RA[sgB] написа:Къде е тази зала 272?На кой етаж?
ректорат, северно крило (ляво от централния вход), 3 етаж май?
2 или 3 от изпитите ми бяха там
но пък какво се плашиш- няма да си единствен в тази посока, потоци от юристи ще се насочат натам
RA[sgB] написа:Къде е тази зала 272?На кой етаж?
Книжките ще ни ги дадат на 5 в ЮФ,а за спорта знам,че може да се запишеш до края на октомври....така че спокойно може според мен да се появиш за първи път чак на 5,поне аз така мисля!Пък за залата да питам от рано,че съм леко неориентиран в пространствотоiodine написа:Тъп въпрос:
От 1-ви до 5-ти трябваме ли им?
Освен да си вземем книжкатаи може би да се запишем за спорт... на 1-ви не е ли общо откриване?
Споко за т'ва, лесно ше я намериш и същия ден, след като знаеш, че е в ректората, все някой ще има да пита.Къде е тази зала 272?На кой етаж?

Ми, на мене като се записвах, ми казаха, да не идвам на откриването, да си искам книжката, ми на следващия или по-следващия ден. Аз също се надявам да пътувам до София чак на 3-ти (с трена) или на 4-ти (с автобуса)RA[sgB] написа:А студентските си книжки може ли да ги вземем преди 5?Ако не може определено ще се появя чак на 5 за първи път
Определено, само да имам интернет и в София... Благодаря много за всичката информация до сегаИ един съвет от мен - букмаркнете си някъде сайта на юридическия и го проверявайте. Там се изнася цялата информация за срокове за подаване на документи, изпитни сесии, там ще ви бъде публикувана и програмата.

последно мисля че се разбрахме срещата да е на 29септемви от 17,30 пред Ректората.Поправете ме ако грешаOzmodias написа:Понеже прочетох страница 1 и страница последна, та мерси за изчерпателната информация, но ще има ли среща на форума, да се запознаем, да обясните някои неща и да ударим по една бира в последните дни на циганското лято??