Снукър 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Снукър 2009/2010

Мнение от Търговецът на кристал »

SeLby написа:За негово добро се моля да не се засечете някъде. :mrgreen:
И добре правиш, че се молиш, впрочем. Не е като да няма причина за това.

Васко, ти явно си пропуснал урока, в който обяснявах че ШМ = Шопар Мазен. Казах.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Търговецът на кристал написа:Васко, ти явно си пропуснал урока, в който обяснявах че ШМ = Шопар Мазен. Казах.
:os
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Shaun Murphy 5:0 Jamie Cope

ТЦ ! Никъв шанс за Коуп :( .. Мърфи може да стигне и до финал. Схемата му е лесна, а изглежда е във форма.
Тоя следобед и 4-те мача са супер:
Рони - Фу
Уолдън - Хендри
Уенбо - Картър
Дей - Стивънс
8)
Изображение
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

И така...турнирът свърши. Познайте победителя - мдам, Рони. :D
На финала се справи с китаеца Уенбо с 10:5. Хубав финал се получи..и като цяло добър турнир.

Следващият турнир е един от най-престижните през сезона - "Гран при".
Турнирът ще се проведе от 3 до 11 октомври. Аз го пропускам, за жалост.

Толкоз засега..
Изображение
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Аз в крайна сметка остнах в София, та гледах втората част от мача (първата я проспах, щото празнувах до късно взетия практически по шведски :Р).

Беше ми леко скучен, честно казано, предпочитах да гледам Мърфи срещу Рони, ама здраве да е.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Пък аз гледах само първия сеанс и нещата ми се изясниха. Пък и имах да пиша курсова, та прежалих вдигането на трофея.

Важното е, че Рони пак показа кооой сега е номер еднооооо... :lol: Ми радвам се, да - много се радвам, дори. Няма друг като него, изродът му с изрод. :cheers:

Селби, градски, с тебе май само ще се редуваме с гледането на турнирите, м? Така като гледам, живот и здраве, ще мога да гледам следващия - а този го пропуснах геройски.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Е, следващият ще е по-добър. 8)
Очаквам и по-добро представяне на Селби, че е до никъде.
Шампион нямам идея кой ще стане. Едва ли ще е Рони, но пък знае ли се..
Изображение
Аватар
Nevermore
В началото бе словото
Специалност: Японистика

Мнение от Nevermore »

А следващия турнир ще го излъчват ли по Евроспорт? Предполагам ще го излъчват де, но все пак да знам да си нося ли малкия телевизор в София. :lol:
Иначе за Шанхай Мастърс и аз гледах малко. Предимно финала и малко от Рони - Хигинс (май можеше по-заплетен мач да се получи).
Don't look down, you're against the grain
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Поне до 2011г. Евроспорт няма да пропуснат турнир от ранкинг системата. :wink: Предполагам и след това ще продължат с излъчването на снукър. 8)
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Селби, докато не съм забравила - срещнах тоя пич, дето щеше да прави снукър-клуб в Стара Загора (в района между VII ОУ и Окръжна болница, разправях ти по едно време). Отказал се е - каза, че може да внесе маса само "на частно", т.е. ако някой му поръча, но няма да прави клуб.
И, да ти кажа честно, разбрах му мотивите. Човекът разправя, че тук липсва снукър-култура. Ще донеса аз масите, те ще почнат да пушат наоколо, ще си оставят пепелниците по спонтовете, ще падне цигара, сукното изгаря и масата отива на кино... Така разправя той и съм склонна да се съглася. Снукър клуб без цигари/пури и прочее ми се струва немислим. А тук едва ли има къде да се претапицират масите при нужда, пък и парите никак не са малко.

Така че... дотук с идеята. Онзи ден минах по "Столетов" и мернах някакъв билярд-клуб по диагонал от II ОУ - на тротоара, където е "Форум", точно срещу "Опиум" (много ме бива да давам ориентири обаче :lol: ) Стъклата бяха матови, та не видях какво е положението вътре - знаеш ли дали имат маса за снукър?

Продължавам да мисля, че трябва да се пробваме да играем с тебе - к'во като не можем! :mrgreen: Като се има предвид що нещо изписахме из темите, смятам, че е просто задължително да опитаме. Ако си в София, може да се занесем до Зимния дворец някога - ако не друго, със сигурност ще е забавно. Може да вкараме и малко компетентен коментар в стил "Асен Спиридонов". :lol: :lol: :lol:
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Твоят човек е прав. Не се бях замислял за тия неща, ама наистина не може да се направи такова нещо къде да е. Не знам и в София колко им е снукър-културата. :)

Сещам се за тоя клуб, но и аз не съм влизал вътре. :( Някак си отвън ми изглежда малко, за да има голяма маса. Нямам представа..

Ще бъде супер да "поиграем" някой път, да. Представям си най-голямата серия.....1. :mrgreen: Сега не съм у Софията.
Обещавам като събера малко кураж, ще се разберем нещо. :D
А ти обещай да не ходиш да играеш. Все пак трябва да почнем от равни позиции. :lol:
Изображение
limonka
В началото бе словото

Мнение от limonka »

Коментаторите убиват, като чуя лафове тип " бялата топка е пласирана между червените като хищник сред тревопасни" или класическата реплика за челюстите на джоба... :D
Не знам дали сте ходили в Sky City, там има маси принципно, иначе за протокола - за Рони съм, няма друг такъв откачен гений като него :salute:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

В уникално лошо настроение съм. Чак зверски лошо. Даже обмислях да пиша в темата "Какво ви подразни днес", но реших, че реакциите ще са: "Я па тая, за кво се впряга!" и реших да се жална пред свои хора.

Много ме ядоса Рони. Добре, бе... как! Кажете ми, как може да загуби така! Окей, игра срещу световния номер едно, обаче реално Хигинс не спечели мача - Рони го загуби. При намсиколко възможности да приключи нещата с 5-3, той позволи Хигинс да стигне 4-4 и, съответно, да спечели деветия фрейм.
И синята - синята топка, дето му беше мачбол в осмия фрейм! Как можа да не я вкара! И не, умишлено не формулирам изречението "как не можа да я вкара" - щото в конкретната ситуация си беше постижение да НЕ я вкара, а не въпрос на умения. И майка ми точно тогава ми вика: "Рони пада, да знаеш." - и като свърши мачът, аз ходя като буреносен облак из къщи, а тя: "Е хубаво де, ама не си го изкарвай на мен, задето ти казах истината." И аз само сумтя и ръмжа. Много, много му се ядосах.

И Коуп отпадна, изобщо днес беше кофти следобед за моите хора. Дано поне Ебдън прескочи в следващия кръг, щото иначе ще... :evil: То бива, то може...

И някой да ме светне какво прави Рики Уолдън толкова напред! Не че няма нужда от разнообразие в Топ 16, но все пак...
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Е, Рони няма да е Рони, ако не прави подобни неща от време на време. Трудно е да си му фен в дадени моменти.

Ще викаме за старите кучета Ебдън и Уилямс, мда. :D
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ама не, разбираш ли - аз още не мога да проумея как се случи. Не знам дали гледа мача, но не беше една от ония ситуации, в които Рони си бърка по дупките и се чуди как по-бързо да излезе от залата. Играеше му се, а и играта му не вървеше зле. Просто не разбрах какво (и защо!) стана - успя да загуби спечелен мач.

А Ебдън продължава... ох... дано, дано! :bounce:
Кофти, че Робъртсън много нагъна Пери, така като гледам. Тоя фрейм е задължителен.
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”