Факт, е че хората се променят. Но възприятието на другите за тях - доста по-рядко. Човек може да премине през доста етапи, докато е в една връзка, но гаджето му да си го възприема по един конкретен начин, който да не се мени често. Ако връзката има развитие във възходяща посока, то е защото се е променило нещо в обстановката, а не в нагласите генерално. Може да ти стане по-миличък или по-малко миличък, но като цяло отношенията са си същите. А приоритетите... какви са приоритетите в 1 връзка, можеш ли да ми обясниш? Нали идеята на връзката е точно 1 - да сте заедно, без значение, какво става. За какви принципни промени можем да говорим тогава?Дъждът върху лицето написа:Не е вярно! Връзките се променят във времето и добре че. Няма как просто и любовта се променя с времето, тоест става повече (когато връзката върви напред) и приоритетите се променят на различни етапи.Kristo написа:Според мен не е до етап от връзката, а до качеството и сама по себе си. Някои неща не се изменят във времето, те просто са си. Без значение дали е млада, средна или дълга връзка.
Ти пък Кристо колко връзки си имал, та излезе толкова голям разбирач?
А колкото до въпроса ти - повече от теб съм имал...
В интернет се води полемика по въпроса с неназовани цифри между "десетки" и "стотици"...