно
Едит: нещо горния сървар пада от време на време резервния линк за сега е този: http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=8658045 има едни секунди там в червено долу в дясно като стигнат 0 ще ви изпише click here to download и цъкате там
Последно промяна от Spondaic на 07 Окт 2009, 15:49, променено общо 1 път.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
ей хора я ме вкарайте малко в крачка, че тези дни изтървах малко...Spondaic написа:ЕТО ГО И ЛИНКА: http://jump.fm/AFYEL
Събрана е цялата информация от диска на доцент Минчев в рар формат,сваляте разархивирате и вече имате нужната информация за успешно трупане на бонуси![]()
-
Sabina_Ivanova
- В началото бе словото
Последно утре от 9 или 11?
И това с цъкането на click here несхто нестава,ако може да го погледнете.
И това с цъкането на click here несхто нестава,ако може да го погледнете.
- Spondaic
- Да живей словото
Фрий хостингите са така,забелязах,че нещо сървъра им е издал багажа и направих резервен вариант,линка е в по-горния ми пост.
А за утре доколкото съм информиран аз ще се започне от 9 при Шапкова 2-те групи заедно,не парадирам,че ми е изключително вярна информацията,така чух
А за утре доколкото съм информиран аз ще се започне от 9 при Шапкова 2-те групи заедно,не парадирам,че ми е изключително вярна информацията,така чух
Ние тия които бяхме днес ни казаха че най-вероятно утре може да имаме само КУ ама не ни е сигурна информацията!
- Spondaic
- Да живей словото
И кво сте карали днеска? Ехх значи и утре се скипва 
-
Sabina_Ivanova
- В началото бе словото
Off neshto vze da mi pisva...az mislq da hodq napravo za 11
10x na Spondaic
10x na Spondaic
Нищо не сме карали.
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Курс: четвърти
Мен ако ме питате направо няма смисъл да ходим!Мен лично ми кипна вече!!!!!!!!То пък бива,бива...ама такава несериозност,че нямам думи!Предполагам,че като за първи упражнения дори и да има нещо,няма да изпуснем кой знае какво..
Така че аз няма да ходя..
Така че аз няма да ходя..
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Упражнения нямате, докато преди това по този предмет не сте имали ЕДНА лекция
След първата лекция - тогава вече имате упражнения. Иначе няма кво да "упражнявате"
Първата седмица е така.... споко
Заредете се с търпение, ще ви трябва във ФНПП :Р

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63