Дам, добър бой стана.ники написа:Aх, как ги изпуснахме! Но пък агитката..... ПОКЛОН!
Лига Европа 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Лига Европа 2009/2010
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Кажи бе,многознайко...кажи за боя...ти беше ли там?Бавария написа:Дам, добър бой стана.ники написа:Aх, как ги изпуснахме! Но пък агитката..... ПОКЛОН!
Гледай си о(т)борчето от под(х)уене и тихичко...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Аз бях там.

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Говеждата злоба край няма.camel написа:Аз бях там.![]()
Неделя ще ви я изкараме през...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Митак...аз личо съм мноооооогооо разочарован...
Ето това написах и в нашия форум:
Ето това написах и в нашия форум:
Аз пък съм крайно разочарован...и мисля, че знаете от кое...
Мислех да не пиша още снощи, щото тогавашните ми думи щяха да ми донесат (поне) Бан....
иначе:
Фалос за всички, които се бият...
Фалос за всички нещастници, които са отишли на стадиона за да показва амфетаминово-хероиново-кежуалската си простотия
Фалос за всички 15-годишни-YouTube-чикиджийски-кежуал тарторчета, дето ми показват средни пръсти и ме псуват, когато казвам на горепосочените "Селяни"
Ще им викам селяни, защото са
Селяни са, понеже развалиха настроението е мача на годината, защото не сме се събирали толко хора от не-помня-кога, а в неделя ще има в пъти по-малко, именно, защото вече и в нашия сектор бият и тъпчат
Селяни са, защото станахме бетер говедата...защото се превръщаме в това, което най-много присмиваме и ненавиждаме...
Сигурен съм, че веднага ще се измисли някаква супер правдива причина и повод всичко това да стане...набързо ще се вмъкне в картинката я говедо, я терорист, я некой марсиянец...всеки който е против ще бъде заклеймен...и готово...
Но така за пореден път ще изгоните хората...
Жал ми е...яд ме е, защото като трябва да се правят бритни спиърс-гръчки-шалалаалаа...чака-рака...тупца..ЦСКААААААА-песнички или хореография...всички са много горди и пъчат некви такива...некосмати-още-тинйжърски пъпчиви гърди...но когато нещо такова се случи...се скатават като мишки...
Поемете отговорност, стюарди оправдайте си парите...Дучковци-глави-крака-маймуни...оправдайте си доверието, оправдайте си позициите...
Нека такива селении не се случват вече...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
С тоя бой верно станахме бетер говеда. Аз изобщо не видях, какво стана, но ми направи отвратително впечатление. Иначе говеждата злоба... Предполагам и този път билбо е броил зрителите един по един и ще излезе с някое комепетентно мнение. ОСтаналите може да си коментират и техния отбор.
Надъхан мач на добрите в синьо срещу очевадно доста класния Виляреал. Очаквам да ви смачкаме в неделя
ники,
Хората точно не съм ви броил. Видя се, че Б сектор е празен с изключение на около 1000 души. Тоест пак не си напълнихте стадиона. След историческото отстраняване на Динамо и невиждано медийно зомбиране цяла седмица за тоя мач, отново сте си на 30 000. Което пак си е добра бройка всравнение с колосалните 16 000 срещу Ливърпул.

ники,
Хората точно не съм ви броил. Видя се, че Б сектор е празен с изключение на около 1000 души. Тоест пак не си напълнихте стадиона. След историческото отстраняване на Динамо и невиждано медийно зомбиране цяла седмица за тоя мач, отново сте си на 30 000. Което пак си е добра бройка всравнение с колосалните 16 000 срещу Ливърпул.

