СОЦИАЛНА ПЕДАГОГИКА

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Публикувай отговор
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Re: СОЦИАЛНА ПЕДАГОГИКА

Мнение от Prudence »

Denitta написа:Зор, зор, колко да е зор хахах :lol:
:roll:
Ще видиш :) И мене ще ме видиш на вашия изпит, че го влача. Дано поне с вас ми го даде. хахаха
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Denitta
В началото бе словото

Мнение от Denitta »

Мани, ужас. Аз се бъзикам, ама не ми е смешно :wink:
Бъди това, което искаш, стани това, което можеш и нека това, в което се превърнеш, бъде това, за което си мечтал!
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Браво Юнаци, треа да има напрежение още преди 1-вия ден :cheers:

btw: иначе ми изглежда интересно. Философия, Психология, Социология ... и анатомията ще я видим. Not Bad !
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Denitta
В началото бе словото

Мнение от Denitta »

Ах, юнаци, юнаци, само спокойствие и уважение ни трябва :) Останалото... Каквото дойде. Няма да лягаме да се тръшкаме, колкото и трудно да е :)
А ние на първи трябва да се познаем, да ни е по-лесно сред останалите, хахха. Мен ще ме познаете, предполагам, аз Etien, а с другите, както обичам да казвам "К'во прайм?"? :mrgreen:
Бъди това, което искаш, стани това, което можеш и нека това, в което се превърнеш, бъде това, за което си мечтал!
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Ам в интерес на истината Социалната педагогика е 1 от най-леките като материал въобще в СУ. Така че няма от какво да се оплакваме. Да не говорим и че 80 % учат това, защото или не са ги приели,където искат, или нямат шансове за друго. Аз исках журналистика, но уви : ( Догодина. Тази ще се наслаждавам на иначе на пръв поглед интересната програма ( Философия :king: ). Пък дано ни хареса и се наслаждаваме ;)

Относно 1-ви ! Айде да си направим някъде мини среща, тези, които са от форума (май сме 2-ма :D ) ,аз познавам и още 1 от педагогиката. : ) Примерно пред входа или нз : )
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Jijafka
В началото бе словото
Специалност: @_@

Мнение от Jijafka »

Е как ще са само двама от форума Etien, аз съм останала с впечатлението че сме повече...
Аз предлагам след самото откриване да се съберем и да идем някъде. :flower:
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия
Курс: четвърти

Мнение от kandidat_studentt »

Jijafka написа:Е как ще са само двама от форума Etien, аз съм останала с впечатлението че сме повече...
Аз предлагам след самото откриване да се съберем и да идем някъде. :flower:
ти от всички специалности ли ще ги събираш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Шегувам се разбира се,просто не знам как ние логопедите ще се намерим,пък камоли за другите :) Но ще го решим,ако не на 5-ти ще се видим :)
Само че се чудя,вие ще ходите ли да си проверите програмата до факултета ,или ще вярвате на сайта?
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Jijafka
В началото бе словото

Мнение от Jijafka »

Логопедите най-много ли сте? :roll:
Аз лично още не съм решила ще ходя ли до факултета или не, ама при положение че едва ли ще си имам друга работа за деня сигурно ще ида.
Denitta
В началото бе словото

Мнение от Denitta »

Etien, Аз мисля, че твоето предложение е добро. Нека си имаме мини среща. Който иска нека към 14:15-14:20h. Да бъде пред централния вход на СУ.
Относно оплакванията, това ще преценим в процес на работа :scratch:
Аватар
hellgirl
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от hellgirl »

Ейй и аз съм тук :D колкото до програмата и на мен ми се струва добра но то ще си покаже с времето аз лично се радвам че нямаме нищо в събота и неделя :D
Логопедия 1-ви курс - редовно
Denitta
В началото бе словото

Мнение от Denitta »

Даа, имаме цели 3 свободни дни :)
Аватар
hellgirl
В началото бе словото

Мнение от hellgirl »

дамм а да те питам ти какво не си разбрала от програмата че може да съвпада с това което и аз не съм разбрала :lol: :lol: :lol:
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от kandidat_studentt »

Питайте ме за програмата,аз ще ви обясня :) Разбрах я,не съм вашата специалност,но програмата не е трудна :D дайте,което не разбирате,ще ви помогна :D
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
hellgirl
В началото бе словото

Мнение от hellgirl »

Ми примерно 1-во ми е интересно дали от първата седмица ще имаме упр. защото ние нищо не знаем и 2-ро това 1гр. - 1-3седм. означава че през седмица 1-ва група ще има лекции така ли :?: :?: :?:
Jijafka
В началото бе словото

Мнение от Jijafka »

Дам през седмица ще ходим на тези упражнения, а от кога ще ги имаме незнам, в понеделник ще видим.
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”