И не само ти - и аз се полутах в теснотията, щото като те питах, ме прати за зелен хайвер. После едно момиче с кафявичко оправи нещатаSine Qua Non написа:половин час се лутах като кокошка![]()
ПП: За вас няма ли скайпове?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
И не само ти - и аз се полутах в теснотията, щото като те питах, ме прати за зелен хайвер. После едно момиче с кафявичко оправи нещатаSine Qua Non написа:половин час се лутах като кокошка![]()

ти трай там да няма бой в понеделникDazed написа:Аз знам каква е причинатано щом не трябва да се споменава ..
хахах- няма сама да се лутам, трябва да потопя и други след себе сиinstinct написа:И не само ти - и аз се полутах в теснотията, щото като те питах, ме прати за зелен хайвер. После едно момиче с кафявичко оправи нещатаSine Qua Non написа:половин час се лутах като кокошка![]()
ПП: За вас няма ли скайпове?

Мн лесно. В понеделник елате половин час по-рано пред нашия бл. - т.е. примерно 13.30 - и ще имаме малко време да се видим, да започваме да се опознаваме и т.н.DivineReaper написа:Добре, де, мили хорица, ние хубаво сме в една група, ама как мислите ще ви разпозаня.. Фейсбук/Майспейс, etc.?
plamena написа:Здравейте! Аз се паднах 4та група ЗД и 2ра група в ИД при Димитрова, и в единствената 1ва група Езикова културакойто е в някоя от тези група да казва
За съжаление съм една от пре**аните, които ще имат латински в събота..
бтв когато батковците и каките от 4ти курс ни развеждаха из унито.. беше ужасно.. абсолютно нищо не запомних и не знам как ще се оправям...