Приети - БАЛКАНИСТИКА

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Re: Приети - БАЛКАНИСТИКА

Мнение от La_Contessa »

Илиянче, имам една приятелка с Българска филология...
Но не намираме инфо за откриването на факултета :(
Имаш ли някаква информация :albino:
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
MirelaP
В началото бе словото
Специалност: Balkanistika

Мнение от MirelaP »

iliyana_blg написа:
MirelaP написа:Колеги, аз няма да мога да дойда за откриването на годината, т.е. няма да успея да присъствам и на срещата ни. В София ще съм на 12-ти и съм доста притеснена за пропуските в лекциите, но ми се налага. Надявам се да се запознаем тогава. Весело изкарване на 30-ти! :wink:
Жалко, че няма да можеш да дойдеш, но щом се налага - ще се видим на 12 :flower: А пък за лекциите - за 1 седмица едва ли ще изпуснеш кой знае колко съществени неща, а пък и ние ще ти дадем да си ги препишеш, така че - това не е проблем. :flower:
Благодаря за подкрепата. Надявам се наистина да не изпусна много. :roll:
Аватар
ДеНичКа :)
В началото бе словото
Специалност: Балканистика
Курс: първи

Мнение от ДеНичКа :) »

Супер,супер... :cheers: :cat: Значи ще се видим :) Ох,само да не забравя....че съм доста разсеяна напоследък... :bounce: А за после предлагам да отидем в Infinity ili Face? Ok? :P
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Откриването на учебната година за студентите първокурсници във Факултета по славянски филологии ще се проведе на 1 октомври (четвъртък) от 12.30 в 148 аудитория, а от 13 ч. – с отделните специалности, както следва:

„Балканистика” – в 134.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

ДеНичКа :) написа:Супер,супер... :cheers: :cat: Значи ще се видим :) Ох,само да не забравя....че съм доста разсеяна напоследък... :bounce: А за после предлагам да отидем в Infinity ili Face? Ok? :P
Мале на мен тези имена нищо не ми говорят :lol: Какво е това - кафета?! :roll:
Иначе, ако след това ходите на диско, аз ще пропусна, защото просто още изобщо нищо не знам из София и e желателно да не се лутам посред нощ из Студентски, който е така далеч от квартирата ми
allshallperish - Мерси за информацията! :flower:
Аватар
В началото бе словото

Кафета са,да,точно на 30 секунди от Фантастико ;) :cat: Но ако искате може и на друго място :)
И понеже усещам,че само аз съм от София - ще слушате мен и ще изпълнявате :wink: :albino:
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото

Мнение от iliyana_blg »

Така е, аз поне не знам нищо...е, хайде не нищо, но почти нищо. Така че аз поне ще те слушам - където кажеш - там съм :lol:
Аватар
В началото бе словото

А за дискотеки - има време :cat: Може на 1ви,защото 2ри ще ни е свободен.. :) според мен първо е важно да си поговорим и да се видим,а това в клуб е невъзможно :|
villy boykova
В началото бе словото

Мнение от villy boykova »

Здравейте, всички :) чак сега благоволих да се регистрирам във форума на Су :) Нямам търпение да се запозная с колегите си, разбрах от Тони за срещата на 30 - разбира се, че ще се видим ( а между другото тя ми е съквартирантка (блаш ). От Свищов съм и завърших СОУ с профил английски и немски език. Тези новите балканиски езици леко ме плашат, тъй като албански дори не съм чувала как свучи, но се надявам с общи усилия да се справим :) :compress: .. само да вмъкна, че и в CADIFFE - близо до Фантастико също е доста приятно, а единият от барманите е много услужлив :) До скоро на всички !!! :salute:
There's no future living in the past.
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

http://www.slav.uni-sofia.bg/programa/test/
Програмата ни - понеделник нямаме нищо.
MirelaP
В началото бе словото

Мнение от MirelaP »

Колеги, доколкото виждам има нова програма. Само едно не ми е ясно - защо в графата на понеделниците имаме Информатика(в събота)? Тъй като няма да ме има първата седмица, бих била благодарна някой от вас да ми разясни.:)
Аватар
Nina_K
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nina_K »

:) и аз не знам защо, едно време и при нас беше така, макар че ние нямахме свободен ден, пак си беше така :)
"Светът на Балканите тъкмо днес е пълен с много нови възможности за поглед надалеко. Някои имат очи за тях - други нямат."
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото

Мнение от iliyana_blg »

Абе няма да имаме в Събота :lol: Ние вчера така решихме, / :lol: / то с тази инофрматика нещата са малко неясни, тази седмица изобщо няма да имаме, ще се разберем допълнително занапред.
MirelaP
В началото бе словото

Мнение от MirelaP »

Т.е. в понеделник имаме само Увод в общото езикознание от 12:00 до 15:00, а в събота и неделя нямаме нищо?
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

MirelaP написа:Т.е. в понеделник имаме само Увод в общото езикознание от 12:00 до 15:00, а в събота и неделя нямаме нищо?
Да, така ще е сигурно, още по-хубаво ще е ако и този Увод в общото езикознание го преместим в друг ден. :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”