ЕТНОЛОГИЯ {2-ри дубъл}

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Публикувай отговор
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: ЕТНОЛОГИЯ {2-ри дубъл}

Мнение от drakusa »

Хайде и тук да кажа добре дошли на новите етнолози и да пожелаш успешна година както на тях, така и на вече стреляните зайци от по-горните курсове. Радвам се че успях и този път да дойда на откриването, макар да беше такава лудница, че почти никой не можах да се запозная. Ама има време, както казвате и вие помежду си да се опознаете и с колегите останалите. Най доброто опознаване става по практиките :)))) А и там разбираш ставаш ли за тая работа или не.

П.С. Когато имате въпроси питайте наволя, ние ще помагаме, ама ако можем :)))))))))
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Мерси за пожеланията. ;)

Ще видим как ще тръгнат нещата :)

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

Успешен старт и от мен. :)
Ще останете мн доволни.
И още неща ви очакват...
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Честито на зайците и от мен. Изклюкариха ви че пак рано сте си тръгнали, ама то става така всяка година. Браво и на 2 курс, по снимките изглежда, че бая са се постарали : )

п.с. не че искам да ви стихвам ентуасиазма, но опита показва че преподавателите не са много активни първите седмици и не се знае колко от тах ще дойдат на лекции, но поне така ще можете да киснете по кафета и да се опознавате
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

smeshko написа:Ще се засичаме разбира се. А иначе по коледа ще има още приятни изненади и ще можем да поработим върху интегрирането :santa: :santa:
хахахах което в превод от етноложки кво значи, слънце... че ще се види кой колко пие ;) :drunken:
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

vanityfair написа:Честито на зайците и от мен. Изклюкариха ви че пак рано сте си тръгнали, ама то става така всяка година. Браво и на 2 курс, по снимките изглежда, че бая са се постарали : )

п.с. не че искам да ви стихвам ентуасиазма, но опита показва че преподавателите не са много активни първите седмици и не се знае колко от тах ще дойдат на лекции, но поне така ще можете да киснете по кафета и да се опознавате

Къде са тези снимки ? :)

Жалко, честно казано искам вече да имам лекций ..... скучно ми е вече. ;Р

Аватар
Малък рус дзвон
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от Малък рус дзвон »

Ще имате лекции, спокойно, няма да ви се размине. Просто ви съветваме да се приготвите, че може и да имате тук там по някоя дупка.
Искам и аз да разбера къде са тия снимки. А като познавам някой хора от сегашния втори курс съм сигурна, че посрещането е било на ниво.
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Снимките са в профила на Рая във facebook. Но са само на 2 курс, няма на други хора.

п.с. Маменце, остаряхме... странно ми е, че вече някой друг е 2, а ние сме 3 курс
Аватар
Малък рус дзвон
В началото бе словото

Мнение от Малък рус дзвон »

Маменце, и то много остаряхме. Само се замисли, че догодина ще посрещаме зайци за последен път... Мда... Скъпи нови колеги, наслаждавайте се на ученето, че няма да се усетите как си отлитат годините в тази толкова чудесна специалност... Хм... Така като се замисля, изпитвам носталгия към 40-та от времето на нашия първи курс, преди ремонта....
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Аз между другото сега като си мисля за 40-та си я представям от преди ремонта. Хубаво си беше :) А времето лети толкова бързо...
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Лелелйй малеййй преди ремонта колко си беше доброо ауллл майкоо :mrgreen: колко се преписваше със старите маси,а не с тия малките ученически чинове :mrgreen: Ей да се наслаждавате на макс, че после свършва за 1 миг (както всичко хубаво). Макар, че Криска аз сега не изпитвам носталгия за 40та - тук има мн по-добри аудитории, ма няма събиране след лекции да пиеш в 40та до 10, докато дойде чичката от охраната и те изгони :mrgreen: Айде честит ви старт, успешни лекции и ще се видим февруари месец :)
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
borrred
В началото бе словото
Специалност: eтнология
Обратна връзка:

Мнение от borrred »

vanityfair написа:Снимките са в профила на Рая във facebook. Но са само на 2 курс, няма на други хора.

п.с. Маменце, остаряхме... странно ми е, че вече някой друг е 2, а ние сме 3 курс
В моя ли? :scratch: никола от нашия курс беше качил и мина е тагната, ама мене ме няма :|

колкото до пс-то, на мене пък ми е странно да съм 2ри, но така е то... :Р
:)))
[Life is a whore and she never forgets who hasn't paid her yet]
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Абе Райче ти ли си това хахаха защо не казваш?! хаха :mrgreen: (аз съм Аня - за всеки случай :alien: :albino: )
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

borrred написа:
vanityfair написа:Снимките са в профила на Рая във facebook. Но са само на 2 курс, няма на други хора.

В моя ли? :scratch: никола от нашия курс беше качил и мина е тагната, ама мене ме няма :|

колкото до пс-то, на мене пък ми е странно да съм 2ри, но така е то... :Р
:)))

Я дай фейсбуук, да гледам снимки ;)

Или ме адни, както ти е удобно..... Георги Захариев ^^

Мех.....понеделник и вторник поне можем да бачкаме, ако не друго.Иначе сряда,четвъртък и петък бая ще си стоим в ректората г/д от 8 до 8 :)

Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Остарели били те, аз какво да кажа, а :shock: Ама продалжавам да си ги посрешам сега засега :mrgreen: Верно че сам старичак вече, ама не чак толко, само дето не сам студент баш савсем вече :roll: Ама верно е времето си минава, ама така е
На Мина през профила могат да се гледат снимки, тагната е наистина.
Ех и вие помните старата 40та, друго беше, сега зајците нема кака да усетат старата атмосфера :geek: А аз помна и времето кога се пишеше навсекаде с тебешир на черна даска :joker:

извиневам се, че пиша с грешки, ама сам в Македониа и тука нема некои буквички важни в техната кирилица :scratch:
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”