Право първи курс 2009-2010г

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Amberglow
Паисий

Re: Право първи курс 2009-2010г

Мнение от Amberglow »

RA[sgB] написа:Къде е тази зала 272?На кой етаж?

ректорат, северно крило (ляво от централния вход), 3 етаж май?
2 или 3 от изпитите ми бяха там
но пък какво се плашиш- няма да си единствен в тази посока, потоци от юристи ще се насочат натам :lol:
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно
Курс: първи

Мнение от mihaela_a »

Дали ще имаме лекции на 5 тогава :shock: :mrgreen: Аз мислех,че на 2-ри ще е откриването на факултета,ама явно не :scratch:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
RA[sgB]
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

iodine написа:Тъп въпрос:

От 1-ви до 5-ти трябваме ли им? :D

Освен да си вземем книжката :D и може би да се запишем за спорт... на 1-ви не е ли общо откриване?
Къде е тази зала 272?На кой етаж?
Споко за т'ва, лесно ше я намериш и същия ден, след като знаеш, че е в ректората, все някой ще има да пита.
Книжките ще ни ги дадат на 5 в ЮФ,а за спорта знам,че може да се запишеш до края на октомври....така че спокойно може според мен да се появиш за първи път чак на 5,поне аз така мисля!Пък за залата да питам от рано,че съм леко неориентиран в пространството :wink:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Започвам да отговарям на въпросите поред.

Абе т'ва да не ви е МУ тука, та веднага след откриването да имате лекции :lol: Откриването е официално събитие, no лекции, no нищо.

За програмата е рано да питате, споко. Тя и без това преминава през една седмица доуточняване, изменяне на упражнения и т.н. По принцип в университета лекции и упражнения се провеждат от 7 сутринта до 9 вечерта, аз съм била натиквана и в двата случая. Да знаете, че на преподавателите също не им е кеф и търсят алтернативни изходи.

Обяснявам как точно да стигнете до 272 (и не се дразнете на хората, че питат, защото и аз се изгубих на откриването).
Слизате на спирката на Шипка. Тая, последната на 280 и 306, там също спира девятката. От тази страна на университета има вход, влизате през него. Запътвате се към вратите вдясно от вас, вървите по коридора. В края на коридора пак отдясно ви се пада стълбище. Катерите се до третия етаж и там вляво в дъното има една симпатична стена с две двойни врати. Те тия две двойни врати са магическите портали към 272. Воала! :drunken:

Книжките няма да ви ги "дадат". Пак, т'ва да не ви е МУ да ви раздават всичко на ръка :mrgreen: Освен ако от администрацията на университета не им е дошъл акъла в главата, което силно ме съмнява, ще бъдете изправени пред чакането на една гигаааааантска опашка пред Отдел Студенти. Горе-долу както в деня на записването. На същата тази опашка ще чакате още много пъти по време на 5-годишния си престой в ЮФ.
(Бтв, внимавайте на коя опашка се редите - пред вратата обикновено има две опашки, тази отдясно е традиционно гигантската, тя е за прависти. Тази отляво е на международниците.)

Записването на спорт става до 9-и октомври, така че няма да се плашите. Само трябва да си знаете факултативния номер, за да се запишете.

И един съвет от мен - букмаркнете си някъде сайта на юридическия и го проверявайте. Там се изнася цялата информация за срокове за подаване на документи, изпитни сесии, там ще ви бъде публикувана и програмата.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Мисля, че говоря от името на всички -
Благодаря за разясненията! :)
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Абсолютно ; ) МидУинтър заслужава и почерпка, като се започне, ако питате мен. И между другото много се радвам, че чак на 5-ти е откриването ни. Някак си идеята за 2-ри не ми допадаше : )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

А студентските си книжки може ли да ги вземем преди 5?Ако не може определено ще се появя чак на 5 за първи път :wink:
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

RA[sgB] написа:А студентските си книжки може ли да ги вземем преди 5?Ако не може определено ще се появя чак на 5 за първи път :wink:
Ми, на мене като се записвах, ми казаха, да не идвам на откриването, да си искам книжката, ми на следващия или по-следващия ден. Аз също се надявам да пътувам до София чак на 3-ти (с трена) или на 4-ти (с автобуса) :cheers:

Пък мистерията със спорта - къде се записваш, пак при отдел студенти ли? :scratch: Книжките като ги получим имаме ли подписи или трябва да гоним преподаватели да се подписват? Убих се да ровя из този форум и все нищо не разбирам.

Тоя университет няма никаква организация, че даже и никoй нищо не ти казва, пълен непукизъм и неуредица!
И един съвет от мен - букмаркнете си някъде сайта на юридическия и го проверявайте. Там се изнася цялата информация за срокове за подаване на документи, изпитни сесии, там ще ви бъде публикувана и програмата.
Определено, само да имам интернет и в София... Благодаря много за всичката информация до сега Изображение
В името на потока! Втория!
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Записването за спорт става в отделните бази на Университета,зависи какъв спорт искаш.А датите са от 2 до 9 :wink:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Кой ще се пише на танци с мен? :mrgreen:

П.С. Може ли да не пиша нито един от избирателните за първия семестър?
Аватар
Ozmodias
В началото бе словото

Мнение от Ozmodias »

Понеже прочетох страница 1 и страница последна, та мерси за изчерпателната информация, но ще има ли среща на форума, да се запознаем, да обясните някои неща и да ударим по една бира в последните дни на циганското лято??
kaloyand
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от kaloyand »

Ozmodias написа:Понеже прочетох страница 1 и страница последна, та мерси за изчерпателната информация, но ще има ли среща на форума, да се запознаем, да обясните някои неща и да ударим по една бира в последните дни на циганското лято??
последно мисля че се разбрахме срещата да е на 29септемви от 17,30 пред Ректората.Поправете ме ако греша :)
Право,3 курс,13гр
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

1.добре си разбрал за срещата :P
2. Миме, аз ще се запиша с тебе на танци :) :flower:
3. Ozmodiаs= Дени? :) :rr:
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

А така :flower: Танците ми се виждат много готина възможност, дано да не се подведем. Ти танцувала ли си преди?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

дам :) 2 години съм играла художествена гимнастика и 9 години класически балет :flower: ( тренирала съм и две години карате ама то май не се числи към танците :)
аз предполагам, че може да ми е малко скучно в началото ако повечето са начинаещи, ама няма значение :)
ти занимавала ли си се с танци преди ?
Заключено

Обратно към “Други”