Подаръци!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: Подаръци!
Зависи какво му харесва на човека. Не мисля, че има някакво универсално правило. Аз сега за годишнината получих диск, а той - плоча. Ама ние сме меломани и на такова нещо много се радваме. И на книжки. Иначе дори само една картичка с нещо красиво или сладко на нея, надписана с любов, може да бъде трогателен подарък. Поне според мен. За момента не се сещам за нещо, което би ме издразнило, ако ми го подари, понеже ще е от него. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Мани ти, вече колкото и пъти да попитам ``Искаш ли нещо специално или аз да избирам`` и ми отговаря ``Е, как бе, новия на HIM, Venus Doom``. На тия момчета една вечеря в скъп финландски ресторант съм им платила 100% с моите покупкиMidwinterSun написа:Хаха, Лили, трябваше да изчакаш св. Валентин, тогава излиза нов албум направо
New jorney
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Те си чинят парите.
По темата: За близка приятелка съм подарявала блуза със специално ща,пован надпис. Подходящо е за всеки близък. Изненадвала съм хората със свещички в нетрадиционна среда. Веднъж бяха в салата снежанка
, после в една малка тарталета насред улицата или с торта, сглобена от различни видове парчета, а ти се изсипваш на вратата на празнуващия.
На един бивш подарих халба за бира (той си обича) с гравирано в/у нея лично пожелание.
На мен са ми подарявали хубави работи също. Получавала съм домашно записана песен. Едно момче ми нарисува портрет. Подарявали са ми билети за концерт на група, която обичам... не всички подаръци са били за РД, но всяко нещо е било изпипано с много мисъл и чувство, заради което са ми адски скъпи.
Един подарък беше невероятен: момче, което ме харесваше, ми подари сребърна висулка със светеца, покровител на тогавашната ми изгора! Още му се чудя.
По темата: За близка приятелка съм подарявала блуза със специално ща,пован надпис. Подходящо е за всеки близък. Изненадвала съм хората със свещички в нетрадиционна среда. Веднъж бяха в салата снежанка
На мен са ми подарявали хубави работи също. Получавала съм домашно записана песен. Едно момче ми нарисува портрет. Подарявали са ми билети за концерт на група, която обичам... не всички подаръци са били за РД, но всяко нещо е било изпипано с много мисъл и чувство, заради което са ми адски скъпи.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
Пък на мен ми подариха огромен шоколад по случай края на сесията.
Остава си един от най-яките подаръци.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Мене един бивш ми беше подарил карабинер.
Още си го пазя.
Още си го пазя.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
собственоръчно направен талон за подаръци 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Хм, подарявала съм най-различни неща, но особено отчетливо си спомням нещото, което подарих на приятеля си преди време ; ) Бельо с щамповано на него лого на HammerFall. Любимата му група и една от най-недолюбваните от мен, но все пак се прежалих :Р Какво ли не прави човек от любов..
Подчертавам, че бельото се носеше от мен, а за него - удоволствието да ме вижда в него
Подчертавам, че бельото се носеше от мен, а за него - удоволствието да ме вижда в него
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
наскоро ми подариха цветенце, направено от жичка, та - стана ми много мило
яко е такова 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Аз винаги подарявам себе си - най-ценния подарък... и винаги от сърце...

Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Пари.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Eleny
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
Ще извъртя въпроса
Винаги ме питат какво искам, нали съм телец материалист. Пак е израз на внимание и искреност, но е съобразено и с моето желание.
От последните неща, които съм подарявала има картини (от мен рисувани), хубав парфюм, една лула (според интересите на отсрещната страна).
Уф, а какви безумия съм получавала, не е истина. Заминавали са я за боклука, я съвсем случайно са се счупвали- огромни кичозни статуи например. Или украшения, дето не се съчетават с нашето измерение.. имам и щраусово яйце, но него мисля да си го изрисувам все някога. И една безумна готварска книга-менте, дето сега се чудякъде да я шитна . Край няма списъкът с кофти подаръци- затова си намерих мъж, който да се допитва до материалистичните ми вкусове
От последните неща, които съм подарявала има картини (от мен рисувани), хубав парфюм, една лула (според интересите на отсрещната страна).
Уф, а какви безумия съм получавала, не е истина. Заминавали са я за боклука, я съвсем случайно са се счупвали- огромни кичозни статуи например. Или украшения, дето не се съчетават с нашето измерение.. имам и щраусово яйце, но него мисля да си го изрисувам все някога. И една безумна готварска книга-менте, дето сега се чудякъде да я шитна . Край няма списъкът с кофти подаръци- затова си намерих мъж, който да се допитва до материалистичните ми вкусове
"Красивото и нежно име с остър ръб- Мария" П.П.
Мисля, че говорим за подаръци на половинки... Ти това ли подаряваш?Бавария написа:Пари.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Е, че то и аз съм половинка и казвам какво желая да ми се подарява ;-]]]]
Don't look back, 'cause you know what you might see
Трябваше да го уточниш. 
Е, аз не искам пари, щото мога да си ги изкарвам сама.
За подаръци предпочитам някакви сантиментални неща сякаш.
Иначе пък не съм много оригинална, като трябва аз да подарявам нещо

Е, аз не искам пари, щото мога да си ги изкарвам сама.
За подаръци предпочитам някакви сантиментални неща сякаш.
Иначе пък не съм много оригинална, като трябва аз да подарявам нещо
Недей, че Мила сега ще раздаде правосъдие.
Инак за подаръците ... Някой ако има оригинални идеи да казва. Малко опит никога не е излишен
Инак за подаръците ... Някой ако има оригинални идеи да казва. Малко опит никога не е излишен