Нова мюсюлманска партия

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Нова мюсюлманска партия

Мнение от Дичоу »

Batbayan написа:България да се напълни с етнически турци чрез членството на Турция в ЕС
Ако/когато дойде тоя момент...турците ще са едно доста различно нещо, от колкото са сега...бъди спокоен ;)
И да не забравяме...освен, че и едното и другото са противоконституционни друго общо между понятията турци и мюсюлмани...нееема
Човека си е направил партия на мюсюлманите...той самия е българин и говори за мюсюлманииии...а не за турци, ЕС, села и паланки...
Пак казвам...спокойно...имам чувството, че половината българи са с едната ръка в гащите, а другата на сопата и чакат ама няква такава простотия за да се изцепат фанатично...
ЮЮЮЮЮРУУУУУШШШШШ ! ! ! !! ! !
:Koshechka_08: :Koshechka_08: :Koshechka_08: :Koshechka_08:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

Човек то и Иван-Александър сигурно си е викал - спокойно, нищо няма да стазне, ма виж каква излезна работата...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Човек, то и Слобо Милошевич каза ЮЮРРУУУУУУШ ! ! ! :Koshechka_08: :Koshechka_08: :Koshechka_08: па сега гледа как нищо не остана от държавата му...гледа...ама от долния свет...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

Аха и значи ти предлагаш просто да се оставим всичко да си прявят с нас- щото няма начин.Ти отричаш възможността за каквато и да е съпротива срещу една неконституционна партия ( или и това ще отречеш) и създаването на други такива.Строенето на джамии, обезбългаряването на цели региони - това май не ти прави впечатление...Чудя се къде ли живееш, че такива неща не ти правят впечатление.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Всъщност ще се изненадаш, ако разбереш, къде живее ;)
Аватар
Nothing`bot`nothinG
В началото бе словото
Специалност: Археология ^^
Курс: първи

Мнение от Nothing`bot`nothinG »

Защо Турция изобщо се числи към Европа? От къде идва народа им? Къде живее по-голямата част от населението и? На кой континент е основната и териториална маса? Т'ва, че половината Истанбул е на европейска земя нищо не значи на фона на останалите факти. Турция НЕ е европейска страна, не е била, няма и никога да бъде... Поне така повелява логиката. Ако евентуално "европейските мозъци" решат да ги приемат ще ни залеят не само демографски ам и икономически и... не ми се мисли :Х...
Просто такава простотия не трябва да се позволява!
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Турция никога няма да влезе в ЕС, защото много по-силни сили от България принципно са против това. :) Горкият Дичо, вече започвам искрено да те съжалявам и ми падна окончателно в очите. Дори виждайки какво става и какви партии се формират и продължаваш да заемаш малоумната си позиция на турците и това как те ще се променят и отново говориш за това как АТАКА ще се подхрани от тези провокации. Е, очевидно не само АТАКА, а всичко нормални хора са се "подхранили" от тези провокации(защото те наистина са такива) и това е нормалната реакция. Или може би ти като по-висшо същество гледашна тези неща отвисоко и не им обръщаш внимание.... Тава поведение е жалко. Ще те посъветвам само да се размъдваш малко насам-натам в Европа и да се увериш как въпросните турци изобщо са се европеизирали или променили, нищо че живеят в сърцето на ЕС.....а какво остава за дивата Анадола. И след 1000 години тези хора ще си останат азиатци, които нямат общо с нас.
Съжалявам, че поста ми придоби израз на лична нападка, но си го заслужаваш. Изумен съм как винаги може да измисляш всевъзможни теории само, за да изтъкнеш оригиналната си позиция. В случая, в тази тема за мюсюлманската партия, мисля че демагогията ти мина всякакви граници. Не горя от желание да ми отговяряш. :pukeright:
Аватар
Ураган от Кирки
Драскач
Специалност: панцеркомисар
Обратна връзка:

Мнение от Ураган от Кирки »

Искаш ли да сложим по 10 лева, че Турция ще влязат в ЕС? :)
И днес йощ Балканът, щом буря за'фаща,
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Готов съм да сложа и повече. :) Чакаме ги от 50 години, но все не влизат. :lol:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Колкото и да ви се повръща от този факт, но между нас (българите) и "хората от анадола" има далеч повече общи неща, отколкото между нас и едни чехи например.
Защо ми се струва, че всички вие един турчин не познавате наистина и знанията ви за Турция се ограничават от програмата на Скат и предаванията на Б. Димитров? Вземете отидете ли, не знам... ей го къде е, до Истанбул е 8 часа с автобус.
medicate, medicate
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Виенето на джамиите в Истанбул по 5 пъти на ден не ми се вижда особено близко. :) Ако на тебе ти капе мед на сърцето като ги слушаш, това си е изцяло твой проблем. Не мисли, че всички сме или трябва да бъдем като тебе. Много малко познаваш историята и културата на Чехия, говорейки такива глупости. :salute:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Говоря за манталитет и мироглед.
Показвайки способностите си за водене на разговор и спор на равнище 9ти клас, ти си най-перфектното доказателство за тезата ми.
medicate, medicate
Аватар
Ураган от Кирки
Драскач
Специалност: панцеркомисар
Обратна връзка:

Мнение от Ураган от Кирки »

Е, ти пък сега да бързаш ... :D
И нещо много важно, османлията си е османлия. Каквото и да правят, манталитета си остава "онзи" ;)
И днес йощ Балканът, щом буря за'фаща,
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

phoebe написа:Говоря за манталитет и мироглед.
Показвайки способностите си за водене на разговор и спор на равнище 9ти клас, ти си най-перфектното доказателство за тезата ми.
Останал си с грешно впечатление. Просто на индивиди от твоя вид трябва да им се обяснява бааавно, детайлнооо като на дете в детската градина, за да могат да разберат за какво иде реч. Иначе вие едно си знаете и дайте да се правим на интересни и супер интелигенти. Смешки. :mrgreen:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Ще се радвам да видя някакво обяснение, подкрепено с факти и свързани размишления ;)
medicate, medicate
Публикувай отговор

Обратно към “България”