Откриването в ЮФ
Модератор: MidwinterSun
Re: Откриването в ЮФ
krisko_mnt мхм. Страхотна логика. Ъъъ, ти от Марс ли си ?
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
значи на втори няма смисъл се ходи,направо на 5-ти,тай ли.На мен ми казаха за книжката,че мога мина след 15 сеп. да си я взема,вече колко е вярно не зн 
memento mori
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Вярно си е ; ) Аз ще ходя в срядата сигурно. После било голяма гъчканица..
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Ауууу, ще ме докарате до самоубийство. Ама вие сериозно ли не виждате, че информацията е от преди 2 години ?! Тогава и миналата година откриването беше на 1ви за университета и на 2ри за факултета. Тази година ЮФ ще се открива на 5ти.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- Ozmodias
- В началото бе словото
- Курс: първи
Не е лесно да си блейка, като отидох в Отдел "Студенти" малко ми се навикаха, нооо поне ми обясниха, че сме на 5ти, което е странно и малко ме сдухва понеже 'сички останали са на 1ви. Колкото до студентските книжки можем ли вече да си ги получим или ще има някаква тържествена церемония на 5ти?
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Няма да ни се връчват книжките, Дени, спокойно 
сам ще трябва да ходиш да си я вземеш
аз лично съм запланувала да ходя сега в сряда, така че ако искаш може да е разберем и да отидем заедно 
сам ще трябва да ходиш да си я вземеш
На 5 октомври в 272 когато е откриването на факултета както всяка година на тържествена церемония ще бъдат раздадени книжките на всички първокурсниците. Това да са няколко стотин души ( нищо работа ). Все пак това е новият курс бъдещи надежди на нашата държава. Колеги не забравяйте, че СУ е най-старото и престижно висше учебно заведение в страната, а юридическият факултет е един от първите му факултети. Дълги традиции, академични успехи и т.н. са синоними на СУ и още повече на ЮФ. Възпитаниците на ЮФ заемат висши държавни постове. Преди години те са били на ваше място, а сега се грижат за просперитета на нашата държава и с гордост и самоуверие, като машинисти на влак, те са хванали лостовете на държавата и я управляват. Разбирайте дърпат яко назад . Резултата го виждаме
.
- Ozmodias
- В началото бе словото
Наистина се забавлявах докато го четях това...aL` написа:На 5 октомври в 272 когато е откриването на факултета както всяка година на тържествена церемония ще бъдат раздадени книжките на всички първокурсниците. Това да са няколко стотин души ( нищо работа ). Все пак това е новият курс бъдещи надежди на нашата държава. Колеги не забравяйте, че СУ е най-старото и престижно висше учебно заведение в страната, а юридическият факултет е един от първите му факултети. Дълги традиции, академични успехи и т.н. са синоними на СУ и още повече на ЮФ. Възпитаниците на ЮФ заемат висши държавни постове. Преди години те са били на ваше място, а сега се грижат за просперитета на нашата държава и с гордост и самоуверие, като машинисти на влак, те са хванали лостовете на държавата и я управляват. Разбирайте дърпат яко назад . Резултата го виждаме.
- cuci
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
Не бе, от Монтана е, ама то си е същотоaL` написа:krisko_mnt мхм. Страхотна логика. Ъъъ, ти от Марс ли си ?
The only way to get rid of a temptation is to yield to it
- cuci
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
Здравейте! Да питам някой знае ли дали е възможно да си получа студентската книжка по-рано от 1ви и къде мога да направя това? 
Следващия път използвай опцията за редакция на мнение. MidwinterSun
Следващия път използвай опцията за редакция на мнение. MidwinterSun
The only way to get rid of a temptation is to yield to it
- _sonrisa_
- Флъдзила
Можеш- аз днеска си взех моята 
отиваш там където си се записала ( кабинет 238 ако информацията в профила ти е вярна и си МО )
работното време е сряда и четвъртък от 13-16 часа а понеделник и вторник от 9 до 12 часа
за петък не помня дали имаше информация 
отиваш вътре, казваш, че си първи курс МО даваш си личната карта, която ти е от университета и симпатичната лелка ще ти даде книжката
Успех!
отиваш там където си се записала ( кабинет 238 ако информацията в профила ти е вярна и си МО )
работното време е сряда и четвъртък от 13-16 часа а понеделник и вторник от 9 до 12 часа
отиваш вътре, казваш, че си първи курс МО даваш си личната карта, която ти е от университета и симпатичната лелка ще ти даде книжката
Успех!
- _sonrisa_
- Флъдзила
ами ако искаш д асе буташ безсмислено с още мн говеда - отиди 
ама ти препоръчвам направо на 5-ти
ама ти препоръчвам направо на 5-ти
- Ozmodias
- В началото бе словото
Защо така нагло си излъгала, че да си вземеш книжката, вярно, че и аз ще го направя, но кво не ти я дават, ако не Право ли??