- ники
- Легендарен флуудър
Неделя брой хубаво. Инача аз на няколко места прочетох 35 000.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Изненадващо не съм бил там.Митака написа:Кажи бе,многознайко...кажи за боя...ти беше ли там?Бавария написа:Дам, добър бой стана.ники написа:Aх, как ги изпуснахме! Но пък агитката..... ПОКЛОН!
Гледай си о(т)борчето от под(х)уене и тихичко...
Не е като да съм чорбар, но това не пречи да познавам хора, които са били на това място и знаят разни неща.
Не, не съм многознайко - не вадя тука статистики и теореми.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Да Дичоу,да Ники има причина да стане този бой и не ми говорете за пъпчиви тинейджуъри и т.н.Дичоу написа:Митак...аз личо съм мноооооогооо разочарован...
Ето това написах и в нашия форум:Аз пък съм крайно разочарован...и мисля, че знаете от кое...
Мислех да не пиша още снощи, щото тогавашните ми думи щяха да ми донесат (поне) Бан....
иначе:
Фалос за всички, които се бият...
Фалос за всички нещастници, които са отишли на стадиона за да показва амфетаминово-хероиново-кежуалската си простотия
Фалос за всички 15-годишни-YouTube-чикиджийски-кежуал тарторчета, дето ми показват средни пръсти и ме псуват, когато казвам на горепосочените "Селяни"
Ще им викам селяни, защото са
Селяни са, понеже развалиха настроението е мача на годината, защото не сме се събирали толко хора от не-помня-кога, а в неделя ще има в пъти по-малко, именно, защото вече и в нашия сектор бият и тъпчат
Селяни са, защото станахме бетер говедата...защото се превръщаме в това, което най-много присмиваме и ненавиждаме...
Сигурен съм, че веднага ще се измисли някаква супер правдива причина и повод всичко това да стане...набързо ще се вмъкне в картинката я говедо, я терорист, я некой марсиянец...всеки който е против ще бъде заклеймен...и готово...
Но така за пореден път ще изгоните хората...
Жал ми е...яд ме е, защото като трябва да се правят бритни спиърс-гръчки-шалалаалаа...чака-рака...тупца..ЦСКААААААА-песнички или хореография...всички са много горди и пъчат некви такива...некосмати-още-тинйжърски пъпчиви гърди...но когато нещо такова се случи...се скатават като мишки...
Поемете отговорност, стюарди оправдайте си парите...Дучковци-глави-крака-маймуни...оправдайте си доверието, оправдайте си позициите...
Нека такива селении не се случват вече...
Да има ги и такива,но къде ли ги няма?
Боят стана заради един човечец,който от началото на мача е казвал на околните,да сядат,да не скачат,да спрат да веят знамената,че много му пречели....е КУР,един голям,огромен КУР за такива хора.
Такива,като тоя си имат място и то е....Бееее сектор....там са такива,не ние!!!
Не съм стоял аз цял ден от сутринта в 10 до към 5 за оня нещастник да не ми вее едно знаме,защото му пречело.
КУР!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
На Дилдо какво да му кажа...."добрите" ще ги видим Неделя.
А колко е нахално говеждото мислене...ние Х с английски отбор,те падат от испански и пак говорят много...
А за публиката...дори говеждия Гонг:
А колко е нахално говеждото мислене...ние Х с английски отбор,те падат от испански и пак говорят много...
А за публиката...дори говеждия Гонг:
Национален стадион37000Дарко Цеферин (Сло)Иво Стефанов
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
Дори и така да е, пак може да стане и без бой. На един глупак като му се изрепчат няколко човека и ще мишкува до края на мача. Няма нужда да се излагаме.
А пък "добрите" спасиха разгром само благодарение на Петков.
Не...не може без бой,Ники.ники написа:Дори и така да е, пак може да стане и без бой. На един глупак като му се изрепчат няколко човека и ще мишкува до края на мача. Няма нужда да се излагаме.
Като искаш да не скачат хората или да няма знамена си има други сектори.
Остави това,ама тази "групичка" не спряла да псува играчите и да не пеят,а за техен късмет е имало наши хора там....
Съжалявам,ама такива хора в Г не искаме...и да и аз скочих през оградата и отидох!!!
Омръзна ми от такива хора...ако искате да падаме на нивото на говедата протестирайте за това и нека този,който има проблем да го каже пред всички,а не по форуми и т.н
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
Aз такива хора не ги подкрепям, ама на стадиона е пълно с тях на всеки по-посетен мач. Вярно е, че има и други сектори, а също и телевизия, ама решил и отишъл. Повечето просто гледат мача и си мълчат, в което аз не виждам нищо лошо. Грозно е, когато някой псува играчите цял мач, така е. Това за знамената също е доста глупаво, при положение, че те се вееха за 5 минутки. Но пък е доста по-грозно да погледнеш, как се бият в клетката.
Всъщност на един мач, ама кой беше.... пак хореографията беше с много знамена и едно момче ме халоса със знамето по главата поне 10 пъти
Единият път дори болеше 
Всъщност на един мач, ама кой беше.... пак хореографията беше с много знамена и едно момче ме халоса със знамето по главата поне 10 пъти
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Това, че отговорните лица не могат без бой, Митак не го прави задължителния и единствен начин...Митака написа: Не...не може без бой,Ники.
Като искаш да не скачат хората или да няма знамена си има други сектори.
Остави това,ама тази "групичка" не спряла да псува играчите и да не пеят,а за техен късмет е имало наши хора там....
Съжалявам,ама такива хора в Г не искаме...и да и аз скочих през оградата и отидох!!!
Омръзна ми от такива хора...ако искате да падаме на нивото на говедата протестирайте за това и нека този,който има проблем да го каже пред всички,а не по форуми и т.н
Просто съм разочарован, това е...
...на фона на супер голямата посещаемост и масивното викане, което не се случи нито на Тулуза нито на Дери нито на Динамо...не трябваше да стане тая селения...
Хората, които бяха спрели да идват на мачове дойдоха на този, заради епичната московска победа...
Е сега ги изгонихме отново...
Не искам "Г" да е джунгла...не искам обаче и да е опера...
Забравих да го спомена по-горе.... Фалос за всички дето млъкнаха след гола...поне около мен имаше такива...
Иначе...тези на които не им хареса случващото си изказаха мнението...с едно звучно "СЕЛЯНИ"...За това не обвинявай, че не сме го направили...но вмсето групата, която тарторосваше около мен (Които действително беха 15-годишни-YouTube-чикиджийски-кежуал тарторчета изригнаха с некви средни пръсти към сектора...
Митак, никой от сектора не е по-голям от самия сектор... Нито Дучо, нито глави, крака, ануси, Кировци, Торсиди, Горди-морди и лорди...нито ти, нито аз, нито арменския поп...За това не Вие, които не искаТЕ...и дето правите нещата да се случват и да не се случват, моля...съобразявайте се малко...вземете си поуките..и нека тия неща не се случват...
Как бащата утре ще заведе 12-годишното си лапе на пример...като може да го премажат всичките тия талази, дето са се изсипали да бият един единствен човек ?!
И не ми казвай да отиде в друг сектор...всички сме ЦСКАри...и във В и в Г и в А....
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