Знам, че и ти си стрелометна.MidwinterSun написа:Я, ама ти си била стрелец. Колкото и да не вярваш в зодиите, стрелците сме си сродни души, да знаеш![]()
Btw, аз съм ти кака... с една седмицаЧувствам се голяма, беше ми писнало да съм най-малкото дете в компанията.
Сега, на въпросите.
1. Аз теб всъщност откъде те познавам? Усетих само, че се завъртя някаква историйка около Ил и Влади, а в следващия момент пиехме текили в бара. Ти си един от малкото хора в обкръжението ми, за които нямам реална представа как точно са попаднали там![]()
2. Ама ся да не си помислиш, че се оплаквам нещо. Много съм доволна. Нали си го знаеш?
3. Изброй ми най-важните материални неща в живота ти. Няма смисъл да те питам за "най-важните неща" като цяло, щото то е ясно какво всеки човек поставя на челните позиции. Вместо това искам от теб да разкриеш чисто вещоманската си страна и да си признаеш към кои вещи си особено привързана![]()
4. Коя беше последната песен, която си пусна?
5. Как се справяш, когато дойде дума за стайни растения? А за домашни любимци? А за деца? А за пораснали вече деца, а.к.а родители?![]()
6. Коя е любимата дреха в гардероба ти?
7. Кое е най-откаченото нещо, което си правила като хлапе?
8. А най-голямата беля? Колкото и кротка да си била, не може да няма поне един случай, от който косите на баба ти да настръхват и до ден-днешен
1,2. Омг, трети човек ме пита това в рамките на 2 дена! Ще се притесня сериозно... Няя! Ами, не помня точно първия път когато сме се виждали къде е било. Май на някой театър. След това сигурно сме били и някъде другаде, щото знам, че беше преди Рд-то на Ил. После и тогава. А с тях се познавам чрез форума по отделно.
3. Оу.. аз не обичам да си наумя нещо, с което да се сдобия на всяка цена. Но пък веднъж легне ли ми някоя придобивка на сърце, трудно се разделям. Много се привързвам към дрехи. Сещам се за няколко - удобни и качествени; някои ги нося повече от 5 години (то за хвалене ли е изобщо
4. Oasis - Wonderwall
5. Харесвам саксийки, смятам, че придават уют. Хич обаче не ме бива д асе грижа за тях. Майка ми е завъдила цяла джунгла у нас и дано не и уморя някое цвеке докат' е на почивка.
С животните съм още по-зле. Харесвам ги много, но да не са ми вкъщи. Имала съм какво ли не, ама сега реших да не изтезавам и тях и себе си.
С деца се справям що-годе. За по малко. Иначе сигурно бих откачила
Колкото до родители - 1 брой и нямам проблеми. Поне не и нищо свръх обичайните дребни неща, които произтичат от случая 2 същества в една къща.
6. Ооо, я явно чета мисли. Имах един огромен раздърпан анцунг за вкъщи, но той се разпадна. Една черна спортна риза с дълъг ръкав, една лятна червена блузка, подарък от вуйна ми - има щампа на момиче отпред, една черна тениска с келтски дракон, която си взех за спомен от Оксфорд, една дълга индийска пола... Все удобни работи. Но пък не е като да няма. Ако имам един типично женски недостатък, той е суетата.
7,8. Хлапе? Колко малка се подразбира? Излизала съм без предупреждение, но това е банално. Май веднъж бях сипала мастило в парфюма на баба ми.