Логопедия

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Публикувай отговор
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия
Курс: четвърти

Re: Логопедия

Мнение от kandidat_studentt »

Iblis,благодаря и на теб за поздравленията :D Много сте мили всички!!!! :bounce:

Таа,да ,значи от 14:30 на 1-ви в аулата на ректората,пък да се надявам,че ще се открием логопедите :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
И по-скоро да ни направят програмата,че вече нямам търпение да я видя :D Проверявам всеки ден,но уви..още нищо няма.
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Като гледам по 1 на ден излиза на сайта,ще дойде и времето на логопедията,все някога :lol:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

О, да... все някога =)
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
Севдалина
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Севдалина »

Здравейте колеги :) Виждам , че вече сте се опознали... та и аз да се представя:
1. Име: Севдалина
2. Любим стил музика: Минала съм ги всички стилове, но в момента съм на рок и метъл вълна
3. Зодия: Риби
4. Любим цвят: Червен
5 Обвързан/а или не: Обвързана
6 Любимо животно: Делфин
7 Работа?: Не, за сега
8 Мечти:Много са... човек винаги трябва да има мечти към които да се стреми
9 Хоби: Ако под хоби се разбира мъчителните ми опити да рисувам :scratch:
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Здравей, колежке. :) Добре дошла. :cheers: Я кажи как да се обръщаме на галено :)

П.П: Одобрявам последния ти избор на музика... :rr:
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Севдалина,привет и от мен :flower:

Севда ли ти казват на галено? :lol: Или Лина :roll: Радвам се,че все повече хора влизат във форума :D

Spondaic,според мен до 1-ви ще трябва да излезе и нашата :lol: Само ми е чудно как ще разберем коя група сме,но ще видим.. :roll:
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
mishoni_
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

Добре дошла и от мен, на новата колежка :D
А за групичката, до колкото видях, в програма на социалната педагогика пише от този фак. номер до този са 1-ва група и следователно така е и за 2-ра .. и при нас ще е така сигурно :bom: :D
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Охо и нови лица ли изникват,браво похвално. За разделението на групи и мен ми се струва,че ще е по поредност на факултетния номер.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
BabyBoo
В началото бе словото

Мнение от BabyBoo »

xexe Здравейте, зайчета :albino: не се палете толкова много за програмата, цял семестър има да я гледате чак ще ви писне!!! Първи курс не е чак толкова трудно... :roll: По добре след събирането в Аулата на 1ви отидете до факултета да си вземете програмите... Всички във факултета са много мили, особено долу в кафето :mrgreen: Най лесно от дървеница и студентски до ФНПП се стига с 280 до плиска и от там пеша за 10 мин. сте на място, трмвай 20 обикаля мн. Друг удобен начин е автобус 9 от ректората... ама това ще го научите по натам като свикнете с обстановаката. Ако имате въпроси питайте, макар че по-големите гледам тази година са позанемарили темата :P
Аватар
mishoni_
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

Смятам да се възползвам и да те питам : Много ли е трудна анатомията ? И също така, видях учебника, който е на руски .. по него ли ще трябва да учим ? Мерси предварително :drunken: :)
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

BabyBoo написа:xexe Здравейте, зайчета :albino: не се палете толкова много за програмата, цял семестър има да я гледате чак ще ви писне!!! Първи курс не е чак толкова трудно... :roll: По добре след събирането в Аулата на 1ви отидете до факултета да си вземете програмите... Всички във факултета са много мили, особено долу в кафето :mrgreen: Най лесно от дървеница и студентски до ФНПП се стига с 280 до плиска и от там пеша за 10 мин. сте на място, трмвай 20 обикаля мн. Друг удобен начин е автобус 9 от ректората... ама това ще го научите по натам като свикнете с обстановаката. Ако имате въпроси питайте, макар че поголемите гледам тази година са позанемарили темата :P
Аз да допълня, че от Студентски може е маршрутка №10
спира точно пред факултета :geek:
Последно промяна от deskasmeska на 28 Сеп 2009, 21:50, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

BabyBoo,как така да си вземем програмата?Нали ще я публикуват в сайта,не може ли от там? :D
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

http://www.fnpp.uni-sofia.bg/ мисля, че тука трябва да ги има
Изображение
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

deskasmeska написа:http://www.fnpp.uni-sofia.bg/ мисля, че тука трябва да ги има
да,но нашата още не са я направили :) И понеже BabyBoo каза да отидем до факултета да си вземем програмата и за това питах не може ли направо от сайта като я публикуват :D
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

kandidat_studentt написа:
deskasmeska написа:http://www.fnpp.uni-sofia.bg/ мисля, че тука трябва да ги има
да,но нашата още не са я направили :) И понеже BabyBoo каза да отидем до факултета да си вземем програмата и за това питах не може ли направо от сайта като я публикуват :D
според мен ще я качат, всичко е въпрос на време... :o:s
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”