Какво мислите за графитите като изкуство?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Какво мислите за графитите като изкуство?
Темата е поставена "Какво мислите за графитите като изкуство?"
Т.е. може да се поставят 2 тези:
едната с положително мнение, другата - с отрицателно
Аз изказвам отрицателно мнение, това не значи, че не мога да пиша в темата.
Т.е. може да се поставят 2 тези:
едната с положително мнение, другата - с отрицателно
Аз изказвам отрицателно мнение, това не значи, че не мога да пиша в темата.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- BBM
- От дъжд на вятър
Никой не ти е забранявал да пишеш по темата.Просто мисля,че не разбираш темата.Иначе няма проблем,пиши си колкото искаш,никой не може да ти забрани (освен модераторите и админите),въпроса е да пишеш за изкуството,каквото е графитът,а не за това как са ти вандализирали вратата или стената,защото все пак има разлика между чист вандализъм и изкуство.

Да, може би е изкуство... Но аз не го разбирам и не го одобрявам. Като толкоз те екфи надраскай Ректората па да видим тогаз.

If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Темата узря да пусна цитат от обложката на един албум на една моя любима група :Р
"Functionless art is simply tolerated vandalism"
"Functionless art is simply tolerated vandalism"
- BBM
- От дъжд на вятър
Какво общо има Ректората с всичко останало,а и какво ще видим ако го надраскам (което няма да стане)?Разбрах,че не го одобряваш като изкуство,разбрах,че не харесваш и не разбираш графити,разбрах,също така,че няма смисъл да го повтаряш.Всичко е точно.Prudence написа:Да, може би е изкуство... Но аз не го разбирам и не го одобрявам. Като толкоз те екфи надраскай Ректората па да видим тогаз.![]()
![]()

Бахти, не се ли поддаваш на форумни спорове?
хех шегичка
Ем, дразня се и затова повтарям. Не разбирам хората, които се кефят и с повтаряне си мисля, че ще им го избия от главата. Ама уви - тц.
Ем, дразня се и затова повтарям. Не разбирам хората, които се кефят и с повтаряне си мисля, че ще им го избия от главата. Ама уви - тц.
- BBM
- От дъжд на вятър
Значи излиза,че искаш да натрапиш мнението си на хора,които имат различно такова.А и се съмнявам,че ще избиеш каквото и да било от главата ми,така че го преживей и продължавай напред,но не зацикляй на едно място,от което не излизаме с дни тук.Prudence написа:Бахти, не се ли поддаваш на форумни спорове?хех шегичка

Хайде, аз се спрях, дай на някой др да се изкаже за прословутото ти изкуство.
- BBM
- От дъжд на вятър
Е,хубаво,че се спря,но аз никого не съм спирал да се изказва,тъкмо обратното.Така или инче... ще се радвам някой,който разбира от прословутото ми изкуство да се изкаже.А споровете с тебе ми доставят невероятно удоволствие 

"В спора се ражда изстината."
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Бих определил графитите на обществени места като "Криворазбрана свобода", като един аналог с нашата "криворазбрана демокрация" .
The names of the future are stamping of impatience.
- BBM
- От дъжд на вятър
Демокрацията ни е криворазбрана,но въобще може ли да се каже,че в България има демокрация?Не е ли просто анархия? А относно определението "свобода" - всеки го разбира по различен начин.Zahariev написа:Бих определил графитите на обществени места като "Криворазбрана свобода", като един аналог с нашата "криворазбрана демокрация" .