Но щом е толкова трудно, значи си заслужава!
Приети - БАЛКАНИСТИКА
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Приети - БАЛКАНИСТИКА
Малко ми развали представите за специалността....
- Nina_K
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
"Светът на Балканите тъкмо днес е пълен с много нови възможности за поглед надалеко. Някои имат очи за тях - други нямат."
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Мацка, недей да ни плашиш така...
Бъзикам се, хубаво е, че има кой да ни каже за какво става въпрос. А пък то и аз си очаквам, че ще е трудно, най-малкото, защото ще започнем от нулата с езиците. 
И да си знаеш, че като започнем ще имем много въпроси относно преподавателите - кой по-добър, кой по-лош.
И да си знаеш, че като започнем ще имем много въпроси относно преподавателите - кой по-добър, кой по-лош.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Отивай с нагласата, че всички са лоши пък ако някой се окаже не чак толкоз - по-добре!iliyana_blg написа: И да си знаеш, че като започнем ще имем много въпроси относно преподавателите - кой по-добър, кой по-лош.
Компютърни науки 1 курс
и аз сам тук привет на всички колеги и колежки
- Betty*
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Брей, колко станаха мъжете вече
Дайте да започваме да се организираме, че не всеки ще има нет първите дни в София...
- Тединкъъъ
- Пишете, о, братя
- Специалност: Славянска филология
- Обратна връзка:
Специалността ви е повече от трудна, но е една от най-добрите в СУ. Само да ви влече.Иначе - след първата година може и повече от половината да се окажат аут.pacho_r написа:Малко ми развали представите за специалността....![]()
Айде някой ако разбере програмата да я сподели тук накратко 
- Антоанета
- В началото бе словото
Предлагам да се видим един или два дена преди първи октомври.Какво ще кажете срещата да е някъде в студентски град, удобно ли ще бъде за повечето от вас?
"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"
- iliyana_blg
- Да живей словото
Ами тъй като няма да съм в Студентски, няма да ми е супер удобно, но все пак, ако така решите. А пък и ако е през деня, няма да ми представлява никаква трудност, вечерта ще е малко по-кофти, но все пак, ако повечето искате в Студентски, там ще е, няма как. 
ми аз сам съгласен за срещата преди 1 октомври
само пишете къде ,кога и сам там
само пишете къде ,кога и сам там
- Антоанета
- В началото бе словото
Ще си позволя да предложа аз, тъй като не остана много време до началото на учебната година.
Предлагам срещата да бъде на 30- ти септември, някъде към късния следобед (17-18 часа), не знам заведения в София, все още не я познавам... някой да предложи.Пак ще кажа, че ако на повечето им е удобно- нека да се видим в студентски град, ако пък ли не- някъде другаде.
Предлагам срещата да бъде на 30- ти септември, някъде към късния следобед (17-18 часа), не знам заведения в София, все още не я познавам... някой да предложи.Пак ще кажа, че ако на повечето им е удобно- нека да се видим в студентски град, ако пък ли не- някъде другаде.
"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"
- Nina_K
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
iliyana_blg написа:Мацка, недей да ни плашиш така...![]()
Бъзикам се, хубаво е, че има кой да ни каже за какво става въпрос. А пък то и аз си очаквам, че ще е трудно, най-малкото, защото ще започнем от нулата с езиците.
"Светът на Балканите тъкмо днес е пълен с много нови възможности за поглед надалеко. Някои имат очи за тях - други нямат."
- Betty*
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами ако искате в 18:00, ама наистина не знам къде, защото ще е трудно да се познаем. Предполагам всички знаят къде е Фантастико, там да се срещнем?
- iliyana_blg
- Да живей словото
18:00 е добре като час. Иначе аз Фантастико не го знам къде е, но ако там ще бъде срещата - ще го намеря някак си.
Но все пак не е ли по-добре на някое малко по-централно местенце, гледах хората от другите специалности се чакат пред Ректората, него всички го знаем къде е. Другите какво мислите?! Хихи или само ние тричките с Тони и Бети ще се виждаме.
Както и да е, иначе аз предоплагам, че вас двечките ще ви позная, защото съм ви виждала на снимки.
А може и като се разберем всички, които ще идваме да си разменим снимки, за да имаме някаква представа за кого да се оглеждаме. А пък няма да е лошо и телефончетата да си знаем. Но това ще се доразберем.
Хайде останалите колеги, казвайте какво мислите за часа и мястото...
Както и да е, иначе аз предоплагам, че вас двечките ще ви позная, защото съм ви виждала на снимки.
Хайде останалите колеги, казвайте какво мислите за часа и мястото...