Така е, ние нямахме чак такива резултати като на Ливърпул с Челси и Арсенал, но определено и за нас имаше някои инфарктни мачове...на първо време от миналия сезон бих отличил мача, когато откраднахме три точки от Съндърланд с гола на Видич в 90' минута, обрата срещу Астън Вила с дебютния гол на Македа в последните минути, всички дербита с Арсенал, Челси и Ливърпул, макар и да загубихме някои от тях...всеки отбор си има инфарктни мачове всеки сезон.Дичоу написа:ОК...ясно...изглежда трябва да съм подробен...обещавам ако пак нещо убягва...да се опитам да ти нарисувам комикс
Ман. станаха шампиони...заслужено, закономерно и т.н.....
НО колко мача действително ти сгряха сърцето...колко мача си бил пред инфаркт...?!
Колко мача като онова 1:4...или като ШЛ 4:4 с Челси или онова 4:4 с Арсенал имаше ?!
Английски футбол - истинският футбол!!!!
Модератори: ники, Methuselah
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: Английски футбол - истинският футбол!!!!
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Ние показахме,че и в най-трудните моменти сме способни да се вдигнем от прахта,а Ливърпул просто не издържа и допусна детински грешки,неприсъщи за бъдещ шампион.
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Грешиш, Диего, но и едва ли би ме разбрал.Diegooo написа:Кирливата купа не може да ти донесе ли?![]()
С това се изчерпваш приятелче!Явно си фен,който е жаден за адреналина който в някои моменти донася футбола,а аз съм от тези,които треперят от кеф,когато Гигс или Невил вдигне титлата над главата си
Мисля,че е време да прекратим спора.

СУ- ЮФ - МО - II Курс
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
За разбирателство на тема ФУТБОЛ между фенове на МанЮ и Л-пул и дума не може да става.Успех ви желая все пак!
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
Относно липсата на големи обрати/мачове на Ман Ютд в последните години:
1999 с Ювентус от 0-2 до 3:2 в Торино
1999 мачът с Байерн е известен на всички
2001 с Тотнъм от 0-3 на полувремето до 5:3
и два мача от последния сезон:
-пак с Тотнъм от 0-2 (до 57-мата минута) до 5-2 за 22 мин
-мача с Астън Вила (споменат в един по-горен пост)
1999 с Ювентус от 0-2 до 3:2 в Торино
1999 мачът с Байерн е известен на всички
2001 с Тотнъм от 0-3 на полувремето до 5:3
и два мача от последния сезон:
-пак с Тотнъм от 0-2 (до 57-мата минута) до 5-2 за 22 мин
-мача с Астън Вила (споменат в един по-горен пост)
Право (редовно) I курс, II поток, 13-та група
Once upon a midnight dreary, while I pondered, weak and weary,
Over many a quaint and curious volume of forgotten lore...
Once upon a midnight dreary, while I pondered, weak and weary,
Over many a quaint and curious volume of forgotten lore...
Добави и днешния с Шити, макар че не беше точно обрат, но беше мач изпълнен с емоции.

-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Пфф какви обрати бе хора!?
Ако става въпрос за отбор правил най-много обрати! Не съм фен на Манчестър, но това е отбора с най-яките и разбиващи обрати!!
Помня още как един след първото полувреме с Лийдс отиде да си взима печалбата при резултат 3-0... е знаете как завърши този мач!
Юнайтед по едно време, когато им бях фенче, ги помнех точно с това, че през целият мач почти нищо не правеха, а в края като ги стиснат на другите за хълбуците и ги раздупчат едно хубавко.
Ако става въпрос за отбор правил най-много обрати! Не съм фен на Манчестър, но това е отбора с най-яките и разбиващи обрати!!
Помня още как един след първото полувреме с Лийдс отиде да си взима печалбата при резултат 3-0... е знаете как завърши този мач!
Юнайтед по едно време, когато им бях фенче, ги помнех точно с това, че през целият мач почти нищо не правеха, а в края като ги стиснат на другите за хълбуците и ги раздупчат едно хубавко.
Точно в 93:40 минута имаше тъч за Шити и си викам "Айде те ще бавят 20 секунди и край". И излизам от стаята. Даже на брат ми казах, че мачът е свършил 3:3SeLby написа:Добави и днешния с Шити, макар че не беше точно обрат, но беше мач изпълнен с емоции.
Жалко, че не видях последния гол. Все пак поуката е :
Един мач се гледа винаги до край
- D.Dimitrov
- В началото бе словото
Това ви беше първият интересен мач за сезона ..
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:

Малката дрисла Тевез си беше повярвала, ама няма да е тоя път...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Ами, то се играе до гол на Юнайтед, как да не го е яд човек ... накрая тези неща имат значение.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
За пореден път ги бутнаха тия... ама нищо, като ги треснем на Олд Трафорд искам да видя сълзите в очите на Оуен. 

СУ- ЮФ - МО - II Курс
С риск да прекъсна фундаменталните ви спорове, бих искал да попитам как решихте, кое първенство е истинско и кое не
Но явно най-големият демагог за мен в България Боби Борисов и останалата част от коментаторската клика на Диема си вършат работата чудесно 
Като им бутнахме тоя гол, първото нещо, което ми се щеше да видя, бе реакцията на Хюз, щото за бивш играч на Юнайтед той доста бурно се радваше на 3-те им изравнителни гола
Иначе няма нищо нередно по отношение на допълнителното време и гола - Sky Sports бяха изчислили в седмичното обзорно предаване за Висшата лига, което можем и ние да го гледаме по диемите, че радостта на Белами и компания след 3-тия им гол трая около 50-55 секунди. Към това е редно да прибавим и стандартните 25-30 секунди за смяна, когато Карик замени Андерсон. Голът падна към 95:28(9) минута, така че 4-минутното продължение не е надвишено като чисто игрално време
Иначе няма нищо нередно по отношение на допълнителното време и гола - Sky Sports бяха изчислили в седмичното обзорно предаване за Висшата лига, което можем и ние да го гледаме по диемите, че радостта на Белами и компания след 3-тия им гол трая около 50-55 секунди. Към това е редно да прибавим и стандартните 25-30 секунди за смяна, когато Карик замени Андерсон. Голът падна към 95:28(9) минута, така че 4-минутното продължение не е надвишено като чисто игрално време
1968 - 1999 - 2008 - ?

Фен съм на Юнайтед, ама тва си е добро.
Все пак.. на 100 места вече беше казано защо се удължи толкова времето.