Аз имам само един албум. Що не си я дръпнеш от Замунда или нещо от рода?Prudence написа:Вий са сетихти да я напрайти важна.
Абе да питам.. някой има ли дискографията на Меднес? И ако да - да я качи някъде.
Размисли и страсти: Prudence
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Размисли и страсти: Prudence
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
В Замунда я няма. Ама аз вече я намерих. Мога ти пратя торента.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Чш, не задаваш ти въпросите

I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Еми като не ми задават на мене, поне да свърша нещо полезно, докато темата е важна.

If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, я да те питам!
Кой ти е любимият филм с Хю Грант? Колко филма с негово участие си гледала (приблизително - съдейки по себе си, знам, че ще е трудно да кажеш точна бройка, ако не гледаш филмографията му в imdb.com)? Какво ти харесва в него като актьор?
Мммм... То и още имало, като се замисля.
Как виждаш форумния си образ? В смисъл... как, според теб, те възприемат хората тук?
Помниш ли първата си целувка? Как беше?
А последната първа такава помниш ли я?
С каква мисъл се събуждаш обикновено?
Сънувала ли си, че пропадаш някъде и в резултат на това се стряскаш и се будиш? Питам, защото мен това ме тормози в последните няколко нощи - много е ужасно
.
Дежурните:
Една жена винаги трябва...
Една жена никога не трябва...
Един мъж винаги трябва...
Един мъж никога не трябва...
Свържи първите 10 форумци, които ти хрумнат, с първата думичка, която изплува в съзнанието ти, когато видиш ника им.
А, да - нали щяхме да си говорим нещо за бъдещи с тебе? Аз тогава така и не разбрах какво ще да е то, ама давай, почвай - аз ще се включа.
Съжалявам, че са така разпиляни. И благодаря за отговорите.
Кой ти е любимият филм с Хю Грант? Колко филма с негово участие си гледала (приблизително - съдейки по себе си, знам, че ще е трудно да кажеш точна бройка, ако не гледаш филмографията му в imdb.com)? Какво ти харесва в него като актьор?
Как виждаш форумния си образ? В смисъл... как, според теб, те възприемат хората тук?
Помниш ли първата си целувка? Как беше?
А последната първа такава помниш ли я?
С каква мисъл се събуждаш обикновено?
Сънувала ли си, че пропадаш някъде и в резултат на това се стряскаш и се будиш? Питам, защото мен това ме тормози в последните няколко нощи - много е ужасно
Дежурните:
Една жена винаги трябва...
Една жена никога не трябва...
Един мъж винаги трябва...
Един мъж никога не трябва...
Свържи първите 10 форумци, които ти хрумнат, с първата думичка, която изплува в съзнанието ти, когато видиш ника им.
А, да - нали щяхме да си говорим нещо за бъдещи с тебе? Аз тогава така и не разбрах какво ще да е то, ама давай, почвай - аз ще се включа.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
А, я да те питам!
Кой ти е любимият филм с Хю Грант? Колко филма с негово участие си гледала (приблизително - съдейки по себе си, знам, че ще е трудно да кажеш точна бройка, ако не гледаш филмографията му в imdb.com)? Какво ти харесва в него като актьор? Любимият ми филм с Хю Грант е "Love Actually". Около десетина филма съм гледала с него и всичките са силни! Ми според мен по-известните са около 15, но със сигурност играе в поне 30. Харесват ми най-вече акцентът и усмивката му. Знам, че не е фундаментален пример за мъжка красота, но Хю Грант притежава уникално излъчване и чар.
Как виждаш форумния си образ? В смисъл... как, според теб, те възприемат хората тук? Предполагам, че малко като хейтър ме възприемат и че дразня много хора, но в действителност съм много добра душичка.
Помниш ли първата си целувка? Как беше? Помня я за съжаление. Отвратително беше, защото и на него май му беше първата, въпреки че така и не си призна. хехе
А последната първа такава помниш ли я? Последната първа? Това трябва да ми го пообясниш малко.
С каква мисъл се събуждаш обикновено? Какво ме чака днес? Дано да има нещо интересно... ох, ще полежа още малко.
. Ами аз доста често го сънувам това, но не се стряскам. Даже ми харесва.
Дежурните:
Една жена винаги трябва... да изглежда добре.
Една жена никога не трябва... да се разкрива изцяло.
Един мъж винаги трябва... да е търпелив.
Един мъж никога не трябва... да сравнява една жена с друга.
