НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
Е, то и аз си ходя 2 пъти в годината. То с тоя път.. Ама пътя - как да е.. минава. Въпросът е, че е много скъпо. Мен ми излиза 50 лв отиване-връщане. Е*ати 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
При нас намалиха билетите, а с намелението излиза 40 кинта в двете посоки, ама все пак човек, трябва да се зареди с храна, вода, я вестник, списание, нещо газирано, дъвки... и то сумата станала...
Абе кога ше пускат метрото до Бургас?
Абе кога ше пускат метрото до Бургас?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Пф, аз ако си взема минерална вода за изпът пак е много. Не съм от тези типове.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
тотален крах на психиката. тотален.
майната му, цепим напред, някак.
майната му, цепим напред, някак.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Превеждам на английски резюмето на дипломната работа на сестра ми. Иконимически и програмистки термини. Липса на адектватни речници. Гърч 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Alanna
- В началото бе словото
- Специалност: Физика и информатика
- Курс: втори
не може ли, когато хората си отиват, просто да си отидат.. и по дяволите искам си картините.. не искам да хващат прах в някой шкаф, не съм ги правила за това!
Плача за Нарцис, защото всеки път, когато лежеше до мен, можех да видя в очите му собствената си красота.
- Hard^Candy
- В началото бе словото
- Специалност: История
На някой случвало ли му се е родител да му забрави рождения ден?
Quod me nutrit me destruit
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Абе, мама му стара, за 3 месеца ми се провалиха 2 възможности да работя в кантора и една пак по специалността. А аз нямам вина за провалянето на нито една от трите. егаси несериозните хора. Като си дал обещание и сме се разбрали, па дай ми възможност бе, мама му стара. Естествено, че нищо не разбирам от право при завършен 1ви курс, ама за да ти нося шибаните документи и да ти подреждам глупавите папки, не трябва Бог знае каква квалификация.Да не говорим обидно малкото пари, които ще ми даваш. Най-малкото ако решиш, че пък не ставам за носене на папки, звънни един телефон, а не да те чакам седмици наред. И чак пък ептем без пари кой ще ти работи? Еби му майката... После за кво трябва да работя в суоермаркет.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
ники написа:Абе, мама му стара, за 3 месеца ми се провалиха 2 възможности да работя в кантора и една пак по специалността. А аз нямам вина за провалянето на нито една от трите. егаси несериозните хора. Като си дал обещание и сме се разбрали, па дай ми възможност бе, мама му стара. Естествено, че нищо не разбирам от право при завършен 1ви курс, ама за да ти нося шибаните документи и да ти подреждам глупавите папки, не трябва Бог знае каква квалификация.Да не говорим обидно малкото пари, които ще ми даваш. Най-малкото ако решиш, че пък не ставам за носене на папки, звънни един телефон, а не да те чакам седмици наред. И чак пък ептем без пари кой ще ти работи? Еби му майката... После за кво трябва да работя в суоермаркет.
Е па, по-добре работи нещо, което да си струва парите, отколкото да мъкнеш папки - тва няма да ти го признаят като стаж, че си обикалял по съдилищата да носиш документи и да преписваш разни глупости. Не знам защо моите колеги се натискат да стават чираци за жълти стотинки, дето изобщо не ти дават опит/експириънс ако щеш. Да не мислиш, че ще те вземат да си стажант, за да те водят по дела и да ти обясняват като на наследник на кантората, какво се прави, та да ги заместиш след години от постовете им. Освен ако не си роднина на адвокат, просто няма как да стане - чакаш дипломата, и от там по конкурси. Ако има кой да те менторира междувременно - още по-яко. Имам колеги, които не работят по специалността и са доста по-доволни от работата си - и като пари и като вършене на нещо смислено, без да ги гърбят като роби. Въпрос на вкус...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Ами, предимствата са:
1. Все нещо ще усвоя от практическата част.
2. Ще изпитвам удовлетворение за себе си, че работя нещо по специалността, а не отново идиотска хамалска работа.
3. Подобни работи за доста неангажиращи, а на мен не ми трябва нещо за 40 часа седмично.
4. Надявам се, че с времето, ако се докажа като сериозен, биха почнали да ми възлагат и повече отговорности.
5. Самата работа във сферата пак ти дава някакви контакти, които после да са ти полезни.
6. Ориентираш се за някои неща, ама това предполагам е същото като първото.
7. Не че съм се убил да ходя на лекции, ама в кантора да речем биха се съобразили с учебния ми график, а на последната работа това беше абсурдно.
Ако се напъна, ще измисля и още предимства, ама главното е, че така ще се чувствам доволен от себе си и ще съчета припечелването на някакви пари, били те и обидно малко с работа, която поне за пред себе си мога да имам за полезна.
1. Все нещо ще усвоя от практическата част.
2. Ще изпитвам удовлетворение за себе си, че работя нещо по специалността, а не отново идиотска хамалска работа.
3. Подобни работи за доста неангажиращи, а на мен не ми трябва нещо за 40 часа седмично.
4. Надявам се, че с времето, ако се докажа като сериозен, биха почнали да ми възлагат и повече отговорности.
5. Самата работа във сферата пак ти дава някакви контакти, които после да са ти полезни.
6. Ориентираш се за някои неща, ама това предполагам е същото като първото.
7. Не че съм се убил да ходя на лекции, ама в кантора да речем биха се съобразили с учебния ми график, а на последната работа това беше абсурдно.
Ако се напъна, ще измисля и още предимства, ама главното е, че така ще се чувствам доволен от себе си и ще съчета припечелването на някакви пари, били те и обидно малко с работа, която поне за пред себе си мога да имам за полезна.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
5:30 е, а аз съм будна вече от час. И познайте какво правя. М?
...
Кашлям.
Тъпо, тъпо, ТЪПО!
...
Кашлям.
Тъпо, тъпо, ТЪПО!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
connecting...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Kochanie
- В началото бе словото
- Специалност: Право-първи курс (7 група) ;)
Някои все още "търсят себе си!",а аз чакам.... 
Heaven is not a place,it's a feeling!