Логопедия

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Публикувай отговор
Аватар
kecka
В началото бе словото
Курс: втори

Re: Логопедия

Мнение от kecka »

shubi написа:Я така и така сте тука. Бързи въпроси и бързи отговори.

1. Име.
2. Любим стил музика.
3. Зодия
4. Любим цвят
5 Обвързан/а или не
6 Любимо животно
7 Работа?
8 Мечти
9 Хоби

И може да добавите още въпроси , аз това на първо време се сетих =)
:albino: 1Кети
2всичко,музикален мелез съм май
3козирог
4 зелен
5 необвързана..звучи самотно,ама е идеално :bounce:
6 куче
7не работя,айляк съм :mrgreen:
8 :king:
9 пиша..квото дойде
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия
Курс: четвърти

Мнение от kandidat_studentt »

Такааа,ето ме и мен :) Вие много късно пишете бре,аз към 00ч си легнах,още никой не беше минавал от тука до тогава :roll:

1. Име.- Александра,обаче ми викайте Алекс :) мразя на цяло име.Само като ми се карат или са ми ядосани ми викат Александра :lol:
2. Любим стил музика. - Ретро,поп и някои рок парчета.
3. Зодия - Везни,имам рожден ден след 5 дни,да си кажа аз,може да ме изненадате нещо :lol:
4. Любим цвят- Розово естествено :)
5 Обвързан/а или не- Обвързана щастливо от 3 години,в подписа пише :) За 12.12.2012 е предвидена сватба :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
6 Любимо животно- Коте и куче :D
7 Работа? - Не работя в момента.
8 Мечти- Аз постоянно си мечтая,така че... :D
9 Хоби- Музика и любов :)
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

1. Име.- Димитър.
2. Любим стил музика.- Рап и Ретро.
3. Зодия- Либра.
4. Любим цвят- Нямам,не се ръководя по цвета на дадено нещо.
5 Обвързан/а или не- Зависи коя ме пита,отговора ми е различен,зависи от ситуацията.
6 Любимо животно- Жената,аа то пък такова животно нямаше,ами в такъв случай казвам прасе.
7 Работа?- Работя над себе си,за момента.
8 Мечти- Неограничени,голям мечтател съм
9 Хоби- Да спортувам и да гледам филми

П.С. на места съм го написал в леко шеговат тон,надявам се да го приете с насмешка и да няма обидени :P
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от deskasmeska »

Spondaic написа:1. Име.- Димитър.
2. Любим стил музика.- Рап и Ретро.
3. Зодия- Либра.
4. Любим цвят- Нямам,не се ръководя по цвета на дадено нещо.
5 Обвързан/а или не- Зависи коя ме пита,отговора ми е различен,зависи от ситуацията.
6 Любимо животно- Жената,аа то пък такова животно нямаше,ами в такъв случай казвам прасе.
7 Работа?- Работя над себе си,за момента.
8 Мечти- Неограничени,голям мечтател съм
9 Хоби- Да спортувам и да гледам филми

П.С. на места съм го написал в леко шеговат тон,надявам се да го приете с насмешка и да няма обидени :P
еми и аз да се вклиуча ,сори за писането ама не съм на моиа комп, както и да е... да вие докато си писахте аз биах под бара :colors:
1 Десислава
2 зависи от настроението
3 лъв
4 розов
5 да
6 котета и кученца- имам пекинезче
7 даааа
8 ниамам кой знае каква мечта за споделиане
9 амииии много са
Последно промяна от deskasmeska на 23 Сеп 2009, 11:50, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

kandidat_studentt написа:Такааа,ето ме и мен :) Вие много късно пишете бре,аз към 00ч си легнах,още никой не беше минавал от тука до тогава :roll:

1. Име.- Александра,обаче ми викайте Алекс :) мразя на цяло име.Само като ми се карат или са ми ядосани ми викат Александра :lol:
2. Любим стил музика. - Ретро,поп и някои рок парчета.
3. Зодия - Везни,имам рожден ден след 5 дни,да си кажа аз,може да ме изненадате нещо :lol:
4. Любим цвят- Розово естествено :)
5 Обвързан/а или не- Обвързана щастливо от 3 години,в подписа пише :) За 12.12.2012 е предвидена сватба :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
6 Любимо животно- Коте и куче :D
7 Работа? - Не работя в момента.
8 Мечти- Аз постоянно си мечтая,така че... :D
9 Хоби- Музика и любов :)
от теб алкохола пък за изненадите не се притесниавай : :flower: :flower: :flower:
Изображение
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

аа ниакой да знае на 1ви, къде и кога триабва да ходим??
Изображение
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Засега последното инфо е на 1ви - 14 и 30 в Ректората, ама аз мисля в понеделник да звънна във ФНПП да попитам и да се разберем с вас нещо. :salute:
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

shubi написа:Засега последното инфо е на 1ви - 14 и 30 в Ректората, ама аз мисля в понеделник да звънна във ФНПП да попитам и да се разберем с вас нещо. :salute:
като звъннеш, кажи какво са ти казали, че и аз щях да звъня но изгубих номера, който ми дадоха :reindeer:
Изображение
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

След като са го публикували в сайта мисля,че си остава от 14:30 в аулата на ректората..Чудя се дали на 2-ри ще учим,или направо от 5-ти ни почват лекциите :flower:
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

И аз си мисля,че би трябвало да е вярно, след като го пише в сайта, но ще звънна другата седмица за всеки случай. А за лекциите и аз това се чудя ама сигурно от 5ти... :flower:
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Да,лекциите ще са от 5-ти явно,ето цялата програма на учебния процес : http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... _kalendar2 ,пише че от 5-ти почва 1-ви семестър :D И слава богу сме до 9-ти юли,аз мислех,че някъде до към 15-ти ще сме..
Аватар
Iblis
В началото бе словото

Мнение от Iblis »

Ей, хора!!! Много полезна информация давате, продължавайте в същия дух! Аз май не съм доразбрала, както винаги... Имам спомен, че когато се записвах и жената ми каза, че на 1-ви трябва да сме във факултета от 14:30, ама явно не трябва... А някъде измежду редовете на форума видях, че се говореше за някаква среща преди откриването, ако има нещо такова и някой е информиран, ще се радвам да узная. :oops:
Drawn into the darkness of this day and be calm, tomorrow's gonna come...
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Хей,Iblis , радваме се че се включваш. Ами логопедите 1ви курс, или поне тези, които се включваме във форума имаме идея да се видим по-рано от обявения час. Все още обаче не сме се разбрали. Най-вероятно понеделник или вторник ще се разберем. Към останалите имам едно питане. Понеже явно преди откриването на всяка специалност има откриване на учебната година за целия университет. Още не е написан час, но някой от вас мисли ли да ходи? Защото ако ходим, може просто между двете откривания да седнем някъде на пейка парти или в някое кафене. 8)
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

май сега аз нещо не съм доразбрала,какви две откривания :) Май има от 10ч в ректората едно общо откриване и вече са посочили часовете за всеки факултет къде ще е..Да не би от 14:30 както пише в аулата на ректората да има едно откриване и после да ни пратят във ФНПП? :roll:
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

kandidat_studentt, и аз за това говоря. за общото откриване. Ако сте навити да ходим и на него. Пък после ще се видим и към 2 и 30 ще сме в Ректората пак за откриването на ФНПП. :scratch:
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”