винс
Модератори: svetlio.varna, Boromir
винс
има ли някои,който може да ми каже нещо повече за този университет?до колко е престижен и нужен ли много висок бал,за да те приемат?мненията,които чувам са доста противоречиви,а съм решила и там да кандидатствам.
Така...Мога доста да ти говоря за университета
.Дали е престижен-естествено,че е.Дали ти е нужен висок бал-зависи от специалността,която искаш.Но по принцип изпитите там са трудни,така че миналата година в някои специалности се влизаше с 3 при хубава диплома.Ако имаш други въпроси-питай
.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
еми аз с история ще кандидатствам,най-вероятно всички специалности,които може с история,защото и без това този университет предлага малко.за мен е леко гадно,че вземат от димломата оценката по математика(тя ми е 3,50),по литература ми е 6.00,но като цяло много ми се смъква бала от математиката и затова питах дали искат висок бал.
- явор
- Летописец Виртуоз
Ами май е средна работа... Доколкот знам е несравним с УНСС. Що се отнася до Свищов... и аз съ мчувал различни мнения.
В последните години обаче все повече хора предпочитат да останат във Варна, защото София не им харесва и тук нивото почва да се покачва. Кандидатстването не е особено трудно и е възможо тази година да има тест по български език. Все пак варненци не са толкова много.
Хубавото е, че тук идеално може да си караш практиката ако избереш туризъм например
П.П. Мен много ме кефи, че университета е на центъра
Бал: http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=5000
Сайт: http://www.ue-varna.bg/
В последните години обаче все повече хора предпочитат да останат във Варна, защото София не им харесва и тук нивото почва да се покачва. Кандидатстването не е особено трудно и е възможо тази година да има тест по български език. Все пак варненци не са толкова много.
Хубавото е, че тук идеално може да си караш практиката ако избереш туризъм например
П.П. Мен много ме кефи, че университета е на центъра
Бал: http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=5000
Сайт: http://www.ue-varna.bg/
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
по принцип доколкото аз знам от колегите от Варна, за ВИНС-а обикновено оценките са доста високи за добрите специалности, защото повечето хора от икономическите и математическите гимназии в града го предпочитат пред УНСС...явор написа:Само да отбележа, че тази година много хора от нашето училище (МГ) са решили да кандидатстват там и балът би трябвало да се повиши
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- явор
- Летописец Виртуоз
Според мен не е от качеството на образованието(дано някой да не се обиди). Тези които нямат средства(или не сикат да притеснямат родителите си) или си обичат Варна (ние си я обичаме много повече) не искат да се разделят с града. Пък и друго си е да учиш туризъм (а от тази година и недвижими имоти - според мен несериозна специалност) край морето и да имаш практика в хотелите на Златните, Св.Константин, Ривиера, Слънчев ден... до които се стига с градския транспортnrggirl написа:по принцип доколкото аз знам от колегите от Варна, за ВИНС-а обикновено оценките са доста високи за добрите специалности, защото повечето хора от икономическите и математическите гимназии в града го предпочитат пред УНСС...явор написа:Само да отбележа, че тази година много хора от нашето училище (МГ) са решили да кандидатстват там и балът би трябвало да се повиши
А относно кандидатстването... задачите не са толкова трудни - песен са за учениците от МГ, но на нас пък дипломите ни са много прецакани(бих казал училището с най-побърканите даскали и най-високите критерии)
П.П. Тук квотите не са отпаднали!
Много забавноJohn_Coffey написа:Нещо за Варненчик, предполагам...![]()