Кристо - съсед
Джуди - бунт
Олшелпериш - работа
Бавария - Оейзис
Иво Пенев - чнм
Мила - книжки
димо - шефчИ
Крематори - метъл
бъбли - Шумен
фак - НБУ
Ами бъдещите винаги са хубаво нещо, особено когато още ги няма и можеш да си ги представяш.
За нищо. 
Кой ти е любимият филм с Хю Грант? Колко филма с негово участие си гледала (приблизително - съдейки по себе си, знам, че ще е трудно да кажеш точна бройка, ако не гледаш филмографията му в imdb.com)? Какво ти харесва в него като актьор? Любимият ми филм с Хю Грант е "Love Actually". Около десетина филма съм гледала с него и всичките са силни! Ми според мен по-известните са около 15, но със сигурност играе в поне 30. Харесват ми най-вече акцентът и усмивката му. Знам, че не е фундаментален пример за мъжка красота, но Хю Грант притежава уникално излъчване и чар.
Как виждаш форумния си образ? В смисъл... как, според теб, те възприемат хората тук? Предполагам, че малко като хейтър ме възприемат и че дразня много хора, но в действителност съм много добра душичка.
Помниш ли първата си целувка? Как беше? Помня я за съжаление. Отвратително беше, защото и на него май му беше първата, въпреки че така и не си призна. хехе
А последната първа такава помниш ли я? Последната първа? Това трябва да ми го пообясниш малко.
С каква мисъл се събуждаш обикновено? Какво ме чака днес? Дано да има нещо интересно... ох, ще полежа още малко.
Дежурните:
Една жена винаги трябва... да изглежда добре.
Една жена никога не трябва... да се разкрива изцяло.
Един мъж винаги трябва... да е търпелив.
Един мъж никога не трябва... да сравнява една жена с друга.
Кристо - съсед
Джуди - бунт
Олшелпериш - работа
Бавария - Оейзис
Иво Пенев - чнм
Мила - книжки
димо - шефчИ
Крематори - метъл
бъбли - Шумен
фак - НБУ
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Последната първа целувка = първата целувка с последния ти приятел
Но то беше просто допълнение към предишния въпрос, така или иначе.
А за Хю Грант съм много съгласна, но добавям и характерната ирония, която лъха от всички диалози с негово участие. Страшно свеж и чаровен актьор (макар да чувам, че не бил читав човек)! Май не го харесвам само в "Мики Синьото око" и "Девет месеца" (и във втората част на "Бриджет Джоунс", но то целият филм си е грандиозен провал, та вината не е негова). Честно - един от двамата актьори, с чието участие съм изгледала съвсем целенасочено най-голям брой филми.
Лека вечер и пак мерси за отговорите.
Последно... ако няма "настоящ", как си представяш "бъдещия"?
Но то беше просто допълнение към предишния въпрос, така или иначе.
А за Хю Грант съм много съгласна, но добавям и характерната ирония, която лъха от всички диалози с негово участие. Страшно свеж и чаровен актьор (макар да чувам, че не бил читав човек)! Май не го харесвам само в "Мики Синьото око" и "Девет месеца" (и във втората част на "Бриджет Джоунс", но то целият филм си е грандиозен провал, та вината не е негова). Честно - един от двамата актьори, с чието участие съм изгледала съвсем целенасочено най-голям брой филми.
Лека вечер и пак мерси за отговорите.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Последната първа целувка = първата целувка с последния ти приятел
Но то беше просто допълнение към предишния въпрос, така или иначе. А, ми добре беше, въпреки че съм виждала и по-добри изпълнения. Но според мен първите неща далеч не са най-хубавите.
А за Хю Грант съм много съгласна, но добавям и характерната ирония, която лъха от всички диалози с негово участие. Страшно свеж и чаровен актьор (макар да чувам, че не бил читав човек)! Май не го харесвам само в "Мики Синьото око" и "Девет месеца" (и във втората част на "Бриджет Джоунс", но то целият филм си е грандиозен провал, така или иначе). Втора част на Дневниците на Бриджит Джоунс? Явно не съм чула... Инак Хю е много готин и ако Стивън Джерард ми откаже брак, ще се омъжа за него.
Лека вечер и пак мерси за отговорите. Е, за нищо.
Еми нещо, което да ме изненадва много често, че да има игра. Трябва да е добър, ама не много, че да не му се кача на главата. Трябва да е мнооооооого търпелив иначе няма да имаме бъдеще. И ако може - да е Стивън Джерард. Много ли искам? 
