Празни приказки като цяло,но мен ми харесва.
Първата година присъствах,втората се успах и не отидох.
Сега мисля пак да ида
Модератор: MidwinterSun

Ти ако си мислиш, че всичките 4 курса МО и всичкие 5 курса право ще се изсипяяят...happyswift написа:На това откриване, къде ще ни съберат.Като си представя само 4 курса МО и 5 курса Право, като се има напредвид всичките дето са се прехвръляли от други специалности

"Хипотетично.." как се казваше в една популярна рекламаMidwinterSun написа:Ти ако си мислиш, че всичките 4 курса МО и всичкие 5 курса право ще се изсипяяят...happyswift написа:На това откриване, къде ще ни съберат.Като си представя само 4 курса МО и 5 курса Право, като се има напредвид всичките дето са се прехвръляли от други специалности
И аз смятам да ходяcuci написа:Дам... и аз ще отида, все пак ще ми е за първи път
Аз мисля че няма да има никакъв проблем ако се запишеш предварително:) Все пак иначе няма да е честно , ако свършат местата за даден спорт и да не можеш да тренираш това, което искаш. Аз също ще ходя на 2ри да се запиша за съвременни танциZari_M написа:Здравейте,колеги!Най накрая и аз да се разпиша в този форум, и да споделя, че колкото повече приближава 5.10, толкова повече ми се изпарява и ентусиазъм, и желание за учене и всичко
хах. Имам и един въпрос, на който не вярвам някой да знае отговора, но все пак да се пробвам. Има ли вариант да се запиша за някакъв спорт преди 5.10, тъй като записването започва от 2ри и имам притеснения, че ще свършат местата. Поне до такъв извод стигнах след като изчетох темата за спорта. Благодаря предварително и ще се видим на 5ти