Селби, докато не съм забравила - срещнах тоя пич, дето щеше да прави снукър-клуб в Стара Загора (в района между VII ОУ и Окръжна болница, разправях ти по едно време). Отказал се е - каза, че може да внесе маса само "на частно", т.е. ако някой му поръча, но няма да прави клуб.
И, да ти кажа честно, разбрах му мотивите. Човекът разправя, че тук липсва снукър-култура. Ще донеса аз масите, те ще почнат да пушат наоколо, ще си оставят пепелниците по спонтовете, ще падне цигара, сукното изгаря и масата отива на кино... Така разправя той и съм склонна да се съглася. Снукър клуб без цигари/пури и прочее ми се струва немислим. А тук едва ли има къде да се претапицират масите при нужда, пък и парите никак не са малко.
Така че... дотук с идеята. Онзи ден минах по "Столетов" и мернах някакъв билярд-клуб по диагонал от II ОУ - на тротоара, където е "Форум", точно срещу "Опиум" (много ме бива да давам ориентири обаче

) Стъклата бяха матови, та не видях какво е положението вътре - знаеш ли дали имат маса за снукър?
Продължавам да мисля, че трябва да се пробваме да играем с тебе - к'во като не можем!

Като се има предвид що нещо изписахме из темите, смятам, че е просто задължително да опитаме. Ако си в София, може да се занесем до Зимния дворец някога - ако не друго, със сигурност ще е забавно. Може да вкараме и малко компетентен коментар в стил "Асен Спиридонов".