Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Щом съм изписала " тооооолкова много думи" => съм се подразнила... Безумно логично е!!!!
Просто се опитах да ти обясня и да изясня недоразумението като голям човек, ама ти явно не си свикнала така.. При това - аз продължавах да бъда добронамерена, а ти продължаваш да се заяждаш ... Твоя работа ... И, като няма какво да кажеш, ще се отегчиш - нормално.. Дано ти е лесно в специалността, че голямо четене ще пада ...
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
Поздравления за Green-Space, която изпитва невероятната нужда да изясни всичко около отношението си към мен и поздравления за хората, които решават да анализират участниците и случващото се
Ce qu'on appelle une raison de vivre est en même temps une excellente raison de mourir.
Pixie - толкова съм спокойна, че сама не можеш да си представиш.. но нвм. Аз официално приключвам с абсурдния конфликт, който изобщо нямаше смисъл и причина да започваме.. Бих те помолила и ти да направиш същото, но си свободна да пишеш и мислиш, каквото искаш : )
mud - Елементарно е подобно изказване като твоето.. Нищо лично, не искам да се заяждам, да споря и най - малкото - да подклаждам нов конфликт.. Просто не мога да се сдържа да не ти го кажа ... Не можеш да си позволяваш да определяш когото и да било, без дори изобщо да го познаваш ...
Като " елементарен " можеш да характеризираш конфликтът, който възникна, аз самата го оценявам като такъв, но лично на мен определения не можеш да ми слагаш, а ако го правиш - те са неоснователни, дотогава, докогато не ме опознаеш поне отчасти... А, това от 5 поста в един форум, повярвай ми, не може да стане...
Мога още няколко неща да кажа, но се отказах, за да не отегчавам никой..
Надявам се да си ме разбрал правилно и да няма нови конфликти и нападки..
Най - искрено ви желая успех и на 2-мата : ))
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...