Има ли начин да се набутам в 51 блок?

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Има ли начин да се набутам в 51 блок?

Мнение от allshallperish »

dataghost написа:
кой повика кой почука написа:какъв ще е намът в 51-и тази година?
~17лв месец без ток/вода. Има ли wifi? Не че няма да разбера на 30-ти, ама да знам какво да нося - щайга или куфар? (PC vs. notebook)
Ако ще си ходиш често при роднините - по-добре лаптоп. На лаптопа можеш и с вифи и с кабел. Кво го мислиш.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Как 17? Защо платихме по 25,50 наем за половин месец тогава?
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

marrriq написа:E,супер ще е, ако има кухня :mrgreen: Много обичам да готвя, ще храня целият блок, ако трябва, само даноооооо да има кухня. Сигурни ли сте, че ще има? За да знаем със съквартирантките ми дали да купуваме микровълнова.

А иначе за партито - навита съм на 100%. Идвам на 30-ти :flower:
Значи ще се съберем отряд готвачи :) Идеално ! Аз съм по пиците и пастите :cheers:

@владимирофф, то лападунди хубаво, ама ако ядеш от него в продължение на 1 месец :pukeright: :bom: :pukeleft: , а пък и да си готвиш понякога излзиа по-евтино, а алкохолът и дискотеките са скъпи :)
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

RadoRado написа:
marrriq написа:E,супер ще е, ако има кухня :mrgreen: Много обичам да готвя, ще храня целият блок, ако трябва, само даноооооо да има кухня. Сигурни ли сте, че ще има? За да знаем със съквартирантките ми дали да купуваме микровълнова.

А иначе за партито - навита съм на 100%. Идвам на 30-ти :flower:
Значи ще се съберем отряд готвачи :) Идеално ! Аз съм по пиците и пастите :cheers:

@владимирофф, то лападунди хубаво, ама ако ядеш от него в продължение на 1 месец :pukeright: :bom: :pukeleft: , а пък и да си готвиш понякога излзиа по-евтино, а алкохолът и дискотеките са скъпи :)
Аз съм по другите неща, така че .. ще се споразумеем :flower: Ти в коя стая си?
Дано наистина да има кухня, защото това за първи път го чувам. И ми е интересно дали има пералното помещение.

Иначе Кирил хич не го слушай, в Лападунди се хваща холера, и той уж го знае :rr:
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

marrriq написа:Как 17? Защо платихме по 25,50 наем за половин месец тогава?
Пазиш ли си бележката ? То имаше хиляди неща по 2-3 лева ( такса обслужване и т.н.)

Иначе стая 627 :)

п.с. Малко след фантанстико/Христо Ботев има едно китайско, което се оказа доста вкусно и на сносна цена ( сравнявам с китайското в Плевен ). Тъй че ако някой ще яде от джънк нещата му го препоръчвам :)
Аватар
dataghost
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от dataghost »

marrriq написа:Как 17? Защо платихме по 25,50 наем за половин месец тогава?
Нямам представа защо толкова сте платили. Мен ми казаха - 17 лв наем, ако го платя до 30-ти - 10% (1.70 лв отстъпка). Сериозно. Общо за записването ми взеха под 100 лева.
Ако стаята ви е с тераса, или пък с кухненски бокс, може повече да е наема.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Не, стаята ми е стандартна, за трима, без тераса или някакви други екстри. Всичко струваше 103 лева и някакви стотинки. Не мога да схвана тази разлика в цената, по принцип пише, че наемът на стаята е 50 лева, предполагах, че се дели на три целият наем между съквартирантите. Много странно. За половин месец дадох 25,50 лева - от 16-ти до 30-ти септември. Значи за октомври ще трябва да плащам 51 лева без консумативи, така излиза. Вероятно стаята ми е от този тип : типова стая площ: 24.48 легла:3 обща цена на жилището: 50.90 лева

П.С. Бележката ми я взе домакинката, прикачи я към другите документи. Но съм сигурна, че беше 25,50 само наемът.
Последно промяна от marrriq на 21 Сеп 2009, 13:00, променено общо 1 път.
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Начислява ссе определена сума от лев и нещо за всеки ден,понеже се водело,че е летен период още или подобно :mrgreen: Наемът си е 17 лв иначе и толкова ще си платим за октомври+отделно консумативите.
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Значи това с 25-те лева е екстремна ситуация? :flower:
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Да :flower:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Благодаря за информацията, Мише :cheers: Тъкмо се бях зачудила. Ама все пак е странно, че някои са дали по 17 лева сега, като са се нанасяли, независимо че е по същото време, когато и ние сме плащали. На тях така ли не са им начислили нещо отгоре? Няма значение, дано оттук нататък не ни ошушкват :flower: Макар че за този блок си заслужава, даже да е 50 лева наемът.
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

marrriq написа:Благодаря за информацията, Мише :cheers: Тъкмо се бях зачудила. Ама все пак е странно, че някои са дали по 17 лева сега, като са се нанасяли, независимо че е по същото време, когато и ние сме плащали. На тях така ли не са им начислили нещо отгоре? Няма значение, дано оттук нататък не ни ошушкват :flower: Макар че за този блок си заслужава, даже да е 50 лева наемът.
Определено си заслужават за този блок.
Аз помня, че лелката каза само за цените след септември, а за първоначалното плащане каза само крайната цена - "Около 100 лева. Колко имаш ? " :)
Аватар
beby_d
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки

Мнение от beby_d »

някой ако пита за микровълнова да каже. мисля да си готвя ако има кухни, но някъде трябва да притоплям храната :). аз се нанасям на 28 и съм навита за купона. доколкото разбрах нямало проблеми с купоните но правели мн проверки и се карали ако е разхварляно.
Има много начини човек да бъде прав.
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

beby_d написа:някой ако пита за микровълнова да каже. мисля да си готвя ако има кухни, но някъде трябва да притоплям храната :). аз се нанасям на 28 и съм навита за купона. доколкото разбрах нямало проблеми с купоните но правели мн проверки и се карали ако е разхварляно.
Щом още не са ми звъннали, че в стаята ми има микровълнова, значи не би трябвало да има проблем :) Пък ако направят проблем, ще се замаже положението.

А относно това Welcoming party, трябва да се измисли някаква дата :)
Аватар
dataghost
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от dataghost »

А мога ли да водя гости в общежитието?

В смисъл, ако я закъсам по анализ I, има 2 момичета от бившия ми клас които са в моята специалност (КН) и са от 42 блок. Бих искал да ги поканя на по едно кафенце да обсъдим някоя задачка, така да се каже. Ще има ли някакъв проблем?
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”