Има ли начин да се набутам в 51 блок?

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Re: Има ли начин да се набутам в 51 блок?

Мнение от deny_s »

Хахах,ми аз не видях кои номера са до мен,но ми направи впечатление,че моята стая е първата,а очаквах 801 и 802 да са преди нея. :roll: Явно за тези стаи,започващи с 8, има мнооого крила :lol:
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

завършващи на 6 са последни стаи в коридорите отдясно на асансьорите
Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Leila_Valera »

O|OeHukc написа:завършващи на 6 са последни стаи в коридорите отдясно на асансьорите
С други думи - каниш ни на гости? :wink:
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.

Регионално развитие и политика
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

RadoRado написа: п.с. Някой видял ли е кухните оО Аз прочетох за някакво такова чудо (или съм се заблудил), ма не се сетих да видя къде са.
Ами сигурно си го прочел на бележката, която бяха лепнали на вратата. Обясняваше се как било забранено да имаме готварски уреди и да готвим по стаите, защото на всеки етаж си имало кухня, в която можело да си готвим. Аз на моя етаж видях само 1 врата, която не беше номерирана, а и на нея беше кацнала муха, та предположих, че това ще да е кухнята :lol:
Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя

Мнение от Leila_Valera »

mina написа:
RadoRado написа: п.с. Някой видял ли е кухните оО Аз прочетох за някакво такова чудо (или съм се заблудил), ма не се сетих да видя къде са.
Ами сигурно си го прочел на бележката, която бяха лепнали на вратата. Обясняваше се как било забранено да имаме готварски уреди и да готвим по стаите, защото на всеки етаж си имало кухня, в която можело да си готвим. Аз на моя етаж видях само 1 врата, която не беше номерирана, а и на нея беше кацнала муха, та предположих, че това ще да е кухнята :lol:
А на моя етаж ,ако изобщо може да се говори за такъв, има само няколко стаи, асансьорна шахта и една заключена врата - в задачката се пита: Кое от тези ще да е кухнята :lol:

Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

mina написа:
Да, и аз прочетох тези общи правила и първата ми реакция беше, че няма да се спазват много :)
Но все пак ако ни предоставят добра кухня ( печка, дъска за рязане и някви такива), аз съм склонен да подбивам цените на манджа стрийт с по-качествена храна :)

@Leila_Valera - залагам на асансиорната шахта. Някъде около противотежестта :)
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Leila_Valera написа:
O|OeHukc написа:завършващи на 6 са последни стаи в коридорите отдясно на асансьорите
С други думи - каниш ни на гости? :wink:
ами
ъ
аз
такова

няма ме там сега
:mrgreen:

исках да ви кажа подредбата :)
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

А аз искам да попитам тези, които нямат тераси - мислили ли сте къде ще си простирате дрехите? :?
Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя

Мнение от Leila_Valera »

RadoRado написа: Да, и аз прочетох тези общи правила и първата ми реакция беше, че няма да се спазват много :)
Но все пак ако ни предоставят добра кухня ( печка, дъска за рязане и някви такива), аз съм склонен да подбивам цените на манджа стрийт с по-качествена храна :)

@Leila_Valera - залагам на асансиорната шахта. Някъде около противотежестта :)
Предполагам, че идеята на заповедта е да не се задейства противопожарният датчик (но той дали е топлинен или реагиран на пушек :roll: ). А в 42 блок направо са им казали, че нямат право да ползват никакви други уреди и щели да им ги приберат, ако се опитат да внесат :shock: Обяснението било, че щяла да се претовари ел.инсталацията. Предвид факта, че при нас ще има хладилници, телевизори и кой знае още какво, надявам се, че чак такова ограничение няма да има. :D

Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя

Мнение от Leila_Valera »

mina написа:А аз искам да попитам тези, които нямат тераси - мислили ли сте къде ще си простирате дрехите? :?
Ние все още се чудим къде да ги перем :mrgreen:
Сега сериозно - единият вариант е да се окачват в банята, вторият - да се ползват перални, за които чух сравнително добри отзиви - там ти връщали прането изсушено и изгладено :)

xristine
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от xristine »

Здравейте съседи ,и аз имах късмета да съм в този блок , но нещо съм изпуснала информацията за кухните по етажи,и това че не може да се готви в стаята предполагам че означава че не мога и микровълнова да взема с мен ? права ли съм
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

Аз знам за обществените перални, че предлагат сушене на дрехите, ама чак пък изгладени? :shock: Ако наистина има такова нещо, ще е супер. Защото иначе не ми харесва идеята да тупна в стаята дъска за гладене и ютия... А и гладенето хич не ми се отдава :roll:
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

xristine написа:Здравейте съседи ,и аз имах късмета да съм в този блок , но нещо съм изпуснала информацията за кухните по етажи,и това че не може да се готви в стаята предполагам че означава че не мога и микровълнова да взема с мен ? права ли съм
Ами аз така го тълкувам, но по-добре да питаш домакинката направо :)
xristine
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от xristine »

мерси,сигурно така ще направя :)
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

Абе те терасите за простор хубаво, ама са си и екстремно преживяване :Д Первазите са доста ниски и ако си по високите етажи, усещането е яко :)

п.с. Хората с тераси може да направим далавера и да простираме прането на другите срещу гладене на нашето :)

п.с.2 христине - съквартиранта ми домъкна микровълнова печка и не мисля, че ще бъде проблем изобщо.

п.с.3 За претоварените електрически мрежи, хората са измислили трифазен ток :shock: Но наистина ако във всяка стая се пусне печка, бушоните ще гърмят доста начесто.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”