Нали!Earendil написа:БлагодаримJelena написа: Ще се видим на 1-ви октомври! Подготвяме ви хубаво посрещане!
Междудругото, погледнах ти deviant art-a и забелязах, че си си сложила за аватар огънчето от Howl's moving castle, евалата, обожавам го ^^!
кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Jelena
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ
"Поезията и Тананикането не са неща, които можеш да вземеш, те са неща, които те вземат. Единственото, което можеш да направиш, е да отидеш там, където те ще те намерят" (Мечо Пух)
О, да знаете, и аз ще дойда на срещата
Айде само някой да ме информира, като си с лице към главния вход Евлоги десния ли е или левия? 
- Rearranged
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Здравейте, колеги...точно преди малко се натъкнах на този весел форум и на тази още по-интересна темичка, която живо ме заинтригува.Идеята за предварителната среща е добра и мисля да намина, ако не е забранено за непознати де

- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
Колкото повече,толкова по-забавно
Всички са поканени 
- dragonlayer
- В началото бе словото
Браво колеги, като гледам организацията тече с пълна сила
Нямам търпение да ви видя на 30-ти, дано успея да се измъкна от работа 
I guess I just prefer to see the dark side of things. The glass is always half empty. And cracked. And I just cut my lip on it. And chipped a tooth.
И аз сигурно ще дойда
А някой знае ли вече нещо за откриването?
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
Да,обявени са часовете в сайта на ФФ
От 11ч. на 1-ви в 65ауд.-Ректоратът е откриването на ФФ,а от 12:30ч. 21ауд, Южно крило 1ет.-Ректоратът, е откриването на самата ни специалност 
Мда,жалко обаче,че няма да можем да си оползотворим дупките от 1 час и 1.30, като отидем и с другите колеги на кафе, защото още няма да ги познаваме. Не знам за вас, обаче аз мн се притеснявам от предстоящата среща с колеги преподаватели, дано като цяло попаднем на готини хора 
Мерси за инфото
Иначе, поне от форума, впечатленията ми са добри, така че сигурно ще се съберем готини хора
А преподавателите все пак са психолози, трябва да са свестни
Така или иначе, малко остана, дано се посъберем повече хора в сряда, да се поопознаем, че на откриването ще е лудница 
Wow, колеги, най-сетне и аз да се включа след огромно закъснение!
Гледам как идеята за среща се разраства с всеки изминал ден и хората прииждат!
И аз нямам търпение да се видим.
Вече съм окончателно в София, но ще се местя в квартирата към 6-7ми октомври (сега съм в старата на брат си).

Новите колеги, които са писали мнения, може да ме добавят във фейсбуук- Радина 'Ади' Димчева (Radina 'Adi' Dimcheva)
See you soon.
Гледам как идеята за среща се разраства с всеки изминал ден и хората прииждат!
И аз нямам търпение да се видим.
Вече съм окончателно в София, но ще се местя в квартирата към 6-7ми октомври (сега съм в старата на брат си).
Новите колеги, които са писали мнения, може да ме добавят във фейсбуук- Радина 'Ади' Димчева (Radina 'Adi' Dimcheva)
See you soon.
- Rearranged
- В началото бе словото
Ей, колеги, това с "Голямото откриване" наистина започна да ме плаши
Всички само повтарят каква блъсканица ще е...днес един приятел ми писа, че единствения начин да си спестя дълготрайната психическа травма от въпросното събитие, е като изпия 200гр водка на екс и то без разредител.Ако е вярно, че е толкова зле нека някой от по-големите да го потвърди, че да се приготвя по-отрано

- dragonlayer
- В началото бе словото
Ми да блъсканица си е, защото идват студенти от много специалности, някои от които факултетите им са на друго място, ама вече за самия факултет ще си е по-добре, така че не се притеснявай много, входове няколко има, така че ще се добереш спокойно до аудиторията. 
I guess I just prefer to see the dark side of things. The glass is always half empty. And cracked. And I just cut my lip on it. And chipped a tooth.
Значи май в крайна сметка сме 14, нали? И си остава 4 часа на Ректората, до Евлоги
?
14 души сигурни за срещата ли?

Иначе да, в 16 до Евлоги :
Иначе да, в 16 до Евлоги :