http://www.youtube.com/watch?v=J82lPsWA1v4
allshallperish, трашът ти е смешен, защото не разбираш от метъл.
Тва някъв опит да приравниш траш метъла до бийтдауна ли беше?allshallperish написа:Не харесваш бийтдаун сигурно, защото не разбираш от хардкор. Поради тази причина не харесваш и Хейтбрийд.

Извинявай, колежке, ама траша по принцип не е по-бавен от дета. Всеки си това, което на него му харесва. Но няма моралното право да осъжда и да се гаври със стиловете в метъла. Изкарахте траша все едно е чалгия...allshallperish написа:За мен нещо, което прилича на дет, само че в по-бавен вариант /за траша говоря/ - няма стойност. Нито в музикално, нито в идейно естество. От думите ти съдя "колкото е по-старо - толкова по-добре", който израз никак не ми се нрави за определяне на еди-какъв-си тип/жанр в музиката. Както споменах от трашърите ме кефят само С.О.Д и то, защото са забавни и се гаврят с "великите" траш банди, на които сигурна съм, че се кланяш. Оттам идва и уважението ми към Антракс /то С.О.Д ... Антракс.../. Групички с вокалчета като на Слеър не ми ги хвали, защото мога само да се смея. За хубаво трашче също може би мога да дам за пример Сепултура /поне първите работи/, които са наистина добри. Пък негъра го харесвам невероятно много като изпълнител и смятам, че така групата има много повече, от колкото с оня продажен тип Кавалера. Със се брат му. Но няма значение.