МО втори курс 2010-2011г.
Модератор: MidwinterSun
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: МО първи курс 2009-2010г.
Има ли шанс отдел студенти да работи Събота ? 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Тцу 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- xRainx
- Стенограф
- Курс: първи
Аз днес няма да мога да успея, а събота и неделя едва ли работят, тъй че...май на сухо до 5. :/
едит: сега видях, че не бачкат, да.
едит: сега видях, че не бачкат, да.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- freak'out
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
първи език английски-Ванина Петрова,3 блок на Стопанския факултет ,стая 217.
първа група-понеделник от 9 до 12.15 ,втора-от 13 до 16.15 часа а трета- от петък-14.15 до 17.30.това инфо взех днес .
първа група-понеделник от 9 до 12.15 ,втора-от 13 до 16.15 часа а трета- от петък-14.15 до 17.30.това инфо взех днес .
- happyswift
- Флъдзила
Първи език - това е езика с който сме кандидатствали ?
- cuci
- В началото бе словото
А дали е задължително да запишем езика, с който сме кандидатствали? Защото мен ще ми е малко скучно да уча пак английски, при положение, че с моите скромни способности, смятам ,че вече достатъчно добре го знам.
П.П. Ще се явавам на изпит прес декември за CPE
П.П. Ще се явавам на изпит прес декември за CPE
The only way to get rid of a temptation is to yield to it
- xRainx
- Стенограф
е, нелошо откриване, добре, че имаше малко по-разчупени речи.
с някои от колегите утре ще се видим, предполагам.
което ме навежда на мисълта - кое ще изберете от двете избираеми дисциплини - Реторика или ППУ?
и сроковете за записване на език докога са? щото аз днес не разбрах дали трябва да ходя да се записвам в Стопанския за I език английски или другата седмица направо отивам на лекции. О.о
което ме навежда на мисълта - кое ще изберете от двете избираеми дисциплини - Реторика или ППУ?
и сроковете за записване на език докога са? щото аз днес не разбрах дали трябва да ходя да се записвам в Стопанския за I език английски или другата седмица направо отивам на лекции. О.о
The storm is coming...

- cuci
- В началото бе словото
Дам, така е беше готино откриването. Само дето и на мен не ми стана ясно нищо за езицитеScionOfStorm написа:е, нелошо откриване, добре, че имаше малко по-разчупени речи.
The only way to get rid of a temptation is to yield to it
-
AufBraun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И аз смятам да отида утре за Реториката
Някой утре да отиде до отдел "Студенти" и да пита
Някой утре да отиде до отдел "Студенти" и да пита
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯТ ЖИВОТ
- happyswift
- Флъдзила
Аз ходих днес до въпросния Стопански факултет с още 1 колега и тя (госпожата по английски) каза, че била оставила някакви си бележка някъде си днес да сме се видяли в 1 в 217 (мисля) стая в Стопанския.
Каза, утре на някоя от лекциите, да си направим списък кои сме с английски, да и го пратим на мейла (който тя великодушно си даде) и тя щяла да ни разпредели на 3(?) групи
Каза, утре на някоя от лекциите, да си направим списък кои сме с английски, да и го пратим на мейла (който тя великодушно си даде) и тя щяла да ни разпредели на 3(?) групи
- xRainx
- Стенограф
да, той горе фрийк аут /нали е той?/ каза за 3-те групи. а това за 1 каква бележка е била оставена никой не знае явно, хаха.
мии ще направим списък, що да не. не в реториката, защото там ще е пълно и с хора извън МО, но в някоя друга ще го изнесем. за да се направи това обаче си помнете И факултетните номера, ако няма да носите книжка/лична карта, да не стават гафУвйе. ние така или инак сигурно утре ще се запознаваме, и някой ще й каже мейла /който е бил днес/.
аз се записах на спорт и ви препоръчвам да се изстреляте и вие утре най-добре, ако не сте днес. хем бях ранен със записването и пак имаше 4-5 души преди мен в таблицата за моя час /13:45 - 15:00/.
едит: опа, фрийк аут не било мъжко чадо, извинЕвам се :п
мии ще направим списък, що да не. не в реториката, защото там ще е пълно и с хора извън МО, но в някоя друга ще го изнесем. за да се направи това обаче си помнете И факултетните номера, ако няма да носите книжка/лична карта, да не стават гафУвйе. ние така или инак сигурно утре ще се запознаваме, и някой ще й каже мейла /който е бил днес/.
аз се записах на спорт и ви препоръчвам да се изстреляте и вие утре най-добре, ако не сте днес. хем бях ранен със записването и пак имаше 4-5 души преди мен в таблицата за моя час /13:45 - 15:00/.
едит: опа, фрийк аут не било мъжко чадо, извинЕвам се :п
The storm is coming...

- happyswift
- Флъдзила
Аз днес отидох да се запиша за футбол, но закъснях с 30 минс и не успях..утре било само до 11 часа записването, а ние имаме лекции.Сигурно Сряда ще отида, но ще трябва да си бия шута от някоя лекция
От кога до кога (като час) можехме да се запишем за спорт (футбол по специално) ?
От кога до кога (като час) можехме да се запишем за спорт (футбол по специално) ?
-
nazence
- В началото бе словото
- Специалност: МО, МСЮИЕ
Аз пък днес закъснях и нито знаех къде се е съсрдеточила МО аудиторията, нито успях да разбера кой знае какво за езиците. На таблото имаше информация само за немски език. На мен ми се иска като втори език да уча испански, но имам неприятното усещане, че няма много желаещи. Гледам, че се записвате за спорт. Той задължителен ли е или факултативен?
Освен това днес на таблото беше закачена програмата, в която пише, че Реториката е в четвъртък. Та последно четвъртък ли е, или утре?
Освен това днес на таблото беше закачена програмата, в която пише, че Реториката е в четвъртък. Та последно четвъртък ли е, или утре?
- happyswift
- Флъдзила
Абе с тия езици е голям филм, принципно, аз се колебая между испански и френски
Относно групата - всички, които познавам и учат МО ми казват "абе за 2ри език си мисля испански, но не знам дали ще се съберем група"
@nazence
Всички от ЮФ бяхме в 272 аудитория.Там се открива учебната година на факултета
Относно групата - всички, които познавам и учат МО ми казват "абе за 2ри език си мисля испански, но не знам дали ще се съберем група"
@nazence
Всички от ЮФ бяхме в 272 аудитория.Там се открива учебната година на факултета