Аз живея на 6-ти етаж брат!ники написа:Ти иронизирай, ама като си измажете къщата, ме викни и аз ще ти надраскам някаква грозотия на стената и тогава ще те видим.
А иначе доста тъпи коментари чета тука...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Аз живея на 6-ти етаж брат!ники написа:Ти иронизирай, ама като си измажете къщата, ме викни и аз ще ти надраскам някаква грозотия на стената и тогава ще те видим.

Съгласен!allshallperish написа:Да се изкажа и аз. Графитите са изкуство само когато не се драскат с цел вандалщина - нещо, което е изключително рядко. На мен ми писна да чета надписи с ЛЕНИН/СТАЛИН, НАБИРАМ ЦИГАНИ ЗА ЯДРЕНИ ОПИТИ, ужасни "тагове" по стените, по рейсовете, по трамваите и във тях. Това което ники спомена за драскането по току що боядисани фасади - еми кво да кажа, това не го правят хора с мисъл, тва са някви деца, които си мислят, че е яко да се драска заради самото драскане. Иначе графитите на Смотан още си седят на Художествената /май/ академия, до Първа английска и трябва да кажа, че когато ги надраскаха сградата изглеждаше далеч по-добре. Графитите на НДК също са добри, поне преди бяха, наскоро като минавах нямаха нищо общо с едновремешните... Ама то всичко се мени... Минавали ли сте под моста на Подуене? Там е отврат.

И въобще не са дело на някакви напушени.ники написа:Красота?!

Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.