Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
aciana написа:И аз така, и аз съм в трета. Но не познавам никого, само едно момче, коет се падна в 4та. Но видях Sine Qua Non докато си търсехме групите, както и още едно момче с нея. с очила май беше.
Ама как всички ме познавате от тая снимка... аз съм толкова разсеяна, изобщо никого не разпознах. А иначе господинът с очилата беше Скандинавист- вас като ви мързи да ставате рано за първото откриване
ПС. И защо не се обади? Аз си търсех много упорито компания
You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head
Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
какъв скандинавист, той се записа в трета група. а ти беше в бяло нали? да не бъркам нещо. е не бях сигурна, са да се излагам ли така, ако бъркам лол
Just washing it aside аll of the helplessness inside.
Pretending I don't feel misplaced.
It's so much simpler than change.
It's easier to run replacing this pain with something numb.
It's so much easier to go than face all this pain here all alone.
aciana написа:какъв скандинавист, той се записа в трета група. а ти беше в бяло нали? да не бъркам нещо.
Аа, значи е бил някой друг защото единия, с когото си говорих, беше скандинавист... ама вече не помня кой друг беше с очила... както казах- много съм разсеяна а и се запознах с всичко живо дето диша
Да, в бяло бях
You were one of a kind
значи не бъркам. ами ссамо ти си сложила своята снимка за аватар, поне от тези, които срещнах. питаше ме къде е 3та група и аз те пратих на грешно място. едно момиченце с бели дънки и лилава блуза, дълга черна коса и очила, слънчеви или другите не помня. това ми беше представянето, колеги...
Последно промяна от aciana на 01 Окт 2009, 19:46, променено общо 1 път.
Just washing it aside аll of the helplessness inside.
Pretending I don't feel misplaced.
It's so much simpler than change.
It's easier to run replacing this pain with something numb.
It's so much easier to go than face all this pain here all alone.
Sine Qua Non написа:Хехе, instinct- поне си го признаваш
Преди време пробвах с отричане. Не помогна
Sine Qua Non написа:Не че имам нещо против да пропуснем първата лекция И без двуго не горя от желание да се мъкна до 4-ти километър.... тия хора май намекват нещо с тоя адрес
Бързаш. За оня 4ти км има време
Добре - аз, Sine Qua Non, Aciana, DivineReaper. Станахме четирима. Има ли други?
aciana написа:значи не бъркам. ами ссамо ти си сложила своята снимка за аватар, поне от тези, които срещнах. питаше ме къде е 3та група и аз те пратих на грешно място. едно момиченце с бели дънки и лилава блуза, дълга черна коса и очила, слънчеви или другите не помня. това ми беше представянето, колеги...
ох то тва с групите и папките беше идиотско... половин час се лутах като кокошка Никаква лилава блуза не съм запомнила но аз наистина съм разсеяна.... направо до безумие А за снимката май трябва да си я скрия като знам как ще псувам една от учителките асистентките или както и е там прякора
You were one of a kind