Кой беше последният филм който гледа ...?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Кой беше последният филм който гледа ...?

Мнение от Vaskes »

Аз не останах очарован от "Прогноза". Не беше и зле, но най-доброто, което мога да кажа е, че не съжалявам, че го гледах. А, изкефих се, че имаше музика на Блуба Лу. И на Godsmack, макар по едно време да попрекалиха с "I Stand Alone". И бритишът на хърватина радваше също. :D

А последно гледах "Геймър". Доста тъп филм и крайно клиширан. По принцип нямам против малоумни филми, стига да са добре направени малоумни филми ("Кранк"), но "Геймър" си е зле по всички параграфи. Даже екшън сцените бяха безидеини, хаотични и скучни. Всъщност това се отнася за целия филм.
Иначе готините Алисън Ломан, Джон Легуизамо и Кийт Дейвид (който се появи съвсем за кратко, де) играха посредствено. Даже Джерард Бътлър не впечатли с нищо.
Като цяло най-якият момент във филма за мен беше препратката към любимия ми филм "Blade Runner" - когато дебелакът избираше как да е облечена и гримирана мацката, един от вариантите беше в стил Прис. (:
Аватар
WaveMastaa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WaveMastaa »

RadoRado написа:The taking of pelham 123.
Много слабо свърши ..
Той като цяло си беше една голяма бозица....
НИщо не ми хареса, всичко в този филм сме го гледали в къде-къде по-хубави екшъни.

А преди да гледам "Пелам" гледах "G.I.Joe" - е по-голяма тъпня не бях гледал напоследък. Игрален филм за 10 годишни, като изключим двете хубави каки, които определено бяха за +18. Само те бяха единственото хубаво нещо във филма, всичко друго беше....... под всякаква критика.
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"

Honda JuniorZ Team

Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

В петък гледах Гадните копилета. В общи линии не мога да кажа, че е най-силният филм на Тарантино, но не съжалявам, че го гледах на кино.
Иначе ако изключим тва кино, в последната седмица съм стабилно на Prison Break
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
wtf
Драскач
Специалност: Социология
Курс: втори

Мнение от wtf »

Stranger Than Fiction
I speak sarcasm as a second language.
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Vaskes написа: А последно гледах "Геймър". Доста тъп филм и крайно клиширан. По принцип нямам против малоумни филми, стига да са добре направени малоумни филми ("Кранк"), но "Геймър" си е зле по всички параграфи. Даже екшън сцените бяха безидеини, хаотични и скучни. Всъщност това се отнася за целия филм.
Иначе готините Алисън Ломан, Джон Легуизамо и Кийт Дейвид (който се появи съвсем за кратко, де) играха посредствено. Даже Джерард Бътлър не впечатли с нищо.
Като цяло най-якият момент във филма за мен беше препратката към любимия ми филм "Blade Runner" - когато дебелакът избираше как да е облечена и гримирана мацката, един от вариантите беше в стил Прис. (:
Краят беше Блейд Рънър отвсякъде. А филмът даже превиши очакванията, оказа се някакъв трип с една олдскул свобода. Без да буди кой знае колко ентусиазъм си мисля, че пак бих посегнал някой път към него.
Malka veshtica
Драскач

Мнение от Malka veshtica »

"Мач пойнт" - Удито е сила!!!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Rodd1ck написа:
Vaskes написа: А последно гледах "Геймър". Доста тъп филм и крайно клиширан. По принцип нямам против малоумни филми, стига да са добре направени малоумни филми ("Кранк"), но "Геймър" си е зле по всички параграфи. Даже екшън сцените бяха безидеини, хаотични и скучни. Всъщност това се отнася за целия филм.
Краят беше Блейд Рънър отвсякъде. А филмът даже превиши очакванията, оказа се някакъв трип с една олдскул свобода. Без да буди кой знае колко ентусиазъм си мисля, че пак бих посегнал някой път към него.
Хах, така си е, ама що се отнася до U.S. и International theatrical версиите (които лично на мен, пък и на Ридли Скот, са ми най-малко любимите), в другите версии бозавият хепи енд, където си пътуват с колата през разни природни красоти го няма. :D
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Е аз само втория кът от 90-те съм гледал или поне него най-скоро и май го имаше или поне нещо такова беше. А първата версия била с войсоувър, може и да не я проверявам въобще. :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Love Happens - и го споменавам тук, само за да не се излъже някой да го гледа. Заоблено тъп е, нямам думи. То нямах и високи очаквания, ама Холивуд пак ме изненада в това отношение. Не става за нищо и съвсем не преувеличавам.

Родик, мерси за онзи линк, впрочем - сега не съм в Сф и не мога да ти кажа дали стават, но ако стават, ще имам да те черпя. Сериозно. :bounce: Близо година отлежава на харда ми тоя филм.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

наай-вече на биричка наблягам :drunken: 8)
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Година първа.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

"Clara Sheller"
Изображение
Френски мини-сериал, върви по Холмарк. Симпатичен и емоционален по парижкому. По-добре не мога да го обясня.
А, да - и Фредерик Дифентал (Емилиен от "Такси") е в главната мъжка роля. Малко по-дългокос и значително по-чаровен (доколкото това е възможно).

Много приятно филмче. Едновременно плюс и минус е фактът, че е едва 5-6 серии (всъщност има и втори сезон, но той е сниман 3 години след първия, при това - с различни актьори и вероятно не бих го гледала).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Malka veshtica
Драскач

Аз по ТВ 1000 вчера гледах "Джуд" - с Кейт Уинслет. Интересен, но тъжен...
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

Отведи ме в ада - тъъпоо. е беше си стряскащо на моменти, но краят изби рибата по очакваност. иначе преди това гледах Светът е голям и спасение дебне от всякъде - хареса ми :) и тоя СФФ за учащи е яко нещо ;)
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Malka veshtica
Драскач

И аз съм фенка на " Светът е голям и спасение дебне от всякъде " - още като излезе го бях гледала, струва си!!! А и не е от песимистичните "тежки" бг филми...
Заключено

Обратно към “Други”