Културология 2009/2010

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
lani_chan
В началото бе словото

Re: Културология 2009/2010

Мнение от lani_chan »

Здравейте колеги. Много ми е приятно да се запознаем и вече нямам търпение да започне новата година. :)
Аз не живея за мига. Мигът живее за мен. ;-Р
Agarwaen
От дъжд на вятър

Мнение от Agarwaen »

lani_chan написа:Здравейте колеги. Много ми е приятно да се запознаем и вече нямам търпение да започне новата година. :)
Здравей и на теб. :cheers:

Точно се бях отчаял, че темата ни е на път да изчезне в забрава. Мерси, че я възроди. :lol:

:arrow: Впрочем колегите от повечето специалности си организират срещи преди първи, за да се опознаят. Ако има съгласни за такава инициатива и от нашата специалност, нека пишат, за да се разберем за евентуална дата.
Изображение
Аватар
Chimera
В началото бе словото

Мнение от Chimera »

И от мен здрастии (:
--
Идеята звучи добре, но аз лично ще се озова в София непосредствено преди 1-ви... така че остава елементът на изненадата (:
--
А иначе темата наистина има нужда от подкрепа... :)
Аватар
Rebeca
В началото бе словото

Мнение от Rebeca »

Аз също си мислех да си спретнем една срещичка преди да започнем официално :wink:

Chimera, и аз ще пристигна ден-два преди 1-ви, но не смятам, че е проблем да се съберем и на 30-ти ... въпросът е да не се чувстваме като в небрано лозе на откриването :P

Така че чакаме и останалите колеги да дадат мнение и предложения за дата, час и място :)
Love is not love which alters
when it alteration finds
when life gets hard ; when things change
true love remains the same...
Аватар
Ангелка
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от Ангелка »

Аз като се знам какъв съм мързел може и да пропусна и на 1ви да ме познаете с това,че не съм била на срещата :lol:
Like living dead, we'll never die...
Аватар
lani_chan
В началото бе словото

Мнение от lani_chan »

И аз не знам дали преди първи ще съм там, но напълно подкрепям идеята за среща. Само изберете някое по- лесно местенце за среща, че ние от провинцията да не се загубим. :lol: Предлагам да се видим на Ректората.
Аватар
Rebeca
В началото бе словото

Мнение от Rebeca »

Тъкмо се бях отчаяла, че само аз и Agarwaen сме ентусиасти за среща :) lani_chan, и аз не съм от София, така че пред Ректората май е най-удачно :wink: Други желаещи ? :roll:
Love is not love which alters
when it alteration finds
when life gets hard ; when things change
true love remains the same...
Аватар
lani_chan
В началото бе словото

Мнение от lani_chan »

Ще се намерят- и трима сме дружина в краен случай. :cyclopsani: Сега остава някой да предложи нещо за часа и всичко е уредено. :lol:
Agarwaen
От дъжд на вятър

Мнение от Agarwaen »

Подкрепям предложението за 30-и. ;) Щом всички са съгласни точно на този ден да бъде срещата и аз съм за. :) Важното е всеки от нас да го устройва датата. Мисля, че е най-удачно точно един ден преди първи да се съберем, понеже трябва да съобразим, че има и доста колеги от провинцията, които нямат възможност по-рано. Може да отскочим до Борисовата, ако времето е приятно. Това го обмислям като примерен вариант. Според мен най-уместно е да се чакаме на Ректората и впоследствие да решим накъде да хванем. :roll:
Изображение
DulgotO
В началото бе словото
Специалност: Kulturologia

Мнение от DulgotO »

Zdraveite i ot men kolegi :) Nadqvam se skoro da se vidim!I v kraina smetka kolko sme ot Sofia i ot kude v Sofia.A otnostno sre6tata pi6ete me,stiga da ima jelae6ti ako ne jivot i zdrave na 1vi oktomvri 6te se vidim :P
Аватар
lani_chan
В началото бе словото

Мнение от lani_chan »

Ангелка написа:Аз като се знам какъв съм мързел може и да пропусна и на 1ви да ме познаете с това,че не съм била на срещата :lol:
Не е хубаво така да те мързи- веднъж живеем. Пък и ще е хубаво веднъж да се видим на спокойствие преди лудницата да започне. :lol:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

то пък една лудница :lol:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
lani_chan
В началото бе словото

Мнение от lani_chan »

Аз като кажа, че ще уча на четвърти километър хората само за лудница се сещат. :roll: :lol: :lol: :lol:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

и нея ще я посетите ;) в смисъл с доц. Любен Попов. но то не е лудница! много е грубо това. то е по-скоро рехабилитационен център и неврологична болница. има само едно отделение което е за психологическите отклонения
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
beyond_paradise
В началото бе словото
Специалност: Културология

Мнение от beyond_paradise »

Здравейте, колеги :) Какво става със срещата преди 1ви :flower:
Everything Is Possible
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”