Има ли начин да се набутам в 51 блок?
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: Има ли начин да се набутам в 51 блок?
Хахах,ми аз не видях кои номера са до мен,но ми направи впечатление,че моята стая е първата,а очаквах 801 и 802 да са преди нея.
Явно за тези стаи,започващи с 8, има мнооого крила 
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
завършващи на 6 са последни стаи в коридорите отдясно на асансьорите
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
С други думи - каниш ни на гости?O|OeHukc написа:завършващи на 6 са последни стаи в коридорите отдясно на асансьорите
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Ами сигурно си го прочел на бележката, която бяха лепнали на вратата. Обясняваше се как било забранено да имаме готварски уреди и да готвим по стаите, защото на всеки етаж си имало кухня, в която можело да си готвим. Аз на моя етаж видях само 1 врата, която не беше номерирана, а и на нея беше кацнала муха, та предположих, че това ще да е кухнятаRadoRado написа: п.с. Някой видял ли е кухните оО Аз прочетох за някакво такова чудо (или съм се заблудил), ма не се сетих да видя къде са.
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
А на моя етаж ,ако изобщо може да се говори за такъв, има само няколко стаи, асансьорна шахта и една заключена врата - в задачката се пита: Кое от тези ще да е кухнятаmina написа:Ами сигурно си го прочел на бележката, която бяха лепнали на вратата. Обясняваше се как било забранено да имаме готварски уреди и да готвим по стаите, защото на всеки етаж си имало кухня, в която можело да си готвим. Аз на моя етаж видях само 1 врата, която не беше номерирана, а и на нея беше кацнала муха, та предположих, че това ще да е кухнятаRadoRado написа: п.с. Някой видял ли е кухните оО Аз прочетох за някакво такова чудо (или съм се заблудил), ма не се сетих да видя къде са.
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Да, и аз прочетох тези общи правила и първата ми реакция беше, че няма да се спазват многоmina написа:Ами сигурно си го прочел на бележката, която бяха лепнали на вратата. Обясняваше се как било забранено да имаме готварски уреди и да готвим по стаите, защото на всеки етаж си имало кухня, в която можело да си готвим. Аз на моя етаж видях само 1 врата, която не беше номерирана, а и на нея беше кацнала муха, та предположих, че това ще да е кухнятаRadoRado написа: п.с. Някой видял ли е кухните оО Аз прочетох за някакво такова чудо (или съм се заблудил), ма не се сетих да видя къде са.
Но все пак ако ни предоставят добра кухня ( печка, дъска за рязане и някви такива), аз съм склонен да подбивам цените на манджа стрийт с по-качествена храна
@Leila_Valera - залагам на асансиорната шахта. Някъде около противотежестта
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
амиLeila_Valera написа:С други думи - каниш ни на гости?O|OeHukc написа:завършващи на 6 са последни стаи в коридорите отдясно на асансьорите
ъ
аз
такова
няма ме там сега
исках да ви кажа подредбата
А аз искам да попитам тези, които нямат тераси - мислили ли сте къде ще си простирате дрехите? 
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
Предполагам, че идеята на заповедта е да не се задейства противопожарният датчик (но той дали е топлинен или реагиран на пушекRadoRado написа: Да, и аз прочетох тези общи правила и първата ми реакция беше, че няма да се спазват много![]()
Но все пак ако ни предоставят добра кухня ( печка, дъска за рязане и някви такива), аз съм склонен да подбивам цените на манджа стрийт с по-качествена храна
@Leila_Valera - залагам на асансиорната шахта. Някъде около противотежестта
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
Ние все още се чудим къде да ги перемmina написа:А аз искам да попитам тези, които нямат тераси - мислили ли сте къде ще си простирате дрехите?
Сега сериозно - единият вариант е да се окачват в банята, вторият - да се ползват перални, за които чух сравнително добри отзиви - там ти връщали прането изсушено и изгладено
-
xristine
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
Здравейте съседи ,и аз имах късмета да съм в този блок , но нещо съм изпуснала информацията за кухните по етажи,и това че не може да се готви в стаята предполагам че означава че не мога и микровълнова да взема с мен ? права ли съм
Аз знам за обществените перални, че предлагат сушене на дрехите, ама чак пък изгладени?
Ако наистина има такова нещо, ще е супер. Защото иначе не ми харесва идеята да тупна в стаята дъска за гладене и ютия... А и гладенето хич не ми се отдава 
Ами аз така го тълкувам, но по-добре да питаш домакинката направоxristine написа:Здравейте съседи ,и аз имах късмета да съм в този блок , но нещо съм изпуснала информацията за кухните по етажи,и това че не може да се готви в стаята предполагам че означава че не мога и микровълнова да взема с мен ? права ли съм
-
xristine
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
мерси,сигурно така ще направя 
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Абе те терасите за простор хубаво, ама са си и екстремно преживяване :Д Первазите са доста ниски и ако си по високите етажи, усещането е яко
п.с. Хората с тераси може да направим далавера и да простираме прането на другите срещу гладене на нашето
п.с.2 христине - съквартиранта ми домъкна микровълнова печка и не мисля, че ще бъде проблем изобщо.
п.с.3 За претоварените електрически мрежи, хората са измислили трифазен ток
Но наистина ако във всяка стая се пусне печка, бушоните ще гърмят доста начесто.
п.с. Хората с тераси може да направим далавера и да простираме прането на другите срещу гладене на нашето
п.с.2 христине - съквартиранта ми домъкна микровълнова печка и не мисля, че ще бъде проблем изобщо.
п.с.3 За претоварените електрически мрежи, хората са измислили трифазен ток
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/