Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Четвърти километър??????????? Ама... ама..... ама нали ни бяха лекциите в Ректората?? Къде, по дяволите, се намира 4-ти километър??? Единственото, което знам за това чясто е, че е ДАЛЕЧ!!!!!!!!
Благодаря за програмата де Но почти нищичко не и схванах на първо четене..... къде са групите? Аз виждам само часове и дни... оххх, ядосах се жестоко... тъпо СУ
You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head
Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
4 км е на една спирка с 306 или 280. малко над плиска. не е далече. номерата на групите са числата от 1 до 5 предполагам. мен повече ме интересува коя е избираема дисциплина 1 и коя е избираема дисциплина 2. а някой от по-горните курсове ще каже ли нещичко за преподавателите...
Последно промяна от aciana на 29 Сеп 2009, 21:40, променено общо 1 път.
Just washing it aside аll of the helplessness inside.
Pretending I don't feel misplaced.
It's so much simpler than change.
It's easier to run replacing this pain with something numb.
It's so much easier to go than face all this pain here all alone.
Само звучи страшно и опасно.4-ти км е Цариградско шосе и на десетина минути с някое превозно средство, спокойно )
Пък и само няколко занимания са там, по принцип очаквах латински, но явно са избираемите.
някой знае ли си групата вече или на 1ви ще ни кажат?? и да питам на разписанието.. колонките 8-10;10-12; .. 18-20 това часът ли е? на мен 5та група (ако правилно се ориентирам по програмата) е най-добре! ще се радвам да съм там
Какво се разбираме за 1ви? Къде и кога?? Аз не мога да предложа място, защото не познавам района.. даже някой и да предложи , не знам как ще го открия аХахах :):) утре специално ще направя една разходка до ректората с тролея за да видя колко време ще пътуваааам...
- групите ще ви кажат на първи, ще прочетат имената име по име (: Иначе разпределенията са на основа факултетен номер, но няма как да отгатнете, все още!
- 280 май че точно от първи ще ходи до ЦГ. Нали обсъждаха промените доскоро...
- относно преподавателите... абе малко ще ми е неудобно да обсъждам И това тук аз лично имам няколко непознати имена, иначе останалите са си традиционните преподаващи през първи курс, и с тях няма да имате големи тревоги (:
MERCES_LETIFER написа:- групите ще ви кажат на първи, ще прочетат имената име по име (: Иначе разпределенията са на основа факултетен номер, но няма как да отгатнете, все още!
- 280 май че точно от първи ще ходи до ЦГ. Нали обсъждаха промените доскоро...
- относно преподавателите... абе малко ще ми е неудобно да обсъждам И това тук аз лично имам няколко непознати имена, иначе останалите са си традиционните преподаващи през първи курс, и с тях няма да имате големи тревоги (:
Аз затова се обърках- нали едни промени били приети пък другите не били... значи ходи до ЦГ-перфектно! Благодаря!
А иначе съм чувала много готини неща за Багашева... ще видим. Кои са ти непознатите имена?
You were one of a kind
Хора а няма ли да е късно 10:45- нали трябва влезем вътре и да си намерим места? Аз съм чувала, че трябва да се дойде по-рано, иначе нищо не се вижда или чува....
Последно промяна от Sine Qua Non на 29 Сеп 2009, 22:14, променено общо 1 път.
You were one of a kind