Учебни центрове-Тара,Родина, Елина и др.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Учебни центрове-Тара,Родина, Елина и др.
Ако сте ходили на някои от горе споменатите учебни центрове, моля напишете какво ви е мнението. Как са преподавателите? По какви предмети сте ходили? И най важното, как е поднесен материала? Надявам се да получа пълни и изчерпателни отговори и мнения.
Re: Учебни центрове-Тара,Родина, Елина и др.
Аз лично съм ходила в "Елина", като изкарах 5,00 на изпита по л-ра.
Момичетата от групата ми имат оценки над 5. Даже между 5,38 и 6,00.
Препоръчвам, много съм доволна, пък и мен си ме влече , така че ми беше страшно интересно, а и се обогатих лично
Другите школи не мога да коментирам, нямам инфо за тях.
Поздрави
Момичетата от групата ми имат оценки над 5. Даже между 5,38 и 6,00.
Препоръчвам, много съм доволна, пък и мен си ме влече , така че ми беше страшно интересно, а и се обогатих лично
Другите школи не мога да коментирам, нямам инфо за тях.
Поздрави
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
- Специалност: психология
- Курс: първи
Аз също ходих на курс по литература в Елина и съм страшно доволна от преподаването и цялостното отношение...Въпросът там не е само да ти вземат парите и да ти подметнат готови теми,а се залага повече на самостоятелна работа,трупане на речник,добро изразяване и най-вече развиване на мисълта в посока литература
Ако учите успехът е гарантиран!
-
Earendil
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: втори
Съгласна съм с това ^^! И аз учих в "Елина", учителят по литература е страхотен. Той не е просто учител, който да ви бутне лекции или да ви издиктува разсъждения, както правят някои, ами се интересува дали ще влезете това, което сте си набелязали, и всъщност му пука колко ще изкарате на изпитите - в последните два месеца ни е викал, когато е възможно в офиса, до последно ни е преподавал и се е опитвал да ни помогне с каквото може, дори е играл ролята и на психолог xD. Страшен е, препоръчвам го.FoxyGirl написа:Ако учите успехът е гарантиран!
Била съм и на курсове по история в "Елина" - учителят също е много добър, с адски богати знания по история и езици.
А и не е много свързано с темата, но аз да си кажа впечатленията - и двамата учители са забавни xD. Господинът по история пуска много добри лафчета и ви помага да осмислите конкретни исторически ситуации, за да ги коментирате по-добре в темите и т.н.
Успех ^^
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
-
eiffel
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Ох добре! Ето и аз ще "ръся суперлативи",които "Елина" наистина заслужава.Всичко,което е написала моята дружка по-горе е вярно-учителите са страхотни и особено Г-на по литература.Без него аз нямаше да съм човекът,който съм днес,защото той ми е дал много не само като знания по литература,а и като поглед и отношение към света.И все пак предполагам повечето тук се интересувате от резултатите,а не от промените,които настъпват вътре в човека при контакта му с тази личност
така че благодарение на него получих оценка,за която не съм и мечтала.Това е от мен-посланието до всички кандидат-студенти-ходете в Елина,учете много,кефете се на господина и не забравяйте да говорите на Вие на шефката

Beat the machine that works in your head