Ще видишDenitta написа:Зор, зор, колко да е зор хахах![]()
СОЦИАЛНА ПЕДАГОГИКА
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
Re: СОЦИАЛНА ПЕДАГОГИКА
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Мани, ужас. Аз се бъзикам, ама не ми е смешно 
Бъди това, което искаш, стани това, което можеш и нека това, в което се превърнеш, бъде това, за което си мечтал!
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Браво Юнаци, треа да има напрежение още преди 1-вия ден 
btw: иначе ми изглежда интересно. Философия, Психология, Социология ... и анатомията ще я видим. Not Bad !
btw: иначе ми изглежда интересно. Философия, Психология, Социология ... и анатомията ще я видим. Not Bad !
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Ах, юнаци, юнаци, само спокойствие и уважение ни трябва
Останалото... Каквото дойде. Няма да лягаме да се тръшкаме, колкото и трудно да е 
А ние на първи трябва да се познаем, да ни е по-лесно сред останалите, хахха. Мен ще ме познаете, предполагам, аз Etien, а с другите, както обичам да казвам "К'во прайм?"?
А ние на първи трябва да се познаем, да ни е по-лесно сред останалите, хахха. Мен ще ме познаете, предполагам, аз Etien, а с другите, както обичам да казвам "К'во прайм?"?
Бъди това, което искаш, стани това, което можеш и нека това, в което се превърнеш, бъде това, за което си мечтал!
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ам в интерес на истината Социалната педагогика е 1 от най-леките като материал въобще в СУ. Така че няма от какво да се оплакваме. Да не говорим и че 80 % учат това, защото или не са ги приели,където искат, или нямат шансове за друго. Аз исках журналистика, но уви : ( Догодина. Тази ще се наслаждавам на иначе на пръв поглед интересната програма ( Философия
). Пък дано ни хареса и се наслаждаваме
Относно 1-ви ! Айде да си направим някъде мини среща, тези, които са от форума (май сме 2-ма
) ,аз познавам и още 1 от педагогиката. : ) Примерно пред входа или нз : )
Относно 1-ви ! Айде да си направим някъде мини среща, тези, които са от форума (май сме 2-ма
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
-
Jijafka
- В началото бе словото
- Специалност: @_@
Е как ще са само двама от форума Etien, аз съм останала с впечатлението че сме повече...
Аз предлагам след самото откриване да се съберем и да идем някъде.
Аз предлагам след самото откриване да се съберем и да идем някъде.
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
ти от всички специалности ли ще ги събирашJijafka написа:Е как ще са само двама от форума Etien, аз съм останала с впечатлението че сме повече...
Аз предлагам след самото откриване да се съберем и да идем някъде.![]()
Само че се чудя,вие ще ходите ли да си проверите програмата до факултета ,или ще вярвате на сайта?
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
-
Jijafka
- В началото бе словото
Логопедите най-много ли сте?
Аз лично още не съм решила ще ходя ли до факултета или не, ама при положение че едва ли ще си имам друга работа за деня сигурно ще ида.
Аз лично още не съм решила ще ходя ли до факултета или не, ама при положение че едва ли ще си имам друга работа за деня сигурно ще ида.
Etien, Аз мисля, че твоето предложение е добро. Нека си имаме мини среща. Който иска нека към 14:15-14:20h. Да бъде пред централния вход на СУ.
Относно оплакванията, това ще преценим в процес на работа
Относно оплакванията, това ще преценим в процес на работа
- hellgirl
- В началото бе словото
- Курс: втори
Ейй и аз съм тук
колкото до програмата и на мен ми се струва добра но то ще си покаже с времето аз лично се радвам че нямаме нищо в събота и неделя
Логопедия 1-ви курс - редовно
Даа, имаме цели 3 свободни дни 
- hellgirl
- В началото бе словото
дамм а да те питам ти какво не си разбрала от програмата че може да съвпада с това което и аз не съм разбрала
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Курс: четвърти
Питайте ме за програмата,аз ще ви обясня
Разбрах я,не съм вашата специалност,но програмата не е трудна
дайте,което не разбирате,ще ви помогна 
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
- hellgirl
- В началото бе словото
Ми примерно 1-во ми е интересно дали от първата седмица ще имаме упр. защото ние нищо не знаем и 2-ро това 1гр. - 1-3седм. означава че през седмица 1-ва група ще има лекции така ли
-
Jijafka
- В началото бе словото
Дам през седмица ще ходим на тези упражнения, а от кога ще ги имаме незнам, в понеделник ще видим.