Но то беше просто допълнение към предишния въпрос, така или иначе. А, ми добре беше, въпреки че съм виждала и по-добри изпълнения. Но според мен първите неща далеч не са най-хубавите.
А за Хю Грант съм много съгласна, но добавям и характерната ирония, която лъха от всички диалози с негово участие. Страшно свеж и чаровен актьор (макар да чувам, че не бил читав човек)! Май не го харесвам само в "Мики Синьото око" и "Девет месеца" (и във втората част на "Бриджет Джоунс", но то целият филм си е грандиозен провал, така или иначе). Втора част на Дневниците на Бриджит Джоунс? Явно не съм чула... Инак Хю е много готин и ако Стивън Джерард ми откаже брак, ще се омъжа за него.
Лека вечер и пак мерси за отговорите. Е, за нищо.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Според мен Джерард е грозен
. Не можа ли някой друг да си избереш? 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Луда ли си? ... За Джерард или хубаво или нищо 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Нека и аз малко въпроси. Съжалявам, ако някои от въпросите ми се повтарят, но не съм чел предните две страници оттемата.
1. Как се казваш всъщност?
2. Живееш на общежитие, нали? В кой блок?
3. Как успяваш да се разбираш с още двама души в една стая?
4. А обикаляш ли кръчмите и дискотеките в студентски град?
5. А кръчми или дикотеки предпочиташ?
6. Най-много се напиваш с?
7. Умееш ли да готвиш?
8. Любима манджа?
9. Нещо, което се опитваш да постигнеш от много време, разбирай поне няколко месеца, и все не става бе, мама му стара?
10. За бъде животът ти перфектен, какво би проименила в него?
1. Как се казваш всъщност?
2. Живееш на общежитие, нали? В кой блок?
3. Как успяваш да се разбираш с още двама души в една стая?
4. А обикаляш ли кръчмите и дискотеките в студентски град?
5. А кръчми или дикотеки предпочиташ?
6. Най-много се напиваш с?
7. Умееш ли да готвиш?
8. Любима манджа?
9. Нещо, което се опитваш да постигнеш от много време, разбирай поне няколко месеца, и все не става бе, мама му стара?
10. За бъде животът ти перфектен, какво би проименила в него?
1. Как се казваш всъщност? Гергана
2. Живееш на общежитие, нали? В кой блок? Да, 41 А
3. Как успяваш да се разбираш с още двама души в една стая? Гледам да съм на работа през повечето време, а и мога да правя компромиси.. а и съм забавна (хаха)
4. А обикаляш ли кръчмите и дискотеките в студентски град? Чак пък да обикалям... Но излизам от време на време.
5. А кръчми или дикотеки предпочиташ? Кръчми
6. Най-много се напиваш с? Кой се напива? Майтап.. 'жинши или бира
7. Умееш ли да готвиш? За съжаление, не.
8. Любима манджа? Мусака, боб, шкембе-чорпа
9. Нещо, което се опитваш да постигнеш от много време, разбирай поне няколко месеца, и все не става бе, мама му стара? Да си намеря хубава работа, която ми е приятна за вършене...
10. За бъде животът ти перфектен, какво би проименила в него? Не бих променяла нищо, само че не бих отказала една добре платена работа и мъж, който да ми угажда.
2. Живееш на общежитие, нали? В кой блок? Да, 41 А
3. Как успяваш да се разбираш с още двама души в една стая? Гледам да съм на работа през повечето време, а и мога да правя компромиси.. а и съм забавна (хаха)
4. А обикаляш ли кръчмите и дискотеките в студентски град? Чак пък да обикалям... Но излизам от време на време.
5. А кръчми или дикотеки предпочиташ? Кръчми
6. Най-много се напиваш с? Кой се напива? Майтап.. 'жинши или бира
7. Умееш ли да готвиш? За съжаление, не.
8. Любима манджа? Мусака, боб, шкембе-чорпа
9. Нещо, което се опитваш да постигнеш от много време, разбирай поне няколко месеца, и все не става бе, мама му стара? Да си намеря хубава работа, която ми е приятна за вършене...
10. За бъде животът ти перфектен, какво би проименила в него? Не бих променяла нищо, само че не бих отказала една добре платена работа и мъж, който да ми угажда.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Тука вече окончателно става ясно, че тва няма да е ДжерардPrudence написа:и мъж, който да ми угажда.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Мечтите са безплатни.