Първокурсници 2009/2010
Модератор: Шепот
- Mimmy
- От дъжд на вятър
Re: Първокурсниците :)
Любопитно ми е с какво точно първа група ще е прецакана, защото аз се очертавам да съм такава, тъй като съм нечетен номер (ако това е правилото) 
Журналистика - oh yeah! 
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
Не знам как преценихте че сте прецакани. Зависи и за коя специалност говорите. Аз като книгоиздател нямам никакви проблеми с програмата. Даже предпочитам да съм първа, че да мога да ям в стола, но и втора да съм - голяма работа.
Колегите в задочна форма - не очаквайте да ви е интересно. Вие претупвате нещата за 1 месец, докато редовниците после това ще го учат три-четири месеца. Така че никой не се старае да ви е интересно или забавно. Рано е да правите заключения какво било обучението във факултета. Поне минете първата година - после ще имате опита да се изказвате.
Колегите в задочна форма - не очаквайте да ви е интересно. Вие претупвате нещата за 1 месец, докато редовниците после това ще го учат три-четири месеца. Така че никой не се старае да ви е интересно или забавно. Рано е да правите заключения какво било обучението във факултета. Поне минете първата година - после ще имате опита да се изказвате.
Човек като погледне програмата, веднага се набива на очи разликата.....а тя е , че в единия случай ще ставаш в ранни зори, а в другия- ще се наспиваш....Mimmy написа:Любопитно ми е с какво точно първа група ще е прецакана, защото аз се очертавам да съм такава, тъй като съм нечетен номер (ако това е правилото)
L'essentiel est invisible pour les yeux
Даsladuranka написа:Здр на всички! тези номера,за които говорите (четни и не4етни),ги получавате,когато се запишете за семестъра ли,или???Аз доколкото знам последния срок е до 9.10.09 нали така? или сьм изпуснала нещо
- cvetencetototo
- В началото бе словото
- Специалност: PR задочно
[/quote] Колегите в задочна форма - не очаквайте да ви е интересно. Вие претупвате нещата за 1 месец, докато редовниците после това ще го учат три-четири месеца. Така че никой не се старае да ви е интересно или забавно. Рано е да правите заключения какво било обучението във факултета. Поне минете първата година - после ще имате опита да се изказвате.
[/quote]
Същото важи и за теб колега
....първо виж а после говори...защото ние вече видяхме
или поне повече от вас 
Същото важи и за теб колега
- Mimmy
- От дъжд на вятър
В такъв случай ще се чувствам наистина прецакана, защото мразя да ставам рано и това няма да ми се отрази добреЛолита написа:Човек като погледне програмата, веднага се набива на очи разликата.....а тя е , че в единия случай ще ставаш в ранни зори, а в другия- ще се наспиваш....Mimmy написа:Любопитно ми е с какво точно първа група ще е прецакана, защото аз се очертавам да съм такава, тъй като съм нечетен номер (ако това е правилото)
Журналистика - oh yeah! 
-
T1000
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Здравейте, колеги
Много исках да дойда днес и да се запознаем, но за съжаление здравословен проблем не ми позволи да мръдна от нас
Ще съм ви благодарен, ако ми разкажете накратко как е било днес и дали са казали нещо по-важно или всичко ще се развива след 5-ти, когато се надявам вече и да се видим 
Много исках да дойда днес и да се запознаем, но за съжаление здравословен проблем не ми позволи да мръдна от нас
ЗдравейT1000 написа:Здравейте, колеги![]()
Много исках да дойда днес и да се запознаем, но за съжаление здравословен проблем не ми позволи да мръдна от насЩе съм ви благодарен, ако ми разкажете накратко как е било днес и дали са казали нещо по-важно или всичко ще се развива след 5-ти, когато се надявам вече и да се видим
Ето и как мина денят. В Ректората беше много тържествено, президентът и други държавници държаха прочуствени, високопарни речи, хорът пя, ректорът ни поздрави. Но най-хубавото беше , че човек ( поне аз) започва да се чувства истинска, макар и малка, частичка от СУ
Във Факултета беше по-забавно. Събрахме се в една стая, всички неориентирани и малко стреснати
Накрая ни раздадоха книжките и две книги- подарък
С една дума- беше много приятно. Като завърщек една сладурана излезе отпред от името на първокурсниците и каза, че вече ни обича, което беше много мило !
Желая ти да се иоправяш и повече да не изпускаш нищо
- Pushy
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
Ние малко ви загубихме дирите, но и ние бяхме в парка, но без бира!!!

"Всички сме в калта, но някои от нас гледат към звездите" Оскар Уайлд
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Здравейте,
радвам се че това, което бяха направили колегите от Факултетния студентски съвет, ви е допаднало, макар и да беше малко след границата на отегчение
Разделянето по групи (обикновено) става на принципа четна-нечетна последна цифра от факултетния наомер. Факултетният ви номер е нанесен в студентските книжки и върху Студентските ви лични карти още при записването ви. За журналистика трябва да започва с "17".
Естетсвено, ако преподавателят прецени, може да раздели групите (2 или 3) на друг прнцип, понякога разделянето става и по собствено желани, взжното е групите в крайна сметка да са с приблизително равен брой студенти.
Съжалявам, че не успяхме да отговорим на всичките ви въпроси, но освен да ги задавате и тук, ще се радвам да се видим отново на 8 октомври в 17:30 ч. и да питате за всичко - ще се постараем да ви отговорим или да ви насочим към човека, който би могъл да ви даде отговор
радвам се че това, което бяха направили колегите от Факултетния студентски съвет, ви е допаднало, макар и да беше малко след границата на отегчение
Разделянето по групи (обикновено) става на принципа четна-нечетна последна цифра от факултетния наомер. Факултетният ви номер е нанесен в студентските книжки и върху Студентските ви лични карти още при записването ви. За журналистика трябва да започва с "17".
Естетсвено, ако преподавателят прецени, може да раздели групите (2 или 3) на друг прнцип, понякога разделянето става и по собствено желани, взжното е групите в крайна сметка да са с приблизително равен брой студенти.
Съжалявам, че не успяхме да отговорим на всичките ви въпроси, но освен да ги задавате и тук, ще се радвам да се видим отново на 8 октомври в 17:30 ч. и да питате за всичко - ще се постараем да ви отговорим или да ви насочим към човека, който би могъл да ви даде отговор
-
T1000
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Благодаря за отговорите
Да разбирам, че групите още не са определени окончателно, понеже в понеделник първото занятие е само за 1-ва група, пък аз се падам втора (четен номер), или като за първи път, се изсипваме всички? 
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Всички, колега, всички. 
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- bvz
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Всички или никой, Обикновено упражнения не се провеждат преди да е имало лекци по съответния преднет, т.е. възможно е да не се появи и преподаватвл. По какво ви е упражнението в понеделник, за което се притеснявате.
И защо пък решихте, че четните ще са втора група, а нечетните - първа
Това ще го определите на лекциите по съответния предмет 
И защо пък решихте, че четните ще са втора група, а нечетните - първа
- insomniac_eli
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Да, вярно, може ли някой да ми разясни как седят нещата с тия групи, че почнах леко да се изнервям, май само аз не знам!!!!
Моля, пишете на кирилица във форума.
Шепот
Моля, пишете на кирилица във форума.
Шепот
There is only One constant Nothing is Forever!!!
- bvz
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
bvz написа: Това ще го определите на лекциите по съответния предмет