Логопедия
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Re: Логопедия
Аз бих записал поне 4-5 спорта,но няма да има време за всичко и за това ще е само един най-вероятно поне на този етап. Много каратистки нещо има тука
да разбирам,че по дискотеките няма да имам проблеми като съм с вас 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Ще те пазиме,няма как
.А да ви питам,чуждият език при нас задължителен ли ще е,от кога се почва и ако знаете между какви езици може да избираме?
- Spondaic
- Да живей словото
Може да избираме измежду Български и .... Български,демек чужд език няма,за наше нещастие както и спорта не ни е задължителен ( за мое нещастие) и така. Това мога да ти кажа аз, о пазителко моя 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
Абе,с тея трудни предмети,където ще учим..мисля,че е по-добре без език
А друго да ви питам,за учебници още нищо не се знае,нали?Дали ще ги купуваме или от библиотеката ще взимаме?
А друго да ви питам,за учебници още нищо не се знае,нали?Дали ще ги купуваме или от библиотеката ще взимаме?
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
- shubi
- Пишете, о, братя
Аз спортове... ами не ,че не харесвам, но няма да имам време, защото освен на лекции, ще трябва да ходя и на работа и на репетиции ... Та би ми било непосилно... За учебници... сигурно ще има да се купува нещо...
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
и аз съм така работа, лекции, дано да смогвамеshubi написа:Аз спортове... ами не ,че не харесвам, но няма да имам време, защото освен на лекции, ще трябва да ходя и на работа и на репетиции ... Та би ми било непосилно... За учебници... сигурно ще има да се купува нещо...
- Spondaic
- Да живей словото
А ти какво работиш?
- shubi
- Пишете, о, братя
Колегии, видяхте ли инфото за откриването?
http://62.44.105.4/otkrivane.html
Какво май няма да се ходи до факултета... Дайте да се организираме нещо, макар, сигурно ще има и откриване на учебната година, което ще започне по- рано в Ректората...
deskasmeska, ще трябва да ги съчетаем работа и лекции
а ти какво бачкаш и аз да попитам? 
http://62.44.105.4/otkrivane.html
Какво май няма да се ходи до факултета... Дайте да се организираме нещо, макар, сигурно ще има и откриване на учебната година, което ще започне по- рано в Ректората...
deskasmeska, ще трябва да ги съчетаем работа и лекции
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
- shubi
- Пишете, о, братя
УУу =) Яко...
Тамън по купони ще има кой да ни учи разни коктейлчета как да забъркваме 
- mishoni_
- Драскач
- Обратна връзка:
А някоя от вас колежки, да живее случайно в жк. Младост

Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
е много ясно... ще ви науча как да правите няколко смъртоностни шотчетаshubi написа:УУу =) Яко...Тамън по купони ще има кой да ни учи разни коктейлчета как да забъркваме
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
ами аз не амаа я кажи в коя Младост си, че аз съм в Студентски та може да си ми наблизо..mishoni_ написа:А някоя от вас колежки, да живее случайно в жк. Младост![]()