Каква е позицията ви за АЕЦ "Козлодуй"...(15.04.20

Архив на всички останали категории.
mushroomhead
Легендарен флуудър

Каква е позицията ви за АЕЦ "Козлодуй"...(15.04.20

Мнение от mushroomhead »

Трябва ли да се съобразяваме с ЕС и да затваряме един по един реакторите или :thefinger: пък като построим "Белене" тогава да дръпнем шалтера на тази :?:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Аз викам :thefinger: за ЕС и за новата АЕЦ.
Едната, която си имаме, ни е достатъчна. И защо да спираме реакторите на АЕЦ Козлодуй, като дори западните експерти потвърдиха, че е годна и не по-зле оборудвана от техните АЕЦ
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз направо цитат на горното мнение :lol: Пък и все ми се струва,че спрем ли тази,ще измислят нещо да не ни дадат да построим другата...Западът предпочита Румъния.
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

И аз съм против спирането на АЕЦ-а, но като сме държава, която не си гледа собствения интерес, а гледа да се хареса на другите, ще ни ги спрат реакторите и ще ни внасят скъпа електроенергия...Но се надявам, че влизането ни в ЕС, ще има и много положителни аспекти
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

АЕЦ Козлодуй си е много хубав. :thefinger: на политиците дето служат на чужди интереси
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

twiggy, те служат на чужди интереси,ама това е условие и те определено не могат да измислят начин да го заобиколят! Аз също съм на мнение,че това е глупаво условие от страна на Е-па, но в крайна сметка това е вече свършен факт.... :oops:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

Изобщо не е глупаво то от тяхна страна - на тях им е изгодно да сме зависими от тях в сферата на електроенергията и това може да стане само ако не произвеждаме достатъчно енергия и това ще стане като ни затворят реакторите, с които сега си произвеждаме достатъчно и сравнително евтина енергия - нищо от тях не се прави случайно, но наистина няма как да не приемем условието ако искаме да влезем в ЕС...и ние отдавна сме си го подписали договора като добри "бъдещи европейци"
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

естествено,че им е изгодно. за сведение във франция например 80% от ел. енергията се произвежда от аец и изнасят за италия примерно на яки цени. що не си затворят някой техен? искат да ни изхвърлят от пазара и умните ни политици нямат нищо против. изобщо не се отстояваме :x
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Други”