Иначе аз съм 1ва група
МО втори курс 2010-2011г.
Модератор: MidwinterSun
- Ralie
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: МО първи курс 2009-2010г.
Еее, тази програма направо ме хвърли в тъча... защо ни ги няма внесени упражненията? И е толкова сложно съставена, че почти нищо не можах да разбера, но явно това няма да е окончателната... и в крайна сметка понеделник ще имаме ли нещо или не?
Иначе аз съм 1ва група
Иначе аз съм 1ва група
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Упражнения ?! МО ?! Първи курс ?!
Да,да
Дано това да отговори на въпроса ти.
Да,да
Дано това да отговори на въпроса ти.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Има ли я качена някъде онлайн програмата? Рових се из сайта на ЮФ, но нищоRalie написа:Еее, тази програма направо ме хвърли в тъча... защо ни ги няма внесени упражненията?
1968 - 1999 - 2008 - ?
- xRainx
- Стенограф
И аз така, честно казано. И на ЮФ, и на СУ - никъде нищо.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- xRainx
- Стенограф
Изпитвам силна омраза към ден номер 3, знаен като сряда.
ДОСТА силна. О.о
ДОСТА силна. О.о
The storm is coming...

- Ralie
- От дъжд на вятър
Мен ми е интересно защо ги няма езиците, а вместо това има някакви предмети, които според сайта трябва да се учат 2ри семестър... пфф, омръзна ми вече 
- xRainx
- Стенограф
Kinder Surprise, ахах
аз както си казах в другата тема, езици въобще не знам кога и къде да запиша. Чакам 5-и и тогава ще се покаже сабьята.
аз както си казах в другата тема, езици въобще не знам кога и къде да запиша. Чакам 5-и и тогава ще се покаже сабьята.
The storm is coming...

-
Avrila
- В началото бе словото
- Курс: трети
миии пък откъде си взехте книжките днес.. аз си мислех, че на 5ти ще ги дадат..?
~"I do it for the joy it brings,
because I am a joyful girl.
The world owes me nothing,
but we owe each other the world"~
Ani Difranco
because I am a joyful girl.
The world owes me nothing,
but we owe each other the world"~
Ani Difranco
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
О, Боже, още ли има хора, които живеят в заблуждението, че някой ще им раздава книжките на откриването?
Моля ви, осъзнайте се!
Моля ви, осъзнайте се!
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- happyswift
- Флъдзила
Winter,
Ние сме зайци все пак
Ние сме зайци все пак
- Ralie
- От дъжд на вятър
Колеги, ще се намери ли някой от вас да направи услуга на всички и да отиде до Ректората, за да препише/снима всичките абсурдни бележчици за срещи с преподавателите по езици, за да ги имаме на едно място и никой да не пропусне своята... Принципно бих свършила работата сама, но до понеделник няма да съм в София и няма как :/
Едит: единственото, което аз знам, е че срещата за немски като 2ри език е на 7.10. от 11 часа в стая №216 при Илина Шокова
Едит: единственото, което аз знам, е че срещата за немски като 2ри език е на 7.10. от 11 часа в стая №216 при Илина Шокова
- insomniac_eli
- В началото бе словото
ок ако сега си доволна може да ми отговориш!
There is only One constant Nothing is Forever!!!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
За всички, които си нямат понятие какво става, insomniac зададе няколко въпроса, но на латиница... та, отговарям.
Човек си знае групата, защото е поискал да бъде записан в нея още август месец. Или са го записали в произволна група и после са му казали коя. Също така, номерът на групата е отбелязан в студентската книжка.
Всички първокурсници в ЮФ си взимат книжките от Отдел Студенти. Това се случва от 15 септември насам вече, по-умните софиянци се възползваха от възможността да идат там още първите дни, вместо сега да висят на гигантски опашки.
На 5-и няма да има лекции, защото тогава е официалното откриване на факултета. В този ден не се провеждат учебни занятия, те започват на следващия. А програмата просто е стриктно зададена, макар и не особено пълна, все още.
В темите на първокурсниците от МО и Право има много отговори на най-различни въпроси. Аз и други колеги от горните курсове, както и по-ореантираните първокурсници сме давали доста изчерпателни мнения. Ако беше обърнала внимание на тях, щеше да намериш отговори на въпросите си.
Човек си знае групата, защото е поискал да бъде записан в нея още август месец. Или са го записали в произволна група и после са му казали коя. Също така, номерът на групата е отбелязан в студентската книжка.
Всички първокурсници в ЮФ си взимат книжките от Отдел Студенти. Това се случва от 15 септември насам вече, по-умните софиянци се възползваха от възможността да идат там още първите дни, вместо сега да висят на гигантски опашки.
На 5-и няма да има лекции, защото тогава е официалното откриване на факултета. В този ден не се провеждат учебни занятия, те започват на следващия. А програмата просто е стриктно зададена, макар и не особено пълна, все още.
В темите на първокурсниците от МО и Право има много отговори на най-различни въпроси. Аз и други колеги от горните курсове, както и по-ореантираните първокурсници сме давали доста изчерпателни мнения. Ако беше обърнала внимание на тях, щеше да намериш отговори на въпросите си.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- xRainx
- Стенограф
Рали, аз ще пробвам, но не знам, трябва да видя тея дни, че ми е супер тежка програмата принципно.Ralie написа:Колеги, ще се намери ли някой от вас да направи услуга на всички и да отиде до Ректората, за да препише/снима всичките абсурдни бележчици за срещи с преподавателите по езици, за да ги имаме на едно място и никой да не пропусне своята... Принципно бих свършила работата сама, но до понеделник няма да съм в София и няма как :/
А за първите езици по-рано ли е, какво е?
The storm is coming...