Разпределения
Модератори: Methuselah, thegirl
Разпределения
Кога и как можем да разберем в коя група попадаме? Аз съм записал приложна математика. Там колко групи има? По факултетен номер ли става разпределението?
Re: Разпределения
По някое време ще изнесат списъци във факултета.
Като гледам последните две години са били три групи, сигурно и тая ще е така.
Разпределението става (поне при специалностите, които съм гледала) по ф.н. Например студентите с номера 1, 4, 7, 10 са в първата групата, 2 ,5, 8, 11 - във втората, 3, 6, 9, 12 - в третата. Възможно е обаче някъде тази подреденост да се развали.
Като гледам последните две години са били три групи, сигурно и тая ще е така.
Разпределението става (поне при специалностите, които съм гледала) по ф.н. Например студентите с номера 1, 4, 7, 10 са в първата групата, 2 ,5, 8, 11 - във втората, 3, 6, 9, 12 - в третата. Възможно е обаче някъде тази подреденост да се развали.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Да бе в моята група само аз и една колежка не сме сравними с 0 по модул 4
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Поток, група ?
От къде може да разберем кой поток и коя група сме? Или във ФМИ ще ни кажат на 1.10.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Re: Поток, група ?
Групите ги сформират средата на септември, а ако искаш може да се обадиш в отдел студенти, за да попаднеш в група с някви приятели евентуално. Предполагам, че към края на септември ще пуснат и списъци.
С тия n-ти класирания в края на септември, май чак като започнем ще си разберем групите. 
Segmentation fault
-
dorianna
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
А ако мога да попитам, за какво ти е по-рано да си знаеш групата? За програма? Която могат да я променят двайсет пъти докато започнем? Или за какво друго?SIGSEGV написа:С тия n-ти класирания в края на септември, май чак като започнем ще си разберем групите.
Еййй, всички напирате да започнем... направо ви завиждам за ентусиазма
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
За да знам с кой ще съм колега. Примерно.dorianna написа:А ако мога да попитам, за какво ти е по-рано да си знаеш групата? За програма? Която могат да я променят двайсет пъти докато започнем? Или за какво друго?SIGSEGV написа:С тия n-ти класирания в края на септември, май чак като започнем ще си разберем групите.
Еййй, всички напирате да започнем... направо ви завиждам за ентусиазма![]()
Segmentation fault
-
Nebu
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
dorianna написа:А ако мога да попитам, за какво ти е по-рано да си знаеш групата? За програма? Която могат да я променят двайсет пъти докато започнем? Или за какво друго?SIGSEGV написа:С тия n-ти класирания в края на септември, май чак като започнем ще си разберем групите.
За да мога да си направя график на работното време занапред. Примерно.
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
-
dorianna
- В началото бе словото
- Курс: втори
Ох, горкия.Nebu написа:dorianna написа:А ако мога да попитам, за какво ти е по-рано да си знаеш групата? За програма? Която могат да я променят двайсет пъти докато започнем? Или за какво друго?SIGSEGV написа:С тия n-ти класирания в края на септември, май чак като започнем ще си разберем групите.
За да мога да си направя график на работното време занапред. Примерно.
Доколкото си спомням, изнасят съобщения в антрето на ФМИ. Подозирам, че вече трябва да са изнесени, но не гарантирам. Ако искаш, попаднах на една тема със златен телефон за връзка, обади се и питай.
Но наистина бъди подготвен за промени в програмата :}
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
-
Nebu
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
Горкия аз... Не напирам да почвам да уча, а просто да мога да си сългасувам двете неща, спокойно...
Алкохолът е враг на човека!!!