4ao :(
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
4ao :(
то спирам да пиша във форумчето въпреки че не познавам никой почти даже 1-2ма ...са май ..но както и да е не мисля да влизам при положение че само в раздел музика пиша и другото не ме влече чал и приятно прекарване на останалите
обичам ви макар и да не ви познавам чак до там свестни хора сте ..

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- svetlinka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ма аз не смятам че е необходимо да се пише навсякъде даже според мен е глупаво
особено тези мнооого теми и темички тип "асоциации" "настроението със смайли" и тн
поне на мен не ми е интересно и не смятам че изобщо някой си прави труда да чете какво е написал другия/другите и освен това мисля че форума е място където трябва да се обсъждат разни теми да се мисли и ако щете да се поспори
а не да се пише на килограм
така че darky какво да ти кажа.. това че повечето неща не са ти интересни не е причина да не хвърляш по някое и др око
особено тези мнооого теми и темички тип "асоциации" "настроението със смайли" и тн
поне на мен не ми е интересно и не смятам че изобщо някой си прави труда да чете какво е написал другия/другите и освен това мисля че форума е място където трябва да се обсъждат разни теми да се мисли и ако щете да се поспори
а не да се пише на килограм
така че darky какво да ти кажа.. това че повечето неща не са ти интересни не е причина да не хвърляш по някое и др око
Use Google before asking dumb questions
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Как нямаdarky написа:ми.. ако ще пиша тук ще е много рядко ...![]()
но не очаквах просто много хора да се заинтересоват от факта че ще липсвам![]()
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.