Изборни дисциплини 2008/2009

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Заключено
dorianna
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: втори

Re: Изборни дисциплини 2008/2009

Мнение от dorianna »

Уф... едвам успях да си избера два сравнително нормални предмета, и заради тях два дена ще кисна до 9, а един до 8!! Ааа!! Не е честно понякога просто...
Ако някой много бързо може да ме откаже от с++ за напреднали и от .нет фреймуърка, слушам!
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
Elcho
В началото бе словото

Мнение от Elcho »

Кръстев държи на присъствията само на упражненията, не и на лекциите. А самият курс е много полезен.
vvvv
В началото бе словото

Мнение от vvvv »

Искам да запиша изборна дисциплина "Обектно-ориентирано програмиране с Java", но бройката е изчерпана и като гледам едвали ще се освободи някое място. Искам да попитам дали е възможно да подам някаква молба, че да мога да я запиша?
Не съм герой, просто не изпитвам страх!!
Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от DayDream »

vvvv написа:Искам да запиша изборна дисциплина "Обектно-ориентирано програмиране с Java", но бройката е изчерпана и като гледам едвали ще се освободи някое място. Искам да попитам дали е възможно да подам някаква молба, че да мога да я запиша?
На първата сбирка ще се оформи окончателния списък за студентите, които ще работят в курса. Ако някой от предварително записаните на СУСИ отсъства или по някаква причина не може да участва редовно в курса или не е съгласен с начина на провеждането му, то мястото му ще се заеме от присъстващите в залата студенти на базата на среден успех от следването.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
bubo
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от bubo »

някой би ли ми препоръчал някой курс който е подходящ за 1во-курсници, в смисъл да не се изискват кой знае какви познания преди започването му :roll:
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

А може ли линкче за избираемите кога и къде ще се провеждат,че не намерих в сайта. :oops:
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Мерси.
А искам да попитам например ми пише,че трябва да избера задължително 1 свободно избираем с 7 кредита ,аз мога ли да избера 1,но с по-малко кредита или трябва задължително да имам 7-м кредита най-малко.Моля разяснете,че ми се получават 6.5 кредита и трябва да пише 3-ти избираем ако трябва задължително да покрия 7-те кредита ,които са ми залегнали в програмата за този семестър.
Изображение
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Досега за семестъра не са правили проблем, но гледай поне за годината да ги докараш на общ брой.
Изображение
Аватар
AngelOfDeath
В началото бе словото

Мнение от AngelOfDeath »

а на тези курсове, които не са ми към специалността и нямат кредити с суси молбата в коя стая се пускаше, че не си спомням и записваше ли се от суси или само с молба
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

По принцип трябва накрая на следването ти да имаш минимум 240 кредита (включвайки подготовката за държавен изпит), така че мисля, че няма значение по семестри как точно правиш кредитите. Препоръчително е обаче да имаш по 60 на година.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Sedrik това гарантираш ли го ? Защото искам да запиша едно ,а точно тогава ми е лекцията и остава за другата година тогава може пак да се засече или да не влезна в бройките и остава в далечното бъдеще.
А за да покрия мизерния 0,5 кредит трябва да записвам нещо и единственото , което ми харесва и отговаря на плана ми е 6,5 кредита и ставам с 13 вместо 7.
Значи записвам бройкта ми на задължителните избираеми независимо от кредитите и накрая на 4-ти курс, живот и здраве гледам да съм попълнил блоковете и бройката кредити. Забележка и неразрешаване да продължа 3-ти курс, че не съм попълнил за годината необходимо количество кредити няма да има, нали ?
Изображение
Surrealist
В началото бе словото

Мнение от Surrealist »

Някой знае ли в коя стая ще бъдат Теоретични основи на компютърната топология днес?
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

Вярно ли е, че за да запишем магистратура в чужбина, ни трябват 4 години спорт (= 240 часа) в университета?
И при условие, че тази година не съм се записала на спорт, може ли догодина да запиша 2 спорта едновременно, за да си изкарам все пак по някакъв начин тези часове?
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

lunatic_moon написа:Вярно ли е, че за да запишем магистратура в чужбина, ни трябват 4 години спорт (= 240 часа) в университета?
И при условие, че тази година не съм се записала на спорт, може ли догодина да запиша 2 спорта едновременно, за да си изкарам все пак по някакъв начин тези часове?
Били ми дала за пример поне един такъв университет. Лично ми е доста любопитен този факт, защото за първи път чувам за подобно нещо.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Заключено

Обратно към “ФМИ”