Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

УАААААААААА!
Роклята няма да е готова поне още една седмица, органзата се нищи и вместо на оверлог ще правят подгъва и цялата....ъъъ наметка/сако/нещо си там за отгоре на свещ.... уаааааа:( :cry: :cry: :cry: :cry:
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Еее спокойно,важното е,че ще стане и че има начин да се оправи това нещо.Така че потърпи,ще имаш рокля и ще бъде прекрасна сигурна съм :lol:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Взехме платовете взехме взехме взехме ги ла ла ла ла :lol: :oops: :P :D :twisted: :oops: :P :lol: :lol: Само да се ушие остана..колко му е.. още малко нервички ще отидат,поне вече нищо не зависи от мен ;)

cappuccino relax :3some: Сигурно ще стане още по-красива, щом ще й отделят повече внимание със свещта,пък на дали ще има друга,чиято ... органза да е правена по подобен начин :)
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз пък вече започнах да не се харесвам в завършен вид :( :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

everyday_ написа:аз пък вече започнах да не се харесвам в завършен вид :( :roll:
същата история ... :roll: чакам да си видя рокличката и тогаз ще реша с кое изглеждам по-малко зле ;)
Изображение
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

ra4e^f написа:
everyday_ написа:аз пък вече започнах да не се харесвам в завършен вид :( :roll:
същата история ... :roll: чакам да си видя рокличката и тогаз ще реша с кое изглеждам по-малко зле ;)
Абе какви са тези глупости?!!Я се стегнете,сигурна съм че сте си много хубави и двете.Нормално е това,но за около един ден,аз така не си харесвах обувувките..А пък точно в завършен вид мисля че всичко ще е ок-прическа,грим,бижута-определено ще придадат друг вид..Млади сме,усмихнати сме,а и сме хубави нали???Имаме и рокли или там кой каквото е решил и ще сме супер нали?!!
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Бе ние сме красиви,ама дрехите ни загрозяват ;) ;) :)
Изображение
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

ra4e^f написа:Бе ние сме красиви,ама дрехите ни загрозяват ;) ;) :)
Ееее ама и ти се изказа...Толкова сме хубави че нищо не мое да ни загрози!!! :oops: Ние разкасяваме всичко!! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

ra4e^f написа:Бе ние сме красиви,ама дрехите ни загрозяват ;) ;) :)
Охо! Ами сваляйте на воля!!! :D :D
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

не бе спокойно, излигавих се :lol:
честно казано, мисля повече за други неща отколкото за бала
на 29 имам пробен изпит върху нова история.... не знам нищо.... отивам да уча за Втората световна....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

чак на Втора световна ли си? :shock: само аз ли съм назад (демек Илинденско-Преображенско тепърва го уча :roll: )
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Не си най назад мила ;) Аз се гърча още с Второто бг царство :( НО за Раковски до априлското ги минах :roll:
Изображение
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

аз трябва да си измисля нещо като подходящо наметало за роклята , но ме е страх да не развали завършения и вид. В крайна сметка ще мина без връхна дреха, колкото и хладно да е :roll: Както се казва "Трай бабо за хубост" :)

П.П. Не че сме баби де, нямах това предвид, щото малко така се получи изказването :lol:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Trisha написа:аз трябва да си измисля нещо като подходящо наметало за роклята , но ме е страх да не развали завършения и вид. В крайна сметка ще мина без връхна дреха, колкото и хладно да е
аз точно, за да имам завършен вид търся шал, някакси иначе хептем няма да се харесам, а с шал или ръкави например мога да си замажа положението за пред мен си :roll: ...помня, че преди две години тогавашния шал беше на мен само за снимките...в ресторанта беше метнат на стола, а после като ходихме с приятеля ми да видим техните, там където празнуваха и го оставих на снаха му :roll:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Писна ми! Ще ми се Хитлер да беше победил, да види Кимон Георгиев как се изоставят Македония и Беломорието!

пс. честито 130 години :)

ппс. Някой за пиене в Мрската?
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”