ЗА ПРОГРАМАТА ПО ИСТОРИЯ 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

du6ata написа:математика и информатика...това обяснява всичко :)
iliyan, пожелавам ти КЪСМЕТ,КЪСМЕТ,КЪСМЕТ,КЪСМЕТ в студентството и в живота :)
Първото изречение не знам какво обяснява.
Ама второто да се караш ли го сложи :?:
И накрая - мисли си каквото искаш, но когато се окажа за теб прав, ще е късно :?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Предполагам, че се повтарям, но не съм чувал и 1 човек, който да ми каже, че в нашето училище е по-лесно от колкото в университета!!! НАИСТИНА!!! Дори и завършили преди 15-20 години!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Чакай, че сега се разчетох. По-трудно е в даскалото ти? Доста интересно. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

iliyan, нищо не съм слагала да се карам. това беше...да кажем като шега. :) защото ти си толкова убеден, че не съществува такова животно като КЪСМЕТ. това от една страна е хубаво, защото не разчиташ на случайността. но от друга страна...не знам... ние си вярваме, че има късмет и че е хубаво да си късметлия. подразни ме това, че едва ли не ни изкарваш глупаци за това, че разчитаме на късмета си.
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Ако знаеш от 25 теми 17 и ти се падне една от тях, какво е това? Предполагам, че не е късмет...Може би не е и късмет това, че на едно от последните ми контролни от 4 теми, отидох с три научени, аз си теглих въпроса за моята група и ми се падна това, което знаех...Сигурно и това не е късмет...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

може би iliyan има предвид, че не може да се разчита САМО на късмет, най-малкото дори да ти върви, няма да ти върви вечно и не е нужно да си предизвикваш добрия късмет. но разбира се това, че трябва да си научиш всички теми, не пречи да се чувстваш късметлия, че се е паднала любимата ти... :lol: 8)
Последно промяна от nrggirl на 18 Апр 2006, 10:10, променено общо 1 път.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Прочетохте ли какво написа nrggirl? А така.
Значи 25 теми ли е конспекта? Ама не ми се сърдете, ако научите 24 и ви се падне 25-тата :P
Тогава ще се окажа прав 8)
А ако не научите всичко, но ви се падне от научените, се кефете, лошо няма. :D
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Подчертавам, че аз не разчитам само на късмет! Ако разчитах изцяло на късмет щях да науча от 25 теми, 5! Много ясно, че ако нищо не знаеш и дядо Боже не може да ти помогне! Освен това не трябва и изцяло да се заближдаваш, че си хванал Господ за шлифера и че късмета си тича след теб, защото рано или късно ще ти се свети маслото!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

аз нямам никакъв късмет. знам, че ако науча от 25 теми 24, ще ми се падне 25-тата... :cry: но това не ми пречи да вярвам, че все пак има късмет. въпреки че съм голям карък, нося късмет на другите. така че всички кандидат-студенти да се успокоят, защото и аз ще съм на изпита => ще им върви :wink: :wink:
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Дам, миналата година бях голяма шматка и научих 10 теми, още 10 знаех колкото да хвана поне 3 и нещо, 4, а от останалите имаше 1-2 които не бях чела дори... Та, от 3 изпита на които се явих, се паднаха както следва:
1. една, която никога не бях чела преди изпита (четох я след него, кой знае защо...)
2. една, която бях чела запоследно 4 месеца преди изпита... (написах 18 страници и изкарах 3)
3. една, от която бях чела половината, а другата я настъкмих едва-едва (написах 21 страници и изкарах 3.50)

Та сега съм решила да не се оставям в подобно положение. Тогава не ми пукаше. :wink:
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Тоз късмет :roll: Лично аз няма да науча всички теми за предварителния.Възраждането и новата история-пълна нула,ако се падне нещо от тях ... :pottytrain5: Но за юли ще ги зубкам 100% :(
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

du6ata написа:аз нямам никакъв късмет
...
въпреки че съм голям карък, нося късмет на другите
станахме две :D моята приятелка затова все ме кара да съм с нея при по-необикновени случаи :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Някои пък си носят амулетчета, шоколади и тем подобни неща... :roll: Вие имате ли някакви 'ритуали' за късмет ;)
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

обикновено даже и не ям преди подобни мероприятия, а за амулети и тем подобни щуротии не съм се и сещала :roll: точно това сега си говорех с приятелката ми, че много трябва да се внимава какво се яде или пие предишната вечер преди изпита или в самия ден, че ставаа лошо :lol: даскалицата ми по БЕЛ ми разправя за някакъв случай, в който човекът просто не могъл да устиска да минат двата часа и си тръгнал, защото щял иначе да се изпусне :lol: и съответно си прецакал целия изпит
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”