samanta_ написа:нали трябва да кара бакалвър 4 г и после магистър 1 г
Това не е вярно.
Магистратурите са различни.
Ако си например във ФМИ и си магистър (неспециалист) обучението ти е 5 семестъра, тоест накрая точно преди да завършиш си магистър трети курс.
samanta_ написа:тост учи 2 години и половина ли кво?
5 семестъра са две години и половина, да.
Не знам откъде сте решили, че магистратурите са една година. Може би визираш конкретен човек, за който знаеш, че учи 4+1 година, но извинявай,не си го написал(а) във въпроса си.
Имам въпросче - понеже в списъка, настанителната заповед и изобщо навсякъде ми е объркано името, домакинката каза, че трябва да уведомя комисията. Къде да ги диря? В 42Б ли?
П.П. Настаних се 51 блок - мога да кажа само: ЕКСТРА СИ Е!!!
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
nieni написа:Един въпрос-нали срокът за настаняване в общежитие е от 15 до 20 септември,тогава работила ли е комисията и вс останали вчера/19.09./ и днес/20.09./?
Ами не съм ходила да проверя лично, но да.. казаха, че ще работят и трябва да са работили (и да работят в момента), понеже това си е все още във срока за записване
Последно промяна от Morgenrot на 20 Сеп 2009, 13:15, променено общо 1 път.
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
nieni написа:Един въпрос-нали срокът за настаняване в общежитие е от 15 до 20 септември,тогава работила ли е комисията и вс останали вчера/19.09./ и днес/20.09./?
Като се изнасях от общежитието на 19 сутринта, имаше хора, кото се настаняваха, т.е. поне касите на 42Б са работели предполагам, но за ръководството
Аз ходих вчера и в моя блок си се настаняваха хора.
Въпрос: На списъците в интернет пише, че съм в стая с още 2 момичета, но когато се настаних, се оказа, че стаята е двойка. Питах домакинката и тя отговори, че нямало никой писан в тази стая, и че най-вероятно щели да пратят някого на 2ра класация. Възможно ли е така да изчезват тез хора, или има някъде грешка??? Бтв, аз съм в 17 блок, стая 804, ако някой си ме припознае, да пише.
mi_re_l@ написа:Въпрос: На списъците в интернет пише, че съм в стая с още 2 момичета, но когато се настаних, се оказа, че стаята е двойка. Питах домакинката и тя отговори, че нямало никой писан в тази стая, и че най-вероятно щели да пратят някого на 2ра класация. Възможно ли е така да изчезват тез хора, или има някъде грешка??? Бтв, аз съм в 17 блок, стая 804, ако някой си ме припознае, да пише.
Възможно е да е станала грешка при изготвянето на класацията.
Щом си се настанила, едва ли ще те местят. По-скоро някой от другите двама е класиран в друг блок/стая, но е объркан в списъка.
mi_re_l@ написа:Въпрос: На списъците в интернет пише, че съм в стая с още 2 момичета, но когато се настаних, се оказа, че стаята е двойка. Питах домакинката и тя отговори, че нямало никой писан в тази стая, и че най-вероятно щели да пратят някого на 2ра класация. Възможно ли е така да изчезват тез хора, или има някъде грешка??? Бтв, аз съм в 17 блок, стая 804, ако някой си ме припознае, да пише.
И аз мислех, че ще бъда с две първокурснички от моя факултет и се оказа, че едната от тях явно се е отказала и на нейно място се е настанило едно момиче от втори курс. Странно ми е, че толкова бързо стават тези размествания, но не бери грижа, важното е ти да се настаниш А и се радвай, че си в двойка