Наистина ли можем да изместим часовете в събота? Интересно... и значи да говорим с конкретния преподавател? Е да, но пък така ще мине най-лошото до обяд и след това ще сме свободни... ох, не знам, толкова се молих да не съм 3-та или 4-та и точно трета се паднах.....
Ъм, между другото, Световното Зло Чието Име Няма Да Назовавам ме плаши. Много ме плаши.
Иначе като изключим въпросното Зло, беше сууупер! Много се радвам че отидох от самото начало- речта за тоалетната хартия на Илчев ме уби! А нападките от Илчев към президента и от Президента към Илчев бяха забавни. Но като добавим и Фъндъкова, резултатът става 1:2 Сори, Илчев, ама като си нямаш подкрепление....

Иначе даже си записах някои негови изрази, хареса ми това за образованието, което нияма нужда от милостиня и че последният ни учебен ден никога да не идвал.... абе готино беше
И все пак Световно Зло е опасно.

Чудя се как има живи студенти след първи курс. Да не би да ползват тамян? Какво всъщност се ползва за защита от Световно Зло....? Трябва да питам на лични някого.