phoebe, на теб ще ти я пратя в скайп, когато влезеш
Румънска филология 09/10
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: Румънска филология 09/10
Boby, сега ще ти пиша на лични.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

Много ти благодаря 
Може ли и на мен да ми пратите програмата на лични? 
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Момичета, днес бях около вас, но не влязох в 184. Може ли да сподели накратко какво ви казаха и в колко часа почваме в понеделник - 8 или 8:30?
medicate, medicate
В понеделник започваме в 8,15. Раздадоха ни книжките и програмата. Във вторник сме на 4-ти километър, а останалите дни в Ректората.
Поръчахме си един от учебниците, струва 25 лв. и понеже не се издава в БГ, една от преподавателките ще ни го донесе от Румъния (доколкото разбрах във вторник).
Има и един сборник с упражнения, който се продава в университетската книжарница и струва 19 лв.
Трябва да си вземем и речник, два тома, цената на единия е около 25 лв., но можело да се изчака малко, защото те ще ни дават думи, пък и в единия от учебниците имало малък речник.
В понеделник трябва да си носим първите страници от учебника преснимани, но аз тръгнах да проверявам какви спортове има и съвсем забравих.
Та, в тази връзка, ако някой има възможност да направи едно копие и да ми го даде в понеделник ще съм много благодарна
Поръчахме си един от учебниците, струва 25 лв. и понеже не се издава в БГ, една от преподавателките ще ни го донесе от Румъния (доколкото разбрах във вторник).
Има и един сборник с упражнения, който се продава в университетската книжарница и струва 19 лв.
Трябва да си вземем и речник, два тома, цената на единия е около 25 лв., но можело да се изчака малко, защото те ще ни дават думи, пък и в единия от учебниците имало малък речник.
В понеделник трябва да си носим първите страници от учебника преснимани, но аз тръгнах да проверявам какви спортове има и съвсем забравих.
Та, в тази връзка, ако някой има възможност да направи едно копие и да ми го даде в понеделник ще съм много благодарна
- Nina_K
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
е добре де, нали едното момиче каза, че ще снима за всички..ти кое копие имаш предвид, аз поне така разбрах
а сега като казваш спорт- в крайна сметка задължителен ли ни е или не е..? някой знае ли 
"Светът на Балканите тъкмо днес е пълен с много нови възможности за поглед надалеко. Някои имат очи за тях - други нямат."
- ~MiLa~
- В началото бе словото
- Специалност: Румънска филология
- Курс: първи
Ами доколкото аз разбрах, спортът имал значение, ако искаш магистратура в чужбина.Поне така каза този от департамента по спорт 
Точно тези копия имах предвид. А вие взехте ли си ги вече, или колеГАта ще ни ги раздаде на всички в понеделник? Нещо не можах да разбера каква точно е уговорката
За спорта разбрах, че не е задължителен, но пък дава допълнителни кредити и за това е препоръчителен. Освен това е един път седмично, така че няма да е болка за умиране.
За спорта разбрах, че не е задължителен, но пък дава допълнителни кредити и за това е препоръчителен. Освен това е един път седмично, така че няма да е болка за умиране.
- ~MiLa~
- В началото бе словото
- Специалност: Румънска филология
- Курс: първи
Ще ни ги раздаде понеделник
.
- Nina_K
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
"Светът на Балканите тъкмо днес е пълен с много нови възможности за поглед надалеко. Някои имат очи за тях - други нямат."
Според мен не е задължителен, иначе нямаше така горещо да ни увещават да се възползваме от възможността за безплатен спорт, която ни предоставя УНИ
На мен много ми се иска да запиша някакъв спорт, може би плуване, въпреки че и на мен ще ми се запълни съвсем програмата, но поне ще се разтоварвам
На мен много ми се иска да запиша някакъв спорт, може би плуване, въпреки че и на мен ще ми се запълни съвсем програмата, но поне ще се разтоварвам
- Nina_K
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
права си да, така е. че е добре да се спортува, добре е. пък и не знаеш след 4 години дали няма да ти се приучи в Румъния
човек никога не знае какво ще стане. Аз в другата специалност имах спорт в 1-ви курс и беше задължителен и си избрах туризъм
, което не беше най-удачно, защото никак не беше приятно зимата да те вали сняг, докато ти с пълна чанта с лекции катериш някое нанагорнище във Витоша
и може би заради това сега не ми се занимава със спорт
))
Мдааа... за туризма трябва да си голям ентусиаст
. Виж плуване или йога си е оферта, защото зимата си на топличко 
-
blowcow
- В началото бе словото
- Курс: трети
Дано има и едно екстра, аз също съм кандидат за копие~MiLa~ написа:Ще ни ги раздаде понеделник.