Много се радвам, че сме на едно мнение!
Идеалната половинка?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Nadinanana
- В началото бе словото
- Специалност: Немска фиология
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/index.php?cat=10957
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Идеалната половинка?!
хой-хой-хой
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Nadinanana
- В началото бе словото
- Специалност: Немска фиология
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/index.php?cat=10957
е,това е за идеалната,иначе може да се задоваля и с дясната 
При мен-това си е моето място...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
а с коя ръка задоволяваш?
Don't look back, 'cause you know what you might see
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
[селска свалка] Така като я гледам на снимката, има си и чужди ръце, които я задоволяват. [/селска свалка]

-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Мнението е изтрито, защото съдържа обида към потребител.В Правилата на форума има много ясни точки за езика, който потребителите не могат да ползват.
Edit: Мила
My will be done!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
....
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
.... Придържайте се към темата и спазвайте добрия тон.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Искам да ви попитам нещо по-важно от 1 половинка, и по-важно от цесекарския цвят в някои горни постове:
Какво става ако и двете половинки са като гнили ябълки, ако единия мисли, че другия не струва и обратното? И примерно сте заедно, щото няма с кой друг?
Какво става ако и двете половинки са като гнили ябълки, ако единия мисли, че другия не струва и обратното? И примерно сте заедно, щото няма с кой друг?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
...
3. Ограничете спама до минимум. Мнения, които се считат за спам в теми, които не са за това (темите-игри и темата-чат), ще бъдат изтрити без предупреждение.
5. Спазвайте добър тон, цензурирайте езика си. Груби мнения и нецензурни мнения ще бъдат трити.
6. Въпроси и забележки отнасящи се лично към някой потребител изпращайте чрез лични съобщения.
7. Форумът не е място за изясняване на лични конфликти. Ако потребител бъде обиден, публично или на ЛС, от друг потребител, има право да подаде оплакване до администраторския екип. Нарушилият правилата получава първо официално предупреждение. При получени три несвързани едно с друго оплаквания от различни потребители и съответно три предупреждения, се налага бан.
Приемете, че уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.
3. Ограничете спама до минимум. Мнения, които се считат за спам в теми, които не са за това (темите-игри и темата-чат), ще бъдат изтрити без предупреждение.
5. Спазвайте добър тон, цензурирайте езика си. Груби мнения и нецензурни мнения ще бъдат трити.
6. Въпроси и забележки отнасящи се лично към някой потребител изпращайте чрез лични съобщения.
7. Форумът не е място за изясняване на лични конфликти. Ако потребител бъде обиден, публично или на ЛС, от друг потребител, има право да подаде оплакване до администраторския екип. Нарушилият правилата получава първо официално предупреждение. При получени три несвързани едно с друго оплаквания от различни потребители и съответно три предупреждения, се налага бан.
Приемете, че уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.
My will be done!!!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ако ти трябва адвокат, за да ти защитава интересите, на ЛС...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
Не се занимавай!Kristo написа:Ако ти трябва адвокат, за да ти защитава интересите, на ЛС...
Тяхната е мътна и кървава...
la douleur exquise
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
....
Кристо, по темата - когато и двете половинки не са читави, обикновено им е толкова гот заедно, че просто не осъзнават колко им е кофти, всъщност. И са си щастливи - т.е. няма проблеми. Пък и често се събират садо-мазо двойки на тоя принцип и си пасват идеално.
Колкото до идеята да си имаш "някого", колкото да не си сам - малоумно, грешно и издаващо пределно ниска самооценка. Поне според мен, де. Неслучайно любимото ми новогодишно пожелание гласи: "Внимавайте с мъжете от типа "по-добре този, отколкото никой" и бъдете по-малко жестоки с мъжете от типа "по-добре никой, отколкото този". Изключително вярно.
Кристо, по темата - когато и двете половинки не са читави, обикновено им е толкова гот заедно, че просто не осъзнават колко им е кофти, всъщност. И са си щастливи - т.е. няма проблеми. Пък и често се събират садо-мазо двойки на тоя принцип и си пасват идеално.
Колкото до идеята да си имаш "някого", колкото да не си сам - малоумно, грешно и издаващо пределно ниска самооценка. Поне според мен, де. Неслучайно любимото ми новогодишно пожелание гласи: "Внимавайте с мъжете от типа "по-добре този, отколкото никой" и бъдете по-малко жестоки с мъжете от типа "по-добре никой, отколкото този". Изключително вярно